Teles Taxídi is een drijvende salontafel van €30.000

Als je het belachelijk hoge prijskaartje ziet, zou je kunnen denken dat het niet de moeite waard is, maar de Teles Taxidi, een zwevende glazen salontafel van Siren Design Studios, is waarschijnlijk elke cent waard. Dit unieke stuk is een van de meest indrukwekkende en innovatieve meubelstukken op de markt. Het is ontworpen om de zwaartekracht te trotseren, dankzij de zeldzame aardmagneten en het complexe systeem van kabels, koorden en katrollen die het glazen tafelblad zwevend houden, ongeveer twee centimeter boven de basis.

Met een draagvermogen van meer dan 1000 lbs kan de Teles Taxidi alle gebruikelijke dingen ondersteunen die op een salontafel thuishoren, van boeken en tijdschriften tot glazen en mokken. Dit maakt het perfect voor elk interieur, van modern tot traditioneel, en is gegarandeerd een gespreksonderwerp in elke woonkamer.

Hoewel de prijs van €30.000 misschien ontmoedigend lijkt, is het belangrijk om te onthouden dat de Teles Taxidi een handgemaakt meesterwerk is, ontworpen en vervaardigd door getalenteerde ambachtslieden en ontwerpers. Het is een investering in kwaliteit en vakmanschap die een leven lang meegaat. Bovendien is het een echte blikvanger, en een salontafel die je interieur naar een hoger niveau tilt.

Het is belangrijk om op te merken dat de Teles Taxidi niet alleen een zwevende salontafel is, maar ook een kunstwerk op zich. Het is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, en elk onderdeel is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het perfect past bij het ontwerp en de esthetiek van het stuk.

Bovendien is de Teles Taxidi niet alleen geschikt voor woonkamers, maar kan het ook gebruikt worden in kantoren en andere professionele omgevingen. Het is een geweldige manier om een statement te maken en indruk te maken op klanten en bezoekers.

Als je besluit om te investeren in de Teles Taxidi, zorg er dan voor dat je deze op de juiste manier onderhoudt en verzorgt. Het glazen tafelblad moet regelmatig worden schoongemaakt en de kabels moeten worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze nog steeds stevig vastzitten. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de tafel niet wordt blootgesteld aan extreme temperaturen of vochtigheid, omdat dit de kwaliteit van het glas en de kabels kan beïnvloeden.

Teles Taxidi is een stuk dat niet alleen functioneel is, maar ook een kunstwerk op zich. Het is duur, maar het is zeker de investering waard voor iedereen die op zoek is naar een uniek en opvallend meubelstuk voor hun huis of kantoor.

 • Materialen: de Teles Taxidi is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder zeldzame aardmagneten, Kevlar-koorden en katrollen, en een glazen tafelblad. Andere zwevende tafels op de markt zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, metaal en acryl.

 • Product: de Teles Taxidi is een zwevende salontafel, ontworpen om de zwaartekracht te trotseren en indruk te maken in elke kamer. Andere zwevende tafels op de markt zijn er in verschillende vormen en maten, waaronder zwevende bijzettafels en zwevende eettafels.

 • Kleur: de Teles Taxidi heeft een glazen tafelblad, waardoor het compatibel is met elke kleur en elk interieur. Andere zwevende tafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waaronder wit, zwart, goud en zilver.

 • Grondstoffen: de Teles Taxidi is vervaardigd met hoogwaardige grondstoffen, waaronder zeldzame aardmagneten en Kevlar-koorden, die zorgen voor stabiliteit en duurzaamheid. Andere zwevende tafels op de markt kunnen gebruik maken van verschillende soorten grondstoffen, afhankelijk van het materiaal en het ontwerp van de tafel.

 • Afmetingen: de afmetingen van de Teles Taxidi zijn ongeveer 122 cm x 61 cm x 43 cm, waardoor het een perfecte maat heeft voor een salontafel. Andere zwevende tafels op de markt variëren in grootte en kunnen geschikt zijn voor verschillende ruimtes en doeleinden.

 • Modellen: de Teles Taxidi is beschikbaar in slechts één model, maar er zijn andere zwevende tafels op de markt die verkrijgbaar zijn in verschillende modellen en ontwerpen, waaronder minimalistische en moderne stijlen.

 • Types: zwevende tafels zijn er in verschillende types, waaronder magnetische en zwevende tafels met draagarmen of kabels. De Teles Taxidi is een kabelgeleide zwevende tafel, wat betekent dat hij wordt ondersteund door Kevlar-koorden en katrollen.

 • Andere details: bij het kiezen van een zwevende tafel is het belangrijk om rekening te houden met andere details, zoals gewichtslimieten en onderhoudsinstructies. De Teles Taxidi kan meer dan 1000 lbs dragen en moet regelmatig worden onderhouden en gecontroleerd om de stabiliteit en duurzaamheid te behouden. Andere zwevende tafels op de markt kunnen verschillende gewichtslimieten hebben en kunnen verschillende onderhoudsveren vereisten hebben, dus het is belangrijk om dit te controleren voordat je een aankoop doet.

  Als het gaat om het kiezen van een zwevende tafel, is het ook belangrijk om rekening te houden met het doel van de tafel en het interieur van de ruimte waarin het wordt geplaatst. Zwevende tafels kunnen een geweldige manier zijn om een statement te maken en de aandacht te vestigen op een bepaald gebied in een kamer, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de tafel past bij de rest van het interieur en niet overweldigend is.

  Overweeg ook de prijs van de tafel, en bepaal hoeveel je bereid bent te betalen voor een zwevende tafel. Terwijl sommige zwevende tafels duizenden euro's kunnen kosten, zijn er ook betaalbare opties beschikbaar die even indrukwekkend zijn en in verschillende budgetten passen.

  Kortom, zwevende tafels zijn een geweldige manier om een uniek en indrukwekkend meubelstuk toe te voegen aan je interieur. Of je nu kiest voor de Teles Taxidi of een andere zwevende tafel op de markt, zorg ervoor dat je rekening houdt met de materialen, producten, kleuren, grondstoffen, afmetingen, modellen, types en andere details die van belang zijn, en dat de tafel past bij jouw persoonlijke stijl en budget.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...