Chivas Regal bundelt krachten met Globe-Trotter voor verzamelobjecten in beperkte oplage

Chivas Regal en Globe-Trotter hebben opnieuw de handen ineengeslagen voor een exclusieve verzameling genaamd "Made for Gentlemen". De serie bestaat uit drie verzamelobjecten voor whiskykenners en wereldreizigers, waaronder handbagagekoffers van 20 inch en een Chivas 12 'Made for Gentlemen' Steamer Trunk van Globe-Trotter. De gelimiteerde oplage geschenkblik van Chivas 12 bevat een fles Chivas 12 blended Scotch whisky en op maat gemaakte bagagestickers, getekend door de Britse illustrator Andrew Davidson. De koffer past in de cockpit van alle internationale luchtvaartmaatschappijen en heeft een op maat gemaakte voering die de iconische kenmerken van beide merken combineert.

De Chivas 12 'Made for Gentlemen' van Globe-Trotter 20 inch handbagagekoffer is een primeur van Globe-Trotter en is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de drukke moderne heer tijdens korte zakenreizen en stedentrips. De koffer is gemaakt om in het vliegtuig van alle internationale luchtvaartmaatschappijen te worden opgeborgen en heeft een op maat gemaakte voering die het Globe-Trotter-ontwerp combineert met het iconische Chivas-symbool. De stevige koffer heeft houten handvatten, geborstelde messing hardware en een intern leren plaatje om de samenwerking voor het nageslacht vast te leggen.

De Chivas 12 'Made for Gentlemen' van Globe-Trotter Steamer Trunk is een herinterpretatie van een tijdloze klassieker en het ultieme verzamelobject voor de moderne gentleman. De steamer trunk heeft een prachtig vormgegeven minibar met spiegelende achterkant voor het serveren van Chivas Regal Scotch whisky, speciaal gemaakte compartimenten voor schoenen, een lade voor maximaal acht horloges, met leer beklede hangers en een mooie voering die de semiotiek van beide merken combineert. De Amerikaanse witte eikenhouten laden zijn met de hand gemaakt ter ere van de eikenhouten vaten die essentieel zijn voor de rijke complexiteit van Chivas Regal 12YO. Een met de hand gegraveerde koperen plaquette, gemaakt van een gepensioneerde Scotch whisky-still, garandeert de authenticiteit van het stuk.

Om het vakmanschap van Chivas Regal en Globe-Trotter te tonen, zal de opbrengst van de verkoop van de Chivas 12 'Made for Gentlemen' van Globe-Trotter Steamer Trunk worden gedoneerd aan een goed doel. De koffer is vanaf 5 oktober te bezichtigen in de flagship store van Globe-Trotter in Albemarle Street in Londen. Richard Black, Global Brand Director van Chivas Regal, zegt dat de samenwerking met Globe-Trotter een paspoort kan zijn voor authentieke, stijlvolle ervaringen en producten voor moderne mannen. James Fisher, Global Marketing Director van Globe-Trotter, voegt toe dat ze hebben genoten van het ontwerpen van de drie limited editions die de die ambachten op unieke, eigentijdse manieren elegant tentoonstellen. De Chivas 12 'Made for Gentlemen' by Globe-Trotter limited edition geschenkblik en de 20-inch Carry-on Case zijn wereldwijd beschikbaar vanaf 15 september, met een adviesprijs van respectievelijk £28,19 en £950. De Chivas 12 'Made for Gentlemen' Steamer Trunk zal worden verkocht voor £12.000.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...