Bentley breidt uit naar luxe meubelmarkt met nieuwe samenwerking

Vorig jaar hebben we u kennis laten maken met de stijlvolle Home Furniture Collection van Bentley, een resultaat van de samenwerking tussen de Britse luxewagenproducent en Club House Italia. Bentley heeft opnieuw de wereld van luxe meubels betreden door onlangs een andere collectie te presenteren op de Maison & Objet-beurs in Parijs, ditmaal in samenwerking met Luxury Living Group.

De nieuwe collectie werd tentoongesteld in een setting die een treinstation uit de jaren 1920 nabootste, waardoor de vintage charme werd benadrukt. Met warme kleuren zoals lichtbruin, baksteen, donkere chocolade en bordeauxrood, krijtstrepen en het iconische diamantontwerp dat kenmerkend is voor Bentley-interieurs, brengt deze meubellijn de luxueuze auto-ervaring naar uw woonruimte.

Luxueuze materialen zoals marmer en steen zijn gebruikt voor de tafelbladen en bijzettafels. Het pronkstuk van de collectie is de Winchester-bank, met zijn uitgestrekte armen die zorgen voor een aerodynamische, auto-achtige uitstraling. De bank is verkrijgbaar met lederen of stoffen bekleding en heeft een vanafprijs van €14.600.

De Ashley Armchair, met een prijs van €6.400, is eveneens verkrijgbaar met lederen of stoffen bekleding. De elegante uitstraling wordt gecombineerd met een stalen onderstel en een draaimechanisme, wat zorgt voor een uiterst comfortabele zitervaring.

Tot slot heeft het Berkeley Bed strakke lijnen en een gebogen hoofdeinde dat de contouren van het bedframe volgt. Het bed is verkrijgbaar in donker koffiekleurig nunbuck-leer en heeft een prijskaartje van €5.300.

Deze samenwerking tussen Bentley en Luxury Living Group onderstreept de ambitie van het automerk om zijn kenmerkende stijl en vakmanschap ook in de wereld van luxe meubels te laten gelden.

Deze nieuwe meubelcollectie van Bentley en Luxury Living Group omvat niet alleen zitmeubelen en bedden, maar biedt ook een breed scala aan bijpassende accessoires en decoratie om uw interieur helemaal af te maken. Denk hierbij aan vloerkleden, wanddecoraties, verlichting en zelfs servies, allemaal ontworpen met dezelfde aandacht voor detail en elegantie die kenmerkend zijn voor Bentley.

Een opvallend item in de collectie is de stijlvolle Bentley boekenkast, die de perfecte combinatie biedt van functionaliteit en esthetiek. De boekenkast is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft glazen planken met geïntegreerde led-verlichting, waardoor uw boeken en verzamelobjecten op een verfijnde manier worden gepresenteerd.

De Bentley Home Furniture Collection heeft ook diverse salontafels en bijzettafels in verschillende formaten en stijlen. Een voorbeeld hiervan is de Kensington-tafel, die een tijdloos ontwerp combineert met moderne accenten zoals een glazen tafelblad en metalen poten. De tafel is verkrijgbaar in meerdere maten en kan worden aangepast aan de ruimte en het interieur van uw woning.

Voor de eetkamer biedt de collectie een exclusieve eettafel met stoelen die hetzelfde elegante en luxueuze ontwerp uitstralen. De tafel heeft een uniek onderstel en is voorzien van een marmeren of glazen blad. De bijpassende stoelen hebben een comfortabele zitting en zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en leersoorten, met bijzondere aandacht voor het iconische diamantstiksel.

Het is duidelijk dat de samenwerking tussen Bentley en Luxury Living Group tot een indrukwekkende meubelcollectie heeft geleid, die de essentie van de luxueuze auto-ervaring weet te vertalen naar het interieur van uw huis. Deze meubels zijn niet alleen een prachtige aanvulling op de inrichting van uw woning, maar laten u ook genieten van de verfijning en het vakmanschap waar Bentley om bekendstaat.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...