Koralturk onthult Flap Table Luxury gouden Dining-Pool Table

Koralturk, de gerenommeerde Turkse meubelmaker, heeft zijn nieuwste creatie onthuld: de Flap Table Luxury Gold Dining/Pool Table. Deze unieke tafel is in feite een pooltafel die vermomd is als een prachtige eettafel en wordt geleverd in een echt bladgouden afwerking. Bij het openen van de tafel wordt een pooltafel onthuld, waardoor het een uniek en functioneel meubelstuk is dat elke ruimte transformeert.

De Flap-tafel combineert een strak Europees design met functionaliteit en voegt een nieuwe dimensie toe aan elke kamer waarin hij wordt geplaatst - van de eetkamer tot de directiekamer, recreatieruimte, conferentieruimte, mediaruimte of speelkamer. Elke tafel is gemaakt van hoogwaardig MDF en is uitgerust met instelbare balanceersystemen die zorgen voor een perfecte balrol en nauwkeurigheid bij poolspellen.

Naast deze Flap Table Luxury Gold Dining/Pool Table bieden de Turkse meubelmakers een scala aan eet- en pooltafels in verschillende luxe afwerkingen en materialen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

De Flap Table Luxury Gold Dining/Pool Table is verkrijgbaar in de 7 ft. maat en heeft een verkoopprijs van €4.000. Dit meubelstuk is het resultaat van het vakmanschap van de Turkse meubelmakerij en zal ongetwijfeld de aandacht trekken van iedereen die op zoek is naar een unieke en functionele toevoeging aan hun interieur.

Koralturk biedt naast de Flap Table Luxury Gold Dining/Pool table ook andere luxe meubelstukken aan, waaronder eetkamerstoelen, banken, salontafels en zelfs wijnrekken. Hun collectie omvat ook een verscheidenheid aan designs, van klassieke tot moderne stijlen, zodat klanten de perfecte meubels kunnen vinden die passen bij hun smaak en interieur.

De meubels van Koralturk worden met de hand gemaakt door hun getalenteerde ambachtslieden en maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals massief hout, leder en hoogwaardig textiel. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis in de meubelindustrie en combineert traditionele technieken met moderne ontwerpen om unieke en kwalitatief hoogwaardige meubels te creëren.

Koralturk biedt ook aanpasbare opties voor hun meubels, zoals verschillende afwerkingen en bekledingsstoffen, om aan de individuele behoeften van hun klanten te voldoen. Hun meubels zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en kunnen dienen als statement stukken in elke ruimte.

Met hun innovatieve ontwerpen en aandacht voor detail heeft Koralturk een reputatie opgebouwd als een van de meest gerenommeerde meubelmakers in Turkije en de rest van de wereld.

Koralturk Collectie:

  • Flap Table Luxury Gold Dining/Pool Table: Dit is een pooltafel vermomd als eettafel, uitgevoerd in echt bladgoud en uitgerust met instelbare balanceersystemen voor perfecte balrol. De tafel is verkrijgbaar in 2,13 m en kost €4.000.

  • Pool Table Luxury: Deze pooltafel is verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen, waaronder hoogglans zwart, wit en walnoot. De tafel is gemaakt van hoogwaardig MDF en heeft een verstelbaar balanceersysteem voor nauwkeurige schoten.

  • Dining Table: Deze eettafel is verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en afwerkingen, waaronder marmer, walnoot, eiken en hoogglans zwart. De tafel is ontworpen om naadloos in elk interieur te passen en is ideaal voor een gezellige maaltijd met familie en vrienden.

  • Coffee Table: Deze salontafel is verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en afwerkingen, waaronder marmer, walnoot, eiken en hoogglans zwart. Het strakke en eigentijdse ontwerp van de tafel is perfect voor een moderne woonkamer.

  • Console Table: Deze console tafel is verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en afwerkingen, waaronder marmer, walnoot, eiken en hoogglans zwart. De tafel kan gebruikt worden als decoratief element in de hal of als functionele ruimte in de woonkamer.

  • Side Table: Deze bijzettafel is verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en afwerkingen, waaronder marmer, walnoot, eiken en hoogglans zwart. De tafel is perfect voor het plaatsen van drankjes en snacks naast de bank.

  • Bar Table: Deze bartafel is verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en afwerkingen, waaronder marmer, walnoot, eiken en hoogglans zwart. De tafel is ontworpen voor een elegante en gezellige sfeer in de bar of in de keuken.

  • Wine Cabinet: Dit wijnkabinet is verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en afwerkingen, waaronder marmer, walnoot, eiken en hoogglans zwart. Het kabinet biedt ruimte voor een uitgebreide wijnverzameling en is een ideale aanvulling op de eetkamer of woonkamer.

  • Home Office Desk: Deze bureau'szijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en afwerkingen, waaronder marmer, walnoot, eiken en hoogglans zwart. Het bureau is ontworpen voor optimaal comfort en functionaliteit in de werkkamer.

  • Library Table: Deze bibliotheektafel is verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en afwerkingen.

  • Pool Table: De pooltafels van Koralturk zijn ontworpen met een focus op stijl en functionaliteit. Elke tafel is gemaakt van hoogwaardig MDF en is uitgerust met instelbare balanceersystemen voor perfecte balrollen. De pooltafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en luxe afwerkingen, waaronder de Flap Table Luxury Gold Dining/Pool table die een combinatie van eettafel en pooltafel is.

  • Accessoires: Koralturk biedt ook een breed scala aan accessoires, waaronder stoelen, lampen, spiegels en andere decoratieve stukken om elke kamer compleet te maken. Elk accessoire is ontworpen met een eigentijdse uitstraling en past perfect bij de meubelcollecties van Koralturk.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...