Zaha Hadid lanceert high-end huishoudartikelen collectie bij Harrods

Zaha Hadid, vooral bekend als architect met een indrukwekkend portfolio, heeft haar vaardigheid en creativiteit ook toegepast op het ontwerpen van kleinere objecten zoals meubels, modeartikelen, sieraden en huishoudartikelen. Haar nieuwste creatie is een prachtige collectie huishoudartikelen, bestaande uit vaten, kandelaars, vazen en een schaakspel. De stukken zijn gemaakt van porselein, hars en acryl, in de kleuren wit en zwart met hints van groen en roze.

De collectie vertoont de kenmerkende rondingen die de gebouwen van Hadid zo uniek maken en heeft het onmiskenbare gevoel van de gebouwen die ze over de hele wereld heeft ontworpen. Bijvoorbeeld, de Aqua Platter, geïnspireerd op het London 2012 Olympic Aquatic Centre, heeft een prijskaartje van €16.400. Een ander opvallend item is de minimalistische Field of Towers Chess Set, geprijsd op €8.000.

Naast deze opvallende stukken omvat de collectie ook elegante kandelaars, een tweekoppige kandelaar en een reeks geurkaarsen in vaten gebaseerd op de wolkenkrabberontwerpen van de architect. De huishoudcollectie van Zaha Hadid werd gelanceerd tijdens het London Design Festival van dit jaar en is verkrijgbaar in het high-end warenhuis Harrods.

Enkele artikelen:

  • Aqua Platter - €16.400 De Aqua Platter is een grote, elegante schaal geïnspireerd op de organische vormen van het London 2012 Olympic Aquatic Centre. De schaal is gemaakt van porselein en heeft een witte kleur met groene en roze accenten. De schaal is perfect voor het presenteren van fruit, brood of andere lekkernijen.

  • Field of Towers Chess Set - €8.000 Het Field of Towers Chess Set is een minimalistisch schaakspel geïnspireerd op de wolkenkrabberontwerpen van de architect. Het schaakspel is gemaakt van porselein en heeft een witte kleur. Het schaakspel is niet alleen een prachtig kunstwerk, maar ook een functioneel schaakspel.

  • Kandelaar - prijs op aanvraag De kandelaars in de huishoudcollectie van Zaha Hadid zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen. Ze zijn gemaakt van hars en acryl en hebben een minimalistisch ontwerp met organische vormen. Er zijn zowel enkele als dubbele kandelaars beschikbaar.

  • Geurkaarsen - prijs op aanvraag De geurkaarsen in de huishoudcollectie zijn verkrijgbaar in een reeks vaten gebaseerd op de wolkenkrabberontwerpen van de architect. De geurkaarsen hebben verschillende aroma's en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

De huishoudcollectie van Zaha Hadid is niet alleen functioneel en praktisch, maar ook esthetisch mooi en uniek. Elk item is ontworpen met aandacht voor detail en met de kenmerkende organische vormen die de gebouwen van de architect zo uniek maken.

De Aqua Platter is een opvallend stuk, dat niet alleen een prachtig kunstwerk is, maar ook zeer geschikt is om te gebruiken tijdens speciale gelegenheden. Het schaakspel is een perfect cadeau voor de echte schaakliefhebber, en zal zeker de aandacht trekken van bezoekers.

De kandelaars zijn een echte blikvanger en voegen een vleugje stijl en elegantie toe aan elk interieur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam zijn en lang meegaan.

De geurkaarsen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar creëren ook een ontspannende sfeer in huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en zijn gehuisvest in prachtige vaten gebaseerd op de wolkenkrabberontwerpen van de architect.

Hoewel de prijzen van de huishoudcollectie van Zaha Hadid hoog zijn, zijn de stukken een unieke investering in een prachtig kunstwerk dat niet alleen functioneel, maar ook duurzaam is. Ze zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar iets bijzonders om hun interieur te verfraaien, of voor mensen die een uniek cadeau willen geven aan een speciaal iemand.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...