De Wave City salontafel - geïnspireerd door de film Inception

Hoewel de Wave City salontafel een uniek en indrukwekkend meubelstuk is, is het belangrijk om te vermelden dat het ook een hoge prijs heeft. Afhankelijk van de grootte en afwerking kan de prijs variëren van enkele duizenden euro's tot tienduizenden euro's. Het is daarom belangrijk om het budget in overweging te nemen voordat je een aankoop doet.

De Wave City salontafel is ontworpen door de in Cyprus gevestigde ontwerper Stelios Mousarris. Hij is ook de fabrikant van de salontafel en zijn ontwerpstudio produceert en verkoopt de tafel wereldwijd.

Als je echter niet bereid bent om zoveel te besteden aan een salontafel, zijn er ook andere opties op de markt die zijn geïnspireerd door de film 'Inception' en de droomwereld. Er zijn bijvoorbeeld salontafels verkrijgbaar met een ontwerp van een draaiende totempaal, wat een ander iconisch beeld is uit de film. Deze salontafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waardoor ze passen bij verschillende interieurs.

Daarnaast zijn er ook andere meubelstukken en accessoires op de markt die geïnspireerd zijn door de film 'Inception', zoals wandklokken en kunstwerken met een optische illusieontwerp. Deze items zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en zijn een geweldige manier om een stukje van de droomwereld naar je huis te brengen.

Naast de Wave City salontafel zijn er ook andere meubelstukken op de markt die zijn geïnspireerd door films en andere kunstwerken. Er zijn bijvoorbeeld salontafels verkrijgbaar die zijn geïnspireerd door de Star Wars-films, waarbij het tafelblad lijkt op het iconische schip, de Millennium Falcon. Deze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen en zijn perfect voor fans van de film.

Er zijn ook salontafels beschikbaar die zijn ontworpen om optische illusies te creëren, zoals de infinity mirror salontafel. Deze tafels hebben een spiegelend tafelblad en zijn voorzien van LED-lampjes die een oneindige illusie van diepte creëren.

Naast salontafels zijn er ook andere meubelstukken op de markt die zijn geïnspireerd door kunstwerken en films. Zo zijn er bijvoorbeeld stoelen en banken verkrijgbaar die zijn ontworpen om eruit te zien als surrealistische kunstwerken. Deze meubelstukken zijn niet alleen functioneel, maar ook een kunstwerk op zichzelf en een geweldige manier om een statement te maken in je huis.

Materiaal:

 • Hout
 • Staal
 • 3D-printtechnologie


Product:

 • Wave City salontafel


Kleur:

 • Natuurlijke houtkleur
 • Zwart staal


Grondstof:

 • Hout
 • Staal


Afmetingen:

 • Verschillende maten beschikbaar (afhankelijk van de verkoper)
 • Voorbeeld: Lengte 120 cm x Breedte 70 cm x Hoogte 45 cm


Modellen:

 • Eén model beschikbaar (gebaseerd op de Wave City van de film Inception)


Type:

 • Salontafel met surrealistisch ontwerp


Beschrijving: De Wave City salontafel is ontworpen door Stelios Mousarris en geïnspireerd door de film Inception. De tafel is gemaakt van hout, staal en 3D-printtechnologie. Het tafelblad is ontworpen om een surrealistisch landschap van gebouwen te weerspiegelen dat lijkt op een stedelijk trottoir bezaaid met wolkenkrabbers. Het ontwerp van de gebouwen is zorgvuldig uitgesneden om een gevoel van realisme toe te voegen aan het surrealistische object.

De tafel is verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de verkoper, en heeft meestal een natuurlijke houtkleur met zwart stalen poten. Het ontwerp van de tafel maakt gebruik van overlappende oppervlakken om het landschap van gebouwen in tweeën te splitsen en te gebruiken als tafelblad. De gebouwen zijn zowel met de goede kant naar boven als ondersteboven opgehangen en balanceren zorgvuldig op het onderste deel van de straat om een stabiele en evenwichtige ondersteuning te bieden.

De Wave City salontafel is niet alleen een uniek en indrukwekkend stuk, maar ook een functioneel meubelstuk dat kan worden gebruikt in elke woonkamer. Het is een duurzame en langdurige investering vanwege de hoogwaardige materialen en vakmanschap die in de productie zijn gebruikt.

Over Stelios Mousarris

Stelios Mousarris is een in Cyprus gevestigde ontwerper die bekend staat om zijn surrealistische en unieke meubelontwerpen. Na zijn studie interieurontwerp in Engeland, werkte Mousarris voor verschillende gerenommeerde designstudio's, waaronder Foster and Partners.

In 2014 richtte Mousarris zijn eigen designstudio op genaamd Mousarris, waar hij zich richt op het ontwerpen en produceren van meubels en accessoires die een combinatie zijn van kunst en functionaliteit. Zijn ontwerpen zijn geïnspireerd op kunst, film en de popcultuur en worden wereldwijd verkocht.

Mousarris is vooral bekend geworden door zijn Wave City salontafel, die is geïnspireerd op de film Inception. Deze salontafel heeft wereldwijde aandacht gekregen vanwege het unieke ontwerp en de innovatieve productiemethoden die werden gebruikt om het te creëren. Naast de Wave City salontafel heeft Mousarris ook andere indrukwekkende meubelontwerpen geproduceerd, zoals de Rocket Lamp en de Carpet Sofa.

Mousarris is een veelbelovende jonge ontwerper die wordt geprezen om zijn creativiteit en innovatieve ontwerpen. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Young Designers Award op de Cyprus Architects Association Awards in 2016 en de European Product Design Award in 2017.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...