Hervet Manufacturier maakt unieke meubels met futuristische inspiratie van Daft Punk

Hervet Manufacturier, opgericht door de neven Cédric Hervet en Nicolas Hervet in 2014, is een meubel- en kunstobjectmerk dat inspiratie haalt uit de toekomstvisies van de vorige eeuw. Hun unieke creaties hebben een sterke connectie met het wereldberoemde muziekduo Daft Punk. Dit komt doordat Cédric Hervet jarenlang als creatief directeur voor de band heeft gewerkt. Hierdoor zijn er in de meubelstukken verschillende futuristische thema's en invloeden te ontdekken. Thomas Bangalter van Daft Punk heeft zelfs bijgedragen aan het project door prachtige foto's voor de collectie te maken.

Een opvallend stuk uit de collectie is het Audiosatt-audiosysteem, geprijsd op €22.860. Dit is echter slechts een klein onderdeel van Hervet's bijzondere meubelcollectie. Drie jaar geleden ontwierpen de neven al skateboards geïnspireerd op Daft Punk's instrumentale nummer 'Da Funk', en de Esprit-stoel, met een prijskaartje van €12.510, lijkt ook door dit nummer geïnspireerd te zijn.

De meubels van Hervet Manufacturier hebben een opvallend retro-futuristisch ontwerp, met uiteenlopende ideeën en concepten. Spootnik, een radio-installatie geïnspireerd op een satelliet en geprijsd op €23.760, is een van de favorieten. Andere opmerkelijke stukken in de collectie zijn de Actarus-stoel (€12.670), de Passager-stoel met voetenbank (€15.200) en het indrukwekkende Astrolux-licht (€2.460).

De Hervet Manufacturier collectie weerspiegelt de passie van de oprichters voor vakmanschap en design. Elk meubelstuk wordt met de hand gemaakt in Frankrijk met behulp van traditionele technieken en hoogwaardige materialen, zoals massief hout, aluminium en leer. Deze aandacht voor detail en kwaliteit zorgt ervoor dat de meubels duurzaam en tijdloos zijn, waardoor ze generaties lang kunnen worden gekoesterd.

Naast de samenwerking met Daft Punk hebben de neven Hervet ook samengewerkt met andere gerenommeerde kunstenaars en ontwerpers. Dit heeft geresulteerd in een diverse en eclectische collectie die aansluit bij een breed scala aan stijlen en smaken. De meubels van Hervet Manufacturier zijn dan ook te vinden in zowel moderne als klassieke interieurs.

Hervet Manufacturier heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van designmeubels. Hun unieke esthetiek, gecombineerd met de invloed van Daft Punk en andere samenwerkingen, zorgt voor een onderscheidende en herkenbare stijl. Deze stijl wordt gewaardeerd door zowel liefhebbers van kunst en design als fans van het muziekduo.

Als je geïnteresseerd bent in het ontdekken van meer over Hervet Manufacturier en hun indrukwekkende collectie, bezoek dan hun website of showroom. Daar kun je je laten inspireren door de unieke ontwerpen en wellicht een stuk vinden dat perfect past in jouw eigen interieur.

Hervet Manufacturier collectie

  • Audiosatt-audiosysteem (€22.860) - Dit opvallende audiosysteem is geïnspireerd op satellietontwerpen en heeft een bolvormige behuizing van hoogwaardig aluminium. Het systeem biedt een uitstekende geluidskwaliteit en een unieke luisterervaring door zijn geavanceerde luidsprekertechnologie.

  • Esprit-stoel (€12.510) - Deze luxe stoel, geïnspireerd op Daft Punk's 'Da Funk', heeft een gestroomlijnd ontwerp met zachte rondingen en is vervaardigd uit massief hout en hoogwaardig leer. De stoel combineert comfort en stijl en is een perfecte aanvulling op elk modern interieur.

  • Spootnik radio-installatie (€23.760) - Dit kunstzinnige stuk is geïnspireerd op de iconische Sputnik-satelliet en bestaat uit een complexe structuur van aluminium en hout. De radio-installatie biedt niet alleen een uitstekende geluidskwaliteit, maar is ook een opvallend decoratief object.

  • Actarus-stoel (€12.670) - Deze futuristische stoel, gemaakt van massief hout en aluminium, heeft een uniek ontwerp dat doet denken aan ruimtevaartuigen en sciencefiction-films. De ergonomische vormgeving en zachte bekleding zorgen voor maximaal comfort.

  • Passager-stoel en voetenbank (€15.200) - Dit elegante en comfortabele meubelset heeft een minimalistisch ontwerp en is gemaakt van massief hout en leer. De stoel en voetenbank vormen samen een perfecte plek om te ontspannen na een lange dag.

  • Astrolux-licht (€2.460) - Dit indrukwekkende lichtobject is geïnspireerd op de vormen van sterrenstelsels en supernova's. Het bestaat uit een reeks verlichte aluminium buizen die samen een dynamisch en opvallend lichtspektakel creëren.

De collectie van Hervet Manufacturier bevat nog veel meer unieke en opvallende meubelstukken en kunstobjecten. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met behulp van traditionele technieken en hoogwaardige materialen, wat resulteert in tijdloze en duurzame producten. Om de volledige collectie te bekijken en meer te weten te komen over Hervet Manufacturier, bezoek je hun website of showroom.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...