Tonino Lamborghini is een weelderige meubelcollectie geïnspireerd door luxe automerken

Formitalia Luxury Group, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van exclusieve Italiaanse meubels geïnspireerd op luxe automerken zoals Lamborghini, Aston Martin en Mercedes-Benz, presenteerde recentelijk de schitterende Tonino Lamborghini-meubelcollectie op de Salone de Mobile 2015 in Milaan.

De nieuwe wooncollectie belichaamt de kenmerkende Italiaanse stijl en elegantie, met een reeks verfijnde meubelstukken die luxe en comfort combineren met de gedurfde uitstraling van Lamborghini's iconische stier. Elk stuk uit de collectie is een eerbetoon aan de Formule 1-circuits, met een stijlvolle bekleding die geïnspireerd is op luxe auto's uit de jaren '60.

De Tonino Lamborghini-lijn is perfect voor luxueuze woningen, kantoren en hotels, en bevat onder andere de indrukwekkende Imola-bank en fauteuil, de elegante Rita fauteuil en de opvallende Sepang-bank.

De Imola-bank overtreft je dromen qua comfort, bekleed met zacht Deer Argilla- en Deer Sand-leer. Het meubelstuk is voorzien van een diamantvormig gewatteerd stiksel en een unieke afwerking in eiken Moro-fineer met nikkel afwerking. De Imola-fauteuil is even indrukwekkend, uitgevoerd in hetzelfde leer en met hetzelfde gewatteerde diamantvormige stiksel.

De Rita-fauteuil zou een prachtige toevoeging zijn aan elk kantoor, met een imposante structuur van antraciet eikenfineer, bekleed met zacht Vogue Aubergine-leer en voorzien van hetzelfde diamantvormige stikpatroon.

Het meest opvallende stuk uit de nieuwe Tonino Lamborghini-meubelcollectie is de gedurfde Sepang-bank, die de gewaagde stijl van dit Italiaanse label benadrukt. De gehele bank is bekleed met Carbon Red-leer, terwijl het voorste deel is afgewerkt in een glanzende zwarte kleur. Deze opvallende meubelstukken maken de Tonino Lamborghini-collectie tot een waardevolle toevoeging aan elke stijlvolle en luxueuze leefruimte.

De Tonino Lamborghini-meubelcollectie gaat verder dan alleen zitmeubelen en biedt ook een reeks aanvullende meubelstukken en accessoires om een luxueus interieur te creëren. Enkele opmerkelijke items uit de collectie zijn onder andere:

  • Bijzettafels en salontafels: Geïnspireerd door de strakke lijnen en aerodynamische vormen van luxe auto's, zijn deze tafels vervaardigd met hoogwaardige materialen zoals glas, staal en hout, en zijn ze ontworpen om perfect te passen bij de zitmeubelen uit de collectie.

  • Opbergoplossingen: De collectie bevat ook een reeks boekenkasten, dressoirs en mediameubelen met dezelfde stijl en afwerking als de zitmeubelen, om een harmonieus en gecoördineerd interieur te creëren.

  • Verlichting: Tonino Lamborghini biedt een selectie van verfijnde vloer- en tafellampen die zijn ontworpen om de luxueuze sfeer van de meubelcollectie te versterken en de perfecte ambiance te creëren in elke ruimte.

  • Met de Tonino Lamborghini-meubelcollectie kunnen liefhebbers van luxe auto's hun passie voor design en vakmanschap naar hun interieur brengen. De collectie combineert de elegantie en verfijning van Italiaanse meubelkunst met de gedurfde stijl en technische innovatie van de meest prestigieuze automerken, resulterend in een unieke en tijdloze esthetiek die perfect is voor elke luxueuze leefruimte.

  • Slaapkamermeubilair: De collectie omvat tevens een assortiment van bedden, nachtkastjes en kledingkasten, ontworpen met dezelfde kenmerkende stijl en vakmanschap als de andere meubelstukken, om een luxueuze en comfortabele slaapomgeving te creëren.

  • Outdoor meubilair: Tonino Lamborghini breidt zijn meubelcollectie uit naar buitenruimtes met een reeks tuinmeubelen, waaronder loungestoelen, eettafels en ligbedden, die dezelfde elegantie en kwaliteit bieden als hun binnenmeubilair.

  • Accessoires: Om het interieurontwerp af te ronden, biedt Tonino Lamborghini een selectie van luxe accessoires, zoals kussens, plaids, vazen en kunstwerken, die de kenmerkende stijl en kleurenpalet van de meubelcollectie weerspiegelen.

Met de Tonino Lamborghini-meubelcollectie kunnen liefhebbers van luxe auto's hun passie voor design en vakmanschap naar hun interieur brengen. De collectie combineert de elegantie en verfijning van Italiaanse meubelkunst met de gedurfde stijl en technische innovatie van de meest prestigieuze automerken, resulterend in een unieke en tijdloze esthetiek die perfect is voor elke luxueuze leefruimte.

Bezoek Website
Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...