De nieuwe Louis Vuitton Pernelle Tote handtas staat op ons boodschappenlijstje

De Louis Vuitton Pernelle Tote is een luxe handtas die ontworpen is door het Franse modehuis Louis Vuitton. De tas is vernoemd naar de Pernelle-straat in Parijs, die zich in het hart van de wijk Marais bevindt. De Pernelle Tote heeft het kenmerkende LV-monogram canvas, wat een duurzaam en waterbestendig materiaal is. De tas heeft een ruim interieur met een brede opening, waardoor het gemakkelijk is om bij je spullen te komen. Het heeft ook twee handvatten aan de bovenkant om te dragen, evenals een afneembare schouderband voor veelzijdigheid. De tas is verkrijgbaar in twee maten, PM (klein) en MM (medium), en is beschikbaar in verschillende kleuren en materialen, waaronder monogram canvas, Damier Ebene canvas en Epi-leer. De Pernelle Tote is een tijdloos ontwerp en is populair onder mode-enthousiastelingen en verzamelaars, hoewel het een hoog prijskaartje heeft vanwege zijn luxe status.

Het is opvallend dat de meeste vrouwen tijdens het reizen in het vliegtuig draagtassen gebruiken voor hun handbagage. Deze tassen zijn ruim, licht van gewicht en zeer veelzijdig vanwege de verschillende compartimenten in het interieur, waardoor ze de ideale reisgenoten zijn. Echter, het wordt al snel zwaar als je al je benodigdheden bij je hebt, en dat is waar de ontwerpers van de Louis Vuitton Pernelle Tote op inspelen. Deze tas is bedoeld als de ultieme reisgenoot en met een breedte van 17 inch is hij perfect voor de huidige trend van grote tassen. De tas heeft een chique buitenkant met opgerolde dubbele handgrepen aan de bovenkant of een brede riem, waardoor hij geschikt is voor hand- en elleboogdragen en zelfs handsfree gebruik.

Hoewel er nog geen informatie beschikbaar is over de riem van deze nieuwe tas, weten we dat de tas voorlopig in één maat en één materiaal verkrijgbaar is, namelijk Taurillon-leer. De Pernelle Tote is verkrijgbaar in drie tinten en heeft een groot LV-logo rechtsonder. Elke versie kost €3.650. Nu je de perfecte reisgenoot hebt gevonden, rest nog de vraag: waar ga je naartoe?

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...