Chivas Regal bundelt krachten met Globe-Trotter voor verzamelobjecten in beperkte oplage

Chivas Regal, het prestigieuze Schotse whiskymerk, heeft zijn krachten gebundeld met Globe-Trotter, de iconische Britse luxebagagefabrikant. Deze samenwerking is een samensmelting van twee merken die elk op hun eigen manier de verfijning en elegantie van de moderne heer vertegenwoordigen. Onder de benaming "Made for Gentlemen" hebben ze een exclusieve serie verzamelobjecten gelanceerd die zowel whiskykenners als wereldreizigers zal aanspreken.

De collectie bestaat uit drie stukken, waarbij ieder object een unieke combinatie van luxe, design en functionaliteit uitstraalt. Voor de liefhebber van korte zakenreizen en stedentrips is er de 20 inch handbagagekoffer, ontworpen door Globe-Trotter. Deze koffer voldoet aan de opbergvereisten van internationale luchtvaartmaatschappijen wat het een optimale reispartner maakt. Het elegante design wordt gecompleteerd door een voering die de bekende patronen van beide merken toont, een distinctieve houten handgreep, subtiele messing hardware en een lederen plaatje binnenin dat de collaboratie tussen Chivas Regal en Globe-Trotter voor altijd markeert.

De Chivas 12 Made for Gentlemen Steamer Trunk is een werkelijke blikvanger. Deze luxe koffer is meer dan alleen bagage; het is een veelzijdig meubelstuk voor de gentleman die waarde hecht aan stijl en exclusiviteit. De binnenkant herbergt een prachtige minibar om de Chivas Regal Scotch whisky te serveren, op maat gemaakte compartimenten voor schoenen en een lade voor horloges. Over elk detail is nagedacht, van de met leer beklede hangers tot de met Amerikaanse wit-eiken beklede laden – een knipoog naar de eiken vaten waarin de Chivas Regal 12YO zijn rijke smaak verkrijgt.

Bovendien wordt elk van deze steamer trunks verfraaid met een handgemaakte koperen plaquette, afkomstig van een gepensioneerde whisky-still. Deze plaquette is niet alleen een garantie voor authenticiteit, maar draagt ook een verhaal van historie en traditie met zich mee. Verder tonen deze trunks het vakmanschap van beide bedrijven, en reflecteren ze een gezamenlijke passie voor kwaliteit en erfgoed.

Als onderdeel van de collectie heeft Chivas Regal ook een speciaal geschenkblik uitgebracht dat een fles Chivas 12 blended Scotch whisky omvat. Dit blik is versierd met unieke bagagestickers, ontworpen door de Britse illustrator Andrew Davidson, waarmee het karakter van zowel Chivas als Globe-Trotter tot uitdrukking komt.

Een belangrijk aspect van deze samenwerking is het goede doel waaraan de opbrengsten van de Chivas 12 Made for Gentlemen Steamer Trunk zullen worden gedoneerd. Hiermee laten Chivas Regal en Globe-Trotter zien dat zij niet alleen belang hechten aan ambacht en kwaliteit, maar ook aan het leveren van een positieve bijdrage aan de maatschappij.

Het publiek kan de koffer al bewonderen in de flagship store van Globe-Trotter in Londen sinds 5 oktober. Met deze zet laat Richard Black, de Global Brand Director van Chivas Regal, weten dat de samenwerking met Globe-Trotter symbool staat voor echte, stijlvolle ervaringen en producten die de moderne man waardig zijn. James Fisher, de Global Marketing Director van Globe-Trotter, benadrukt het genot dat het ontwerp van de drie limited editions met zich meebracht. Het gaat hier over meer dan bagage en whisky; het gaat over het elegant presenteren van ambacht in een hedendaags jasje.

De limited edition geschenkblik en de 20-inch Carry-on Case zijn wereldwijd verkrijgbaar vanaf 15 september. De suggestieverkoopprijzen liggen respectievelijk op £28,19 en £950. De exclusieve Chivas 12 Made for Gentlemen Steamer Trunk, met een prijskaartje van £12.000, zal ongetwijfeld de aandacht trekken van verzamelaars en kenners wereldwijd.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...