Alles is geweldig in Bentley s nieuwe collectie feestelijke geschenken

Dit is het seizoen om vrolijk te zijn en... Bentley is zich daar terdege van bewust. De Britse luxe autofabrikant heeft een nieuwe collectie feestelijke geschenken bedacht, een met stijlvolle en luxe autoaccessoires van het merk Bentley voor mannen, vrouwen en kinderen.

Elk item uit deze fantastische Festive Gifts Collection is gemaakt van de beste materialen, zoals je zou verwachten van het beroemde merk, en het is geïnspireerd op de iconische designelementen van Bentley Motors. Je hebt bijna alles wat je maar wilt in deze lijn, van kousvullers tot mooie accessoires en luxe speelgoed voor je kinderen - als je het je kunt veroorloven, zal Bentley het bezorgen. De woorden 'limited edition' lijken repetitief te zijn bij het beschrijven van deze reeks feestelijke geschenken van Bentley, maar daar vinden we het goed mee. Aangezien deze items behoorlijk exclusief zijn, kunnen de leren portefeuilles, geuren, golfaccessoires en zelfs teddyberen je helpen de opscheppen te winnen.

Waar te beginnen? Ten eerste zijn er de prachtige Limited Edition Barnato pennen van Graf von Faber-Castell - ja, zoals we al eerder zeiden, alles in deze collectie is 'limited edition'. Wat misschien een ideaal cadeau lijkt, elk van deze fijne schrijfinstrumenten is gelakt in een mooi donkergroen en voorzien van kenmerkende Bentley-karteling en zelfs de handtekening van Woolf Barnato, hoewel ik de kleine Bentley 'B' als een leuke touch beschouw.

Deze speciale collectie bevat slechts 1.930 pennen en is daarmee een eerbetoon aan het jaar van de 'Blue Train Race', die een belangrijke rol speelde in de legendarische geschiedenis van Bentley. Als je wat muziek aan je leven wilt toevoegen, gaat er niets boven dit draadloze luidsprekersysteem voor thuis. Ontworpen met het oog op ultieme prestaties, combineert de Naim for Bentley Mu-so luidspreker ook een mooi uiterlijk met functionaliteit en bruikbaarheid. Deze Special Edition heeft unieke Bentley-designvibes, zoals koperen accenten die zijn geweven in het akoestisch transparante luidsprekerrooster. Ook het vermelden waard is de Focal for Bentley Radiance-hoofdtelefoon, die pronkt met een prachtig ontwerp aangevuld met eersteklas audiotechnologie.

De nieuwe Bentley cadeauscollectie biedt ook een breed scala aan charmante cadeaus voor mannen, zoals de Bentley Billfold Wallet, de prachtige Bentley B manchetknopen, en de stijlvolle Legacy Panto zonnebril. Vrouwen worden ook gevierd, dankzij een drietal nieuwe bloemengeuren uit de Bentley Beyond-collectie; een prachtige sieradenkoffer kan dit seizoen ook hun aandacht trekken, dankzij het kenmerkende Bentley diamantquiltpatroon en zijn minimalistische elegantie. Maar deze cadeauscollectie draait ook helemaal om de kinderen. Santa heeft dit jaar zijn krachten gebundeld met Bentley, daarom bevat deze lijn ook leuke cadeaus, zoals de knuffelige Birkin-teddybeer, een 1:38 diecast versie van de Continental GT3, of de Bentley Ride-On Car - compleet met een volledig functioneel stuur, een toeter en een werkende stereo. Nu klinkt dat cool! Maar wacht, er is meer — veel meer.

Het Bentley Golf-assortiment komt ook onder onze aandacht, dankzij de elegante grafietgolfset voor heren met cartbag. Bentley-fans konden ook handgemaakte, Japanse grafietclubs krijgen die ongeëvenaarde prestaties beloven. Deze 14 clubs worden ook geleverd met hoofddeksels van hout en putter, om nog maar te zwijgen van de prachtige golfkartas. Voorst! Uiteindelijk hebben motorsportfans ook iets om zich duizelig over te voelen.

De iconische Continental GT3 heeft Bentley geïnspireerd om een scala aan luxe geschenken te bedenken, zoals de Motorsport Water Bottle, met het motorsportlogo van het bedrijf en details geïnspireerd op de ventilatieopening van de raceauto. De sportieve Motorsport Rugzak staat ook op onze lijst, met een Bentley Motorsport-logo op de voorkant, met #BringTheThunder eronder, een prachtige Racing Green-buitenkant en Living Green-biezen. Het enige wat je nu nodig hebt, is een Bentley Continental GT3 die bij deze collectie past.

Hieronder volgt een opsomming uit de Bentley Festive Gifts Collection:

 • Limited Edition Barnato pennen van Graf von Faber-Castell - gelakt in een mooi donkergroen en voorzien van kenmerkende Bentley-karteling en zelfs de handtekening van Woolf Barnato. Prijs: €475.

 • Draadloos luidsprekersysteem voor thuis - ontworpen met het oog op ultieme prestaties, combineert de Naim for Bentley Mu-so luidspreker ook een mooi uiterlijk met functionaliteit en bruikbaarheid. Prijs: €1.850.

 • Focal for Bentley Radiance-hoofdtelefoon - pronkt met een prachtig ontwerp aangevuld met eersteklas audiotechnologie. Prijs: €1.250.

 • Bentley Billfold Wallet - een charmant cadeau voor mannen. Prijs: €175.

 • Bentley B manchetknopen - een prachtig accessoire voor mannen. Prijs: €130.

 • Legacy Panto zonnebril - een stijlvolle zonnebril voor mannen. Prijs: €235.

 • Bentley Beyond-collectie - een drietal nieuwe bloemengeuren voor vrouwen. Prijs: €165.

 • Sieradenkoffer - een prachtige sieradenkoffer met het kenmerkende Bentley diamantquiltpatroon en minimalistische elegantie. Prijs: €315.

 • Birkin-teddybeer - een knuffelige teddybeer voor kinderen. Prijs: €55.

 • 1:38 diecast versie van de Continental GT3 - een leuk speelgoed voor kinderen. Prijs: €70.

 • Bentley Ride-On Car - een speelgoedauto met volledig functioneel stuur, een toeter en een werkende stereo. Prijs: €215.

 • Grafietgolfset voor heren met cartbag - een elegante golfset voor mannen. Prijs: €3.100.

 • Handgemaakte, Japanse grafietclubs - 14 clubs die ongeëvenaarde prestaties beloven, compleet met hoofddeksels van hout en putter. Prijs: €7.700.

 • Golfkartas - een prachtige tas om uw golfclubs in op te bergen. Prijs: €820.

 • Motorsport Water Bottle - een fles met het motorsportlogo van Bentley en details geïnspireerd op de ventilatieopening van de raceauto. Prijs: €40.

 • Motorsport Rugzak - een sportieve rugzak met een Bentley Motorsport-logo op de voorkant en #BringTheThunder eronder, een prachtige Racing Green-buitenkant en Living Green-biezen. Prijs: €180.


Deze collectie bevat ook andere geschenken en accessoires, zoals golfhandschoenen, poloshirts, golfballen, caps en sjaals, allemaal in het stijlvolle Bentley-thema en met verschillende prijzen. De prijzen variëren van ongeveer €40 tot €7.700, afhankelijk van het item en de exclusiviteit ervan.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...