Imperiali Genève onthult de adembenemende Emperador Humidor voor sigarenliefhebbers

Imperiali Genève heeft een nieuwe creatie onthuld die de wereld van artistieke schoonheid lijkt te overstijgen - de Emperador Humidor. Deze sigarenkist is simpel gezegd perfect en wordt geleverd met een duizelingwekkend prijskaartje.

De Emperador Humidor is geen gewone sigarenkist - het is een stukje kunst met aandacht voor detail en uiterste zorg. Toekomstige eigenaren moeten hun gepersonaliseerde code invoeren voordat ze toegang krijgen tot de magische kist. Eenmaal geopend, onthult het een prachtig tourbillon-uurwerk dat bestaat uit 323 bewegende delen.

Het uurwerk wordt vergezeld door wijzerplaten die de temperatuur en vochtigheidsniveaus in de sigarenkist registreren, terwijl je je voorbereidt om meer dan 24 Grand Cru-sigaren te roken. Elke sigaar is verpakt in bladgoud en is precies 48 maanden gerijpt.

Maar er zijn meer verrassingen in de Emperador Humidor. Een kleine knop aan de voorkant onthult een verborgen lasergeleide sigarensnijder, een sigaaraansteker op het bureau en een mooie asbak met bewegingsdetectie.

Deze adembenemende sigarenkist is zeker niet voor iedereen weggelegd, gezien de prijs van maar liefst $1.000.000. Maar voor degenen die de waarde van een meesterwerk inzien, is de Emperador Humidor een onmisbaar object dat zeker een blijvende indruk zal maken.

De Emperador Humidor is ontworpen om meer dan alleen sigaren te bewaren - het is een kunstwerk dat is ontworpen om de aandacht te trekken. Het is met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden en gemaakt van de fijnste materialen. De behuizing van de kist is gemaakt van koolstofvezel en titanium, terwijl het interieur is bekleed met de fijnste lederen bekleding.

Imperiali Genève heeft een unieke benadering gekozen om de Emperador Humidor op de markt te brengen. In plaats van het aanbieden van de kist aan een breed publiek, hebben ze besloten om het aan te bieden aan een selecte groep van klanten die op zoek zijn naar iets buitengewoons en exclusiefs.

De Emperador Humidor is een perfect voorbeeld van de voortdurende evolutie van de sigarenindustrie. Het toont aan hoe sigarenliefhebbers steeds meer geïnteresseerd zijn in het kopen van producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken. Imperiali Genève heeft dit begrepen en heeft een product gecreëerd dat zeker de aandacht zal trekken en een gespreksonderwerp zal zijn onder sigarenliefhebbers over de hele wereld.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van de Emperador Humidor, kun je contact opnemen met Imperiali Genève via hun website. Het bedrijf heeft een uitstekende klantenservice en zal ervoor zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt bij het kopen van deze prachtige sigarenkist.

  • Materiaal: Koolstofvezel en titanium
  • Kleur: Zwart
  • Afmetingen: 53 x 42 x 27 cm
  • Capaciteit: Meer dan 24 sigaren
  • Interieur: Fijn lederen bekleding
  • Functies: Tourbillon uurwerk, temperatuur- en vochtigheidsweergave, sigarensnijder, sigaaraansteker en asbak met bewegingsdetectie
  • Collectie: Emperador Humidor


Het exterieur van de Emperador Humidor is gemaakt van koolstofvezel en titanium, wat zorgt voor een robuust en duurzaam ontwerp. Het koolstofvezel biedt ook een prachtige textuur en afwerking aan de kist. De zwarte kleur van de kist geeft het een elegante en luxueuze uitstraling.

Het interieur van de Emperador Humidor is bekleed met fijn leder, dat zorgt voor een aangename geur en comfortabele textuur voor de sigaren. Het uurwerk is ontworpen met 323 bewegende delen en toont niet alleen de tijd, maar ook de temperatuur- en vochtigheidsniveaus in de sigarenkist.

Naast het tourbillon uurwerk biedt de Emperador Humidor ook een verborgen lasergeleide sigarensnijder, een sigaaraansteker op het bureau en een mooie asbak met bewegingsdetectie. De sigaren worden verpakt in bladgoud en hebben precies 48 maanden gerijpt voordat ze in de kist worden geplaatst.

De Emperador Humidor is een exclusief product dat alleen verkrijgbaar is voor een selecte groep van klanten die op zoek zijn naar iets buitengewoons en exclusiefs. Het is een perfect voorbeeld van de voortdurende evolutie van de sigarenindustrie en laat zien hoe sigarenliefhebbers steeds meer geïnteresseerd zijn in het kopen van producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...