Fendi en Sarah Jessica Parker brengen baguette tas in beperkte oplage uit

Fendi heeft aangekondigd dat het samenwerkt met actrice Sarah Jessica Parker, die de legendarische fashionista Carrie Bradshaw speelt in de populaire serie "And Just Like That'", voor een custom, limited edition Baguette tas. De tas is gemaakt van maxi, 3D-pailletten en zal naar verwachting midden februari te koop zijn op Fendi.com, hoewel de prijs nog moet worden vrijgegeven. Het is echter bekend dat de gemiddelde prijs van een Fendi Baguette rond de 3.000 euro begint.

De Fendi Baguette is een iconische handtas die oorspronkelijk populair werd in de jaren 90 en die Carrie Bradshaw vaak droeg in de originele serie Sex and the City. In And Just Like That draagt Carrie een op maat gemaakte roze lovertjesstijl van de tas. Het is aangekondigd dat er een gelimiteerde oplage zal worden geproduceerd.

Fans van de originele serie zullen zich een scène herinneren waarin Carrie wordt beroofd in een ruige buurt in Manhattan. De dief vraagt ​​haar alleen om hem de tas te geven, maar zij antwoordt: "Het is geen tas, het is een stokbrood", verwijzend naar de naam van het model dat Fendi in 1997 creëerde. Deze dialoog had zo'n impact dat de Baguette binnen enkele dagen uitverkocht was in alle warenhuizen in New York, wat het Italiaanse bedrijf inspireerde om meer ontwerpen uit te brengen om te voldoen aan de vraag van de fans van de serie.

De Fendi Baguette is uitgegroeid tot een iconische tas en wordt beschouwd als een van de meest gewilde en herkenbare ontwerpen in de modewereld. Het was een belangrijk onderdeel van de garderobe van Carrie Bradshaw in Sex and the City en heeft sindsdien een cultstatus bereikt onder mode-liefhebbers.

De samenwerking tussen Fendi en Sarah Jessica Parker is een eerbetoon aan de iconische tas en belichaamt de geest van Carrie Bradshaw, een mode-icoon dat bekend staat om haar onderscheidende en vooruitstrevende stijl.

De limited edition tas is gemaakt van opvallende 3D-pailletten en belooft een unieke toevoeging te zijn aan de collectie van elke mode-liefhebber. De aankondiging van de samenwerking heeft al veel opwinding veroorzaakt onder fans van de serie en de mode-industrie in het algemeen.

De Fendi Baguette is een tijdloos ontwerp dat nog steeds erg populair is en deze samenwerking zal ongetwijfeld bijdragen aan de voortdurende status van de tas als een mode-icoon. Het is de perfecte manier om de erfenis van Carrie Bradshaw en de impact van Sex and the City op de mode-industrie te vieren.

De Fendi Baguette was in de jaren 90 zo'n populaire tas dat het bijna een cultstatus bereikte. Het ontwerp werd beschouwd als een symbool van de mode-industrie en werd beschreven als "de eerste it-bag" door de New York Times.

Sindsdien heeft de tas verschillende herontwerpen en kleuren gekregen, en is het uitgegroeid tot een van de meest iconische tassen ter wereld. Het ontwerp is inmiddels een kenmerkend onderdeel van de Fendi-collectie en wordt elk seizoen opnieuw uitgebracht in nieuwe kleuren en stoffen.

De Fendi Baguette is niet alleen een mode-icoon, maar ook een cultureel fenomeen. Het feit dat de tas zo'n belangrijke rol speelde in Sex and the City heeft bijgedragen aan de populariteit en bekendheid ervan. Het heeft ook bijgedragen aan de lancering van andere it-bags, die vaak werden geïnspireerd door de Fendi Baguette.

Met de samenwerking met Sarah Jessica Parker en de release van de limited edition Baguette tas, is het duidelijk dat de tas nog steeds een belangrijk onderdeel is van de modewereld en zijn plaats als mode-icoon heeft behouden. De samenwerking is niet alleen een eerbetoon aan de erfenis van Carrie Bradshaw en Sex and the City, maar ook een viering van de impact die de Fendi Baguette heeft gehad op de mode-industrie en de popcultuur.

De Fendi Baguette is een handtas van het Italiaanse modehuis Fendi en werd voor het eerst geïntroduceerd in 1997. Het ontwerp is uitgegroeid tot een iconische tas in de modewereld en is een van de meest herkenbare en gewilde tassen ter wereld.

De limited edition Baguette tas, ontworpen in samenwerking met actrice Sarah Jessica Parker, is gemaakt van maxi 3D-pailletten en zal binnenkort beschikbaar zijn op Fendi.com. De prijs van de tas moet nog worden vrijgegeven, maar de gemiddelde prijs van een Fendi Baguette begint rond de 3.000 euro.

De afmetingen van de Fendi Baguette variëren afhankelijk van het model en ontwerp, maar de tas heeft doorgaans een lengte van ongeveer 26 cm, een hoogte van ongeveer 15 cm en een diepte van ongeveer 6 cm. Het is ontworpen om comfortabel onder de arm te worden gedragen en heeft een korte schouderriem.

Het materiaal van de limited edition Baguette tas die is ontworpen in samenwerking met Sarah Jessica Parker is gemaakt van maxi 3D-pailletten. Andere materialen die in het verleden zijn gebruikt voor de Fendi Baguette zijn onder meer leer, suède en stoffen zoals katoen en zijde.

De tas heeft vaak een kenmerkende gesp- of kliksluiting aan de voorkant en is versierd met de kenmerkende "FF" -logo's van Fendi. Het interieur van de tas is vaak gevoerd met hoogwaardig textiel en heeft meestal meerdere vakken en compartimenten om de inhoud georganiseerd te houden.

De Fendi Baguette is een tijdloos ontwerp dat in de loop der jaren verschillende kleuren en stoffen heeft gekregen, maar het ontwerp blijft trouw aan de originele kenmerken van de tas. Het is een belangrijk onderdeel van de Fendi-collectie en wordt elk seizoen opnieuw uitgebracht in nieuwe kleuren en stoffen.

De samenwerking tussen Fendi en Sarah Jessica Parker is een eerbetoon aan de iconische tas en zijn culturele en mode-erfenis. De Fendi Baguette is een van de belangrijkste tassen in de mode-industrie en heeft bijgedragen aan de lancering van andere it-bags. De tas is niet alleen een mode-icoon, maar ook een cultureel fenomeen en blijft nog steeds relevant en populair bij mode-liefhebbers over de hele wereld.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...