Döttling s Liberty-kluis - combinatie van luxe humidor en horlogewinder

Döttling, het Duitse bedrijf dat bekend staat om zijn op maat gemaakte high-end kluisjes, heeft een nieuwe creatie onthuld: de Liberty-kluis. Het is de perfecte combinatie van een kluis, humidor en horlogewinder.

Met zijn zes lades en humidor van Spaanse ceder biedt de Liberty-kluis een veilige opslagruimte voor kostbare spullen zoals sieraden, horloges en sigaren. De kluis wordt geleverd met zes automatische precisie-horlogewinders van Döttling, waardoor het ook een handige plek is om uw horlogecollectie op te slaan en op te laden.

De kluis is verkrijgbaar in zowel een eendeurs als een tweedeurs versie en kan op maat worden gemaakt naar de gewenste afmetingen van de klant. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een elegant ontwerp.

De Liberty-kluis is gemaakt van eersteklas materialen, zoals massief staal en veiligheidsglas van 8 millimeter dikte. Het heeft een moderne uitstraling, met een strak design en een zwarte hoogglans afwerking. De zes lades bieden voldoende opbergruimte voor verschillende soorten accessoires, zoals horloges, juwelen en sigaren, terwijl de humidor zorgt voor een optimale bewaring van de sigaren.

De horlogewinders van Döttling zijn van hoge kwaliteit en kunnen individueel worden geprogrammeerd. Ze zijn geschikt voor horloges van verschillende formaten en merken. Door de automatische rotatie van de horloges wordt voorkomen dat de olie in het uurwerk stolt en blijft het horloge altijd op tijd lopen.

De Liberty-kluis wordt op maat gemaakt en kan worden aangepast aan de wensen van de klant. De kluis kan bijvoorbeeld worden voorzien van een geheime compartiment of worden aangesloten op het huisalarm. Ook is het mogelijk om de buitenkant van de kluis te personaliseren met een logo of speciale kleur.

De Liberty-kluis is beschikbaar in een eendeurs en tweedeurs versie, met afmetingen op maat gemaakt naar de wensen van de klant. De prijs voor deze luxueuze kluis begint bij €110.000 en kan oplopen afhankelijk van de specificaties en afmetingen.

Bovendien kan de kluis worden aangesloten op het huisalarm voor een extra beveiligingsniveau. Het is duidelijk dat Döttling zijn klanten een zeer exclusieve en luxe opbergoplossing biedt met de Liberty-kluis.

Modellen:

 • Liberty Safe: De Liberty Safe is een luxueuze kluis die is ontworpen om waardevolle spullen veilig op te bergen. Het heeft een minimalistisch en stijlvol ontwerp met een behuizing van hoogwaardig staal, afgewerkt met een poedercoating. De binnenkant van de kluis is bekleed met zacht materiaal om krassen op de opgeslagen spullen te voorkomen. Het heeft een enkele deur en kan op maat worden gemaakt volgens de gewenste afmetingen van de klant. De kluis kan ook worden aangesloten op het huisalarm om extra beveiliging te bieden.
   
 • Liberty Safe met horlogewinders en humidor: De Liberty Safe met horlogewinders en humidor is een luxueuze en veelzijdige kluis, ontworpen om waardevolle spullen veilig en georganiseerd te houden. Het heeft dezelfde hoogwaardige stalen behuizing en poedercoating als de standaard Liberty Safe, maar heeft ook zes automatische precisie-horlogewinders van Döttling en een humidor van Spaanse ceder met zes lades. De humidor is ontworpen om sigaren veilig en op de juiste temperatuur en luchtvochtigheid te bewaren, terwijl de horlogewinders ervoor zorgen dat de horloges van de klant altijd op tijd en klaar voor gebruik zijn. Net als de standaard Liberty Safe, kan het ook worden aangesloten op het huisalarm.
   
 • Liberty Safe met twee deuren, horlogewinders en humidor: 
 • Liberty Safe met twee deuren, horlogewinders en humidor: De Liberty Safe met twee deuren, horlogewinders en humidor is de ultieme kluis voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van veiligheid en luxe opbergmogelijkheden. Het heeft twee deuren en een ruim interieur met zes automatische precisie-horlogewinders van Döttling en een humidor van Spaanse ceder met zes lades. Het heeft dezelfde hoogwaardige stalen behuizing en poedercoating als de andere Liberty Safes en kan ook worden aangesloten op het huisalarm voor extra veiligheid. Net als de andere Liberty Safes kan het worden aangepast aan de gewenste afmetingen van de klant.
   

Materialen:

 • Hoogwaardig staal
 • Spaans cederhout voor de lades en humidor

 

Producten:

 • Zes lades en humidor van Spaans cederhout
 • Zes automatische precisie-horlogewinders van Döttling
 • Optionele aansluiting op het huisalarm


Kleuren:

 • Standaard verkrijgbaar in zwart, maar kan op maat worden gemaakt in andere kleuren


Afmetingen:

 • Op maat gemaakt naar de gewenste afmetingen van de klant


Collecties:

 • Liberty-kluis


Types:

 • Eendeurs Liberty-kluis
 • Tweedeurs Liberty-kluis


Prijzen:

 • De prijs voor de Liberty-kluis varieert afhankelijk van de gewenste afmetingen en opties, maar begint bij ongeveer €24.000. De versie met horlogewinders en humidor begint bij ongeveer €70.000. De tweedeurs versie met horlogewinders en humidor begint bij ongeveer €110.000.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...