Le-a Salontafel - Een Futuristische Hommage aan Princess Leia

De iconische en elegante gevlochten haardos van Princess Leia uit Star Wars heeft de inspiratie geleverd voor een uniek meubelstuk: de Le-a salontafel. Dit futuristische ontwerp is gemaakt door Zaha Hadid Design en Leblon Delienne, een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van meubels die eruitzien als echte kunstwerken.

De Le-a salontafel kenmerkt zich door de dramatische lijnen en vloeiende rondingen die de handtekening van Zaha Hadid weerspiegelen. Het dynamische silhouet van de tafel zorgt ervoor dat sommige mensen hem misschien niet eens als een salontafel herkennen, maar eerder als een sculptuur of kunstwerk.

Hoewel de tafel helemaal zwart is, bieden Zaha Hadid en Leblon Delienne de Le-a tafel ook aan in een parelwitte of koperen afwerking, voor wie een meer klassieke uitstraling verkiest.

De salontafel maakt een directe esthetische verwijzing naar de karakteristieke zijbroodjes van Princess Leia, die een onvergetelijk beeld hebben achtergelaten in de populaire cultuur. Het ontwerp van de Le-a salontafel is elegant en minimalistisch, waardoor hij gemakkelijk in elk modern luxe huis of kantoor past, of in de privécollectie van een Star Wars-fan.

De Le-a salontafel is niet alleen een hommage aan Princess Leia, maar ook een eerbetoon aan het visionaire ontwerpwerk van Zaha Hadid. Het is een uniek en indrukwekkend meubelstuk dat elke kamer zal verfraaien en een glimlach op het gezicht van elke Star Wars-fan zal toveren.

Materialen:

  • Polyesterhars
  • Glasvezel


Product:

  • Le-a salontafel


Kleuren:

  • Zwart
  • Parelwit
  • Koper


Afmetingen:

  • Lengte 129 cm x Breedte 89 cm x Hoogte 30 cm (standaard)
  • Aangepaste afmetingen beschikbaar


Ontwerp:

  • De Le-a salontafel is ontworpen door Zaha Hadid Design en Leblon Delienne. Het ontwerp is gebaseerd op de karakteristieke haardos van Princess Leia uit Star Wars, die is vertaald naar een elegante en futuristische salontafel.


De Le-a salontafel is gemaakt van polyesterhars en glasvezel, wat resulteert in een sterk en duurzaam meubelstuk. De standaard afmetingen van de tafel zijn 129 cm x 89 cm x 30 cm, maar aangepaste afmetingen zijn beschikbaar voor wie dat wenst.

Het ontwerp van de Le-a salontafel is geïnspireerd op de karakteristieke haardos van Princess Leia, die door Zaha Hadid en Leblon Delienne op ingenieuze wijze is vertaald naar een eigentijds meubelstuk. Het ontwerp van de tafel is zowel elegant als futuristisch, met vloeiende lijnen en dramatische rondingen die typisch zijn voor het werk van Zaha Hadid.

De Le-a salontafel is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, parelwit en koper. Elk van deze kleuren benadrukt de sculpturale vormen van de tafel op een unieke manier en maakt het gemakkelijk om de tafel aan te passen aan de persoonlijke smaak en inrichting van elke kamer.

Al met al is de Le-a salontafel een uniek en opvallend meubelstuk dat de iconische haardos van Princess Leia op een ingenieuze manier vertaalt naar een eigentijds ontwerp. Het is een eerbetoon aan zowel de populaire cultuur als aan het visionaire ontwerpwerk van Zaha Hadid, en zal zeker een gespreksonderwerp zijn in elke kamer waarin hij wordt geplaatst.

Bezoek Website
Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...