Tonino Lamborghini Casa presenteert nieuwe luxe meubelcollectie op Salone de Mobile Milano 2019

Tonino Lamborghini Casa, een van 'swerelds belangrijkste fabrikanten van luxe meubels, zal op de gerenommeerde meubelbeurs Salone de Mobile Milano 2019 zijn nieuwste collectie presenteren. Deze collectie omvat stijlvol huis- en kantoormeubilair met belangrijke elementen die het merk Lamborghini kenmerken. De nieuwe collectie is een viering van hun 15-jarige succesvolle samenwerking met Formitalia Luxury Group.

Onderdeel van de collectie is de minimalistische Sarthe Sofa, gemaakt van lederen of stoffen bekleding, met een zwarte matte afwerking met open poriën, en Victoria, de prachtige zachte fauteuil van het bedrijf, met een slim hoofdsteunkussen en ronde lijnen zonder hoeken. Daarnaast is er de Tay, een centrale tafel met houten blad en glanzende zwarte afwerking en ijzerachtige metalen voetplaat, die dient als een discrete aanvulling op de collectie en deze verrijkt en harmoniseert.

Tonino Lamborghini Casa brengt ook hun nieuwe collectie lampen in de spotlights, genaamd Alpha-One. De lampen hebben zeshoekige voetstukken en metalen lampenkappen, zowel in tafel- als vloerversies. De collectie belichaamt de kenmerkende stijl van het merk Lamborghini en biedt klanten de kans om de kenmerkende esthetiek van het merk te ervaren in hun huis- en kantoormeubilair.

Naast meubels en verlichting presenteert Tonino Lamborghini Casa ook een gloednieuwe racezonnebril op de Milan Mido Exhibition. Hoewel het misschien geen direct verband heeft met het meubilair, heeft het wel het iconische Lamborghini-ontwerp en de stijl, met verticale roosters die lijken op luchtinlaten uit hun lijn luxe supercars.

De collectie van Tonino Lamborghini Casa is de perfecte keuze voor mensen die een combinatie van luxe en kwaliteit willen in hun meubels, geïnspireerd door het erfgoed en de stijl van het merk Lamborghini.

De nieuwe collectie van Tonino Lamborghini Casa belichaamt de essentie van luxe, elegantie en innovatie. Naast de minimalistische Sarthe Sofa en de prachtige Victoria fauteuil, omvat de collectie ook de Tay centrale tafel met houten blad en glanzende zwarte afwerking en ijzerachtige metalen voetplaat. Dit maakt de Tay een discrete aanvulling op de collectie en verrijkt en harmoniseert deze.

De Alpha-One collectie van Tonino Lamborghini Casa bevat lampen met zeshoekige voetstukken en metalen lampenkappen, zowel in tafel- als vloerversies. De gloednieuwe racezonnebril van het merk, met hylex geïnjecteerde veren en een satijnen metalen kern, heeft verticale roosters die lijken op luchtinlaten uit hun lijn luxe supercars en is al gepresenteerd op de Milan Mido Exhibition.

Het bedrijf viert ook 15 jaar succesvolle samenwerking met Formitalia Luxury Group op de gerenommeerde meubelbeurs Salone de Mobile Milano 2019, waar het zijn nieuwste collectie zal presenteren. Tonino Lamborghini Casa staat wereldwijd bekend om zijn premium meubelstukken die het merk Lamborghini weerspiegelen met unieke ontwerpen, hoogwaardige materialen en ongeëvenaarde kwaliteit.

Enkele producten van Tonino Lamborghini Casa collectie:

  • Sarthe Sofa: een minimalistische bank verkrijgbaar in lederen of stoffen bekleding, met een zwarte matte afwerking met open poriën. Prijs: €6.750,-
  • Victoria fauteuil: een prachtige, zachte fauteuil met een slim hoofdsteunkussen en ronde lijnen zonder hoeken. Prijs: €3.350,-
  • Tay centrale tafel: een tafel met houten blad en glanzende zwarte afwerking en ijzerachtige metalen voetplaat. Prijs: €6.590,-
  • Chamonix koffietafel: een exclusieve koffietafel met een houten blad en een aluminium basis in geborstelde afwerking. Prijs: €4.990,-
  • Arjuna tafel: een massief houten tafel met een geometrische, strakke vormgeving en een bijpassende bank. Prijs: €7.800,- voor de tafel, €3.680,- voor de bank.
  • Boss fauteuil: een fauteuil met een metalen frame en een bekleding van koeienhuid. Prijs: €3.950,-
  • Centenario fauteuil: een exclusieve fauteuil met een metalen frame en bekleding in leder of stof, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Prijs: €5.900,-
  • EVO bureau: een bureau met een metalen frame en een blad van gelakt hout, met ingebouwde lades en een kabelmanagement systeem. Prijs: €9.950,-
  • Murciélago boekenkast: een opvallende boekenkast met een zwart metalen frame en houten planken in verschillende maten. Prijs: €9.980,-
  • Estremo slaapkamermeubels: een complete set slaapkamermeubels in een modern design, inclusief bed, nachtkastjes, kledingkast en commode. Prijs op aanvraag.
  • Huracán eetkamermeubels: een complete set eetkamermeubels met een tafel, stoelen en een dressoir, verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen.
  • Alpha-One lampen: tafel- en vloerlampen met zeshoekige voetstukken en metalen lampenkappen, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Prijs: €1.090,- voor de tafellamp, €1.690,- voor de vloerlamp.
  • Miura lamp: een opvallende hanglamp met een metalen frame en glazen bollen in verschillende kleuren. Prijs: €3.980,-
  • GT1 wijnkoeler: een exclusieve wijnkoeler met een metalen frame en een houten buitenkant, geschikt voor twee flessen wijn. Prijs: €1.290,-
  • Luchtbevochtiger: De Tonino Lamborghini Casa luchtbevochtiger is verkrijgbaar in zwart of wit en heeft een unieke en elegante uitstraling. Het heeft een capaciteit van 2,5 liter en kan tot 10 uur werken op één enkele vulling. Het heeft ook een automatische uitschakelfunctie en is zeer stil in gebruik. Prijs: €329.
  • Vloerkleden: De Tonino Lamborghini Casa vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben unieke en opvallende ontwerpen die perfect zijn voor het toevoegen van stijl aan elke kamer. Prijs: variërend van €899 tot €3.499, afhankelijk van de grootte en het ontwerp.
  • Spiegels: De Tonino Lamborghini Casa spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een unieke en elegante uitstraling die perfect is voor het toevoegen van stijl aan elke kamer. Prijs: variërend van €799 tot €1.999, afhankelijk van de grootte en het ontwerp.
  • Tapijten: De Tonino Lamborghini Casa tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben unieke en opvallende ontwerpen die perfect zijn voor het toevoegen van stijl aan elke kamer. Prijs: variërend van €1.799 tot €3.499, afhankelijk van de grootte en het ontwerp.
  • Verlichting: De Tonino Lamborghini Casa verlichting collectie omvat verschillende soorten lampen, zoals vloerlampen, tafellampen en wandlampen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en stijlen, waaronder de Alpha-One collectie die zeshoekige voetstukken en metalen lampenkappen heeft. Prijs: variërend van €799 tot €1.999, afhankelijk van het type en het ontwerp.
  • Meubels: De Tonino Lamborghini Casa meubelcollectie omvat een verscheidenheid aan producten, waaronder banken, fauteuils, stoelen, tafels en kasten. Elk stuk is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een unieke en elegante uitstraling die perfect is voor het toevoegen van stijl aan elke kamer. Prijs: variërend van €1.399 tot €13.999, afhankelijk van het type en het ontwerp.
  • Home Accessoires: De Tonino Lamborghini Casa home accessoires collectie omvat verschillende soorten producten, waaronder kussens, vazen, beeldjes, dienbladen en geurkaarsen. Elk product heeft een unieke en elegante uitstraling die perfect is voor het toevoegen van stijl aan elke kamer. Prijs: variërend van €199 tot €2.999, afhankelijk van het type en het ontwerp.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...