Bretz meubelmakers onthullen luxueuze gele meubellijn bezaaid met Swarovski-kristallen

De beroemde Duitse meubelmakers van Bretz hebben hun nieuwste creaties onthuld: banken, lange krukken, draaibare fauteuils en ronde krukken, handgemaakt en bekleed met prachtig geel leer dat niet alleen zonneschijn helder is, maar ook schittert vanwege de Swarovski-kristallen die erop zijn geplaatst. Dit weelderige meubilair zal ongetwijfeld een groot vleugje kleur en stijl toevoegen aan elke woonkamer en zal zeker een brandpunt in uw huis zijn.

Bretz staat bekend om zijn flamboyante stijl en avant-gardistische stukken, en deze nieuwe luxueuze meubellijn is daarop geen uitzondering. Het meubilair is onbezonnen, vol karakter en schreeuwt gewoon 'kijk naar mij'. De theatrale excentriciteit van dit prachtige gele meubilair is geweldig, maar het is ook verkrijgbaar in een hele reeks kleuren en stijlen om aan verschillende smaken en behoeften te voldoen.

De meubelstukken van Bretz zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel en duurzaam. Het bedrijf gebruikt alleen hoogwaardige materialen en de meubels worden met de hand gemaakt door vakmensen. Bretz heeft ook een grote selectie van andere meubels en accessoires, zoals lampen en tapijten, om aan de behoeften van elke klant te voldoen.

Deze nieuwste collectie van Bretz biedt niet alleen een visueel spektakel, maar ook ongeëvenaard comfort. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om een statement te maken in elk huis. Elk stuk is met de hand vervaardigd en is daarom uniek en authentiek.

Bretz, opgericht in 1895, heeft een lange geschiedenis van het produceren van kwalitatief hoogstaande meubels met oog voor detail en vakmanschap. Het bedrijf staat bekend om zijn gewaagde en opvallende ontwerpen, en de nieuwe gele meubelcollectie is geen uitzondering.

Het gele leer dat wordt gebruikt in deze collectie is van de hoogste kwaliteit en is behandeld om duurzaamheid te garanderen. Elk stuk is versierd met schitterende Swarovski-kristallen die het meubilair een extra glans en glamour geven.

De banken en fauteuils zijn ontworpen met ergonomie en comfort in gedachten, met zachte kussens en een stevige structuur voor langdurig gebruik. De lange krukken en ronde krukken zijn perfect als extra zitplaatsen of als decoratief accent in uw woonkamer.

Bretz heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd voor het creëren van meubels van topkwaliteit en heeft showrooms over de hele wereld, van Parijs tot New York en van Tokio tot Moskou. Als u op zoek bent naar opvallend meubilair dat echt opvalt, dan is deze nieuwe gele meubelcollectie van Bretz zeker een goede keuze.

Opvallende collecties van meubelfabrikant Bretz:

  • De Gaudi-collectie kenmerkt zich door de combinatie van speelse vormen en felle kleuren, wat resulteert in een unieke en onconventionele uitstraling. Deze collectie omvat banken, fauteuils, krukken en poefs met opvallende patronen en details.

  • De Cloud 7-collectie biedt een reeks banken en fauteuils die zowel comfortabel als stijlvol zijn. Deze meubels hebben zachte lijnen en bieden een gezellige en ontspannen sfeer in elke ruimte.

  • Mammut - De Mammut-collectie bestaat uit statement-stukken met een extravagante uitstraling. Deze meubels zijn ontworpen om de aandacht te trekken en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen.

  • De Harley-collectie biedt een breed scala aan zitmeubelen, waaronder banken, fauteuils en krukken. Deze meubels hebben een gedurfde uitstraling, met leren bekleding en opvallende details zoals stiksels en studs.

  • Monster - Zoals de naam al aangeeft, heeft de Monster-collectie een unieke en opvallende uitstraling. Deze meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een opvallende textuur. Ze zijn ontworpen om de aandacht te trekken en een statement te maken in elke ruimte.

  • De Blossom-collectie omvat banken en fauteuils met bloemmotieven en organische vormen. Deze meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen en zijn perfect voor liefhebbers van natuurlijke vormen en motieven.

  • De Caruzzo-collectie biedt een luxe uitstraling, met zachte stoffen en gedetailleerde afwerking. Deze meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn perfect voor liefhebbers van een klassieke en elegante uitstraling.

  • De Kombinat-collectie is geïnspireerd op de Bauhaus-stijl en biedt een minimalistische en moderne uitstraling. Deze meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en zijn perfect voor liefhebbers van een strak en modern interieur.

  • De Ocean Drive-collectie is geïnspireerd op de Art Deco-stijl en biedt een luxe uitstraling met glimmende materialen en gedetailleerde afwerking. Deze meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  • De Napali-collectie is ontworpen voor ontspanning en comfort en bestaat uit banken, fauteuils, poefs en bijzettafels. De meubels zijn ontworpen met zachte, ronde vormen en zachte materialen voor een gezellige en uitnodigende uitstraling. De banken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen worden aangepast aan de individuele wensen van de klant.

  • De Wonderland-collectie is een speelse en kleurrijke serie meubels die doet denken aan een sprookjeswereld. De collectie omvat banken, fauteuils en poefs die zijn versierd met felle kleuren en patronen die zijn geïnspireerd op de natuur. Het gebruik van verschillende stoffen en texturen voegt dimensie en karakter toe aan deze unieke en fantasievolle meubels.

  • De Lounger-collectie is ontworpen voor maximale ontspanning en comfort. De banken, fauteuils en poefs zijn gemaakt van zachte materialen en hebben gebogen vormen die de rug en nek ondersteunen. De meubels hebben een strak en modern


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...