Stella McCartney en Canon presenteren de stijlvolle Limited Edition Linda-cameratas

De gerenommeerde Britse modeontwerpster Stella McCartney slaat de handen ineen met Canon om een exclusieve, stijlvolle cameratas in beperkte oplage te ontwerpen. Geïnspireerd door McCartney'szus en moeder, beiden gepassioneerde fotografen, is de tas vernoemd naar haar moeder, Linda. Deze bijzondere cameratas werd onthuld tijdens de lancering van Stella McCartney'sGreen Carpet Collection 2014 op de London Fashion Week.

In een gelimiteerde uitgave van slechts 1.000 tassen wordt het accessoire verkocht in combinatie met de Canon EOS 100D witte DSLR-camera, de kleinste DSLR ter wereld. De tas is niet alleen functioneel als cameratas, maar doet ook dienst als een stijlvolle alledaagse handtas. Vervaardigd uit milieuvriendelijk Alter Nappa-leer, is de kubusvormige tas verkrijgbaar in een kleurenpalet van matte neutrale tinten met een metallic afwerking. Dankzij de verstelbare riem kan de tas zowel als schoudertas als handtas worden gedragen.

De limited edition Linda-cameratas, samen met de Canon EOS 100D witte DSLR-camera, zal vanaf november verkrijgbaar zijn bij Harrods en Selfridges voor €1.416.

Naast de exclusieve Linda-cameratas en Canon EOS 100D witte DSLR-camera, biedt deze samenwerking tussen Stella McCartney en Canon een unieke mix van mode en technologie. Beide merken staan bekend om hun toewijding aan kwaliteit en innovatie, waardoor dit een perfecte combinatie is voor liefhebbers van mode en fotografie.

De Canon EOS 100D witte DSLR-camera, met zijn compacte formaat en geavanceerde functies, is ideaal voor zowel professionele fotografen als enthousiaste amateurs. Enkele van de indrukwekkende functies van de camera zijn:

  • 18-megapixel CMOS-sensor: Zorgt voor hoogwaardige, gedetailleerde foto'smet levendige kleuren en een uitstekende helderheid.
  • Full HD 1080p video-opname: Maakt het mogelijk om hoogwaardige video'svast te leggen met een resolutie tot 1080p.
  • 3-inch touchscreen LCD-scherm: Biedt een gebruiksvriendelijke interface met intuïtieve navigatie en bediening.
  • Ingebouwde Wi-Fi: Hiermee kunt u eenvoudig foto'sen video'sdelen met andere apparaten, zoals smartphones, tablets of laptops, zonder dat u een fysieke verbinding nodig heeft.
  • GPS: Met de ingebouwde GPS kunt u uw foto'sen video'svoorzien van locatiegegevens, zodat u altijd weet waar u uw opnamen heeft gemaakt.
  • ISO-bereik van 100 tot 12.800: Dit zorgt voor uitstekende prestaties bij weinig licht en maakt het mogelijk om in verschillende lichtomstandigheden te fotograferen.
  • 4 beelden per seconde continu-opname: Stelt u in staat om snel bewegende onderwerpen vast te leggen met een hoge snelheid van 4 beelden per seconde.
  • 9-punts autofocus (AF) systeem: Hiermee kunt u snel en nauwkeurig scherpstellen op uw onderwerp, wat resulteert in scherpe en heldere foto s.
  • Compatibiliteit met Canon EF en EF-S lenzen: Geeft u de mogelijkheid om een breed scala aan Canon-lenzen te gebruiken voor verschillende fotografische situaties en stijlen.

 

De combinatie van al deze geavanceerde technische kenmerken maakt de Canon EOS 100D witte DSLR-camera een uitstekende keuze voor zowel beginnende als gevorderde fotografen. Samen met de stijlvolle en duurzame Linda-cameratas van Stella McCartney, biedt dit pakket een unieke en modieuze manier om uw passie voor fotografie te uiten.

De samenwerking tussen Stella McCartney en Canon benadrukt het belang van duurzaamheid in de mode-industrie. De Eco Alter Nappa, een diervriendelijk en milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel leer, is een belangrijk kenmerk van de Linda-cameratas. Stella McCartney staat bekend om haar inzet voor duurzame en ethische mode, en deze samenwerking met Canon toont haar voortdurende betrokkenheid bij deze waarden.

De limited edition Linda-cameratas, in combinatie met de Canon EOS 100D witte DSLR-camera, is een prachtig voorbeeld van hoe mode en technologie kunnen samenkomen om stijl en functionaliteit te bieden. Met slechts 1.000 tassen verkrijgbaar, is dit een uniek en gewild item voor zowel mode- als fotografie-enthousiastelingen. Mis deze kans niet om een stukje modegeschiedenis in handen te krijgen en houd de verkoop bij Harrods en Selfridges in november in de gaten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...