Moynat brengt een prachtige beautycase uit die je graag meeneemt onderweg

Moynat, één van de oudste kofferfabrikanten uit Frankrijk, werd ruim 150 jaar geleden opgericht, ongeveer gelijktijdig met de oprichting van het Franse spoorwegsysteem. Het merk richtte zich op reizigers die in stijl wilden genieten van dit nieuwe vervoermiddel. Ter ere van de herlancering van de legendarische Orient Express, heeft Moynat een bijzondere beautycase op de markt gebracht.

Deze opvallende beautycase is bekleed met prachtig plantaardig gelooid kalfsleer in het kenmerkende Orient Express-blauw. Het interieur van de koffer is afgewerkt met een beige stoffering. Het gebruik van populierenhout zorgt voor een solide maar lichtgewicht constructie, terwijl de ladescharnieren gemaakt zijn van appelhout.

Bij het openen van deze schitterende koffer wacht de gelukkige eigenaar een verrassing: de beautycase bevat diverse luxe producten van het gerenommeerde Franse parfumhuis Guerlain. Daarnaast zijn de lades uitgerust met een vintage Baccarat-fles gevuld met Shalimar parfum.

De prijs van zo'n exclusieve beautycase varieert van €5.500 tot wel €55.000, afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren en specificaties van de klant. Deze unieke koffer is dan ook een prachtig eerbetoon aan de herlancering van de Orient Express en biedt liefhebbers een stijlvolle reiservaring.

Ter aanvulling op de unieke kenmerken van deze luxueuze Moynat beautycase, zijn er diverse details die deze koffer nog specialer maken. Zo zijn de hoeken van de koffer voorzien van hoogwaardige metalen beschermstukken, die zowel duurzaamheid als een verfijnde esthetiek bieden. Bovendien wordt de koffer geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit van het product benadrukt.

De samenwerking tussen Moynat en Guerlain onderstreept de gedeelde waarden van beide merken: vakmanschap, traditie en een passie voor het creëren van luxueuze, tijdloze producten. De zorgvuldig geselecteerde Guerlain-producten in de beautycase variëren van parfums en geurkaarsen tot huidverzorgingsproducten en make-up, waardoor de reiziger tijdens zijn of haar reis in de Orient Express optimaal kan genieten van een verwenmoment.

Deze exclusieve Moynat beautycase is een perfecte combinatie van historie, vakmanschap en luxe, en vertegenwoordigt de elegantie en grandeur van de Orient Express. Het is een ultiem verzamelobject en een waardevolle investering voor liefhebbers van zowel reizen als verfijnde producten.

Als u geïnteresseerd bent in het bemachtigen van een dergelijke op maat gemaakte beautycase, kunt u een bezoek brengen aan een Moynat boetiek of contact opnemen met het merk via hun website. Houd er echter rekening mee dat de productietijd voor deze exclusieve koffers aanzienlijk kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid van materialen en de wensen van de klant.

 • Beautycase:

  • Plantaardig gelooid kalfsleer in Orient Express-blauw
  • Beige stoffen interieur
  • Populierenhouten constructie met appelhouten ladescharnieren
  • Metalen beschermstukken op de hoeken
  • Certificaat van echtheid
 • Guerlain-producten:

  • Parfums, waaronder een vintage Baccarat-fles Shalimar parfum
  • Geurkaarsen voor een ontspannen sfeer
  • Luxe huidverzorgingsproducten voor een verzorgde en stralende huid
  • Hoogwaardige make-up producten voor een perfecte uitstraling
 • Extra details en accessoires:

  • Op maat gemaakte, met leer beklede opbergvakken voor de Guerlain-producten
  • Speciaal ontworpen compartimenten voor eenvoudige organisatie en toegang
  • Verwijderbare spiegel voor optimaal gemak tijdens het opmaken
  • Inclusief bijpassende lederen reisetui voor kleine persoonlijke items


Deze exclusieve Moynat beautycase biedt een verfijnde en stijlvolle manier om te reizen met de Orient Express, waarbij de rijke geschiedenis en het vakmanschap van beide merken perfect samenkomen. De collectie is een waardevolle aanvulling voor zowel liefhebbers van reizen als van luxueuze producten.

Bezoek Website
Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...