El Purista zetel is de droom van elke sigaar liefhebber

El Purista is een opmerkelijke stoel die het resultaat is van een samenwerking tussen de Chileense architect Rodrigo Gonzalez en de Duitse advocaat Alexander Sauer. Het doel van deze samenwerking was om de perfecte rokersfauteuil te creëren voor El Purista, en dit is het verbluffende resultaat. De fauteuil is net zo exquisiet als de fijne sigaren waarvan je kunt genieten terwijl je erop zit. Gemaakt van gegoten beuken- en notenhout, biedt het een gevoel van stijl en comfort en is het de perfecte persoonlijke toevluchtsoord voor sigarenliefhebbers waar ze kunnen ontspannen, roken en van het leven genieten.

De El Purista-stoel is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. De kleine lades, verborgen in de armleuningen van de stoel, bieden voldoende ruimte voor een drankje en verschillende sigaren en accessoires. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik om te genieten van een ontspannen middag, waarbij je je favoriete smaken in een rustige omgeving kunt ervaren, gewoon thuis.

De stoel is het toppunt van luxe en vakmanschap en biedt het perfecte excuus om even te ontsnappen aan de wereld. De stoel is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Het biedt een comfortabele plek om te ontspannen en van een sigaar te genieten, terwijl je tegelijkertijd alles binnen handbereik hebt wat je nodig hebt om te genieten van de perfecte rookervaring.

De El Purista-stoel is verkrijgbaar bij verschillende retailers en sigarenwinkels over de hele wereld en is niet goedkoop. De prijs van de stoel varieert, afhankelijk van het model en de afwerking. Het is echter zeker de moeite waard om te investeren in deze stoel als je een serieuze sigarenliefhebber bent en op zoek bent naar de ultieme rookervaring in comfort en stijl.

De El Purista-stoel is ontworpen als de perfecte aanvulling op de rookervaring van sigarenliefhebbers. Het biedt niet alleen een comfortabele plek om te ontspannen en van een sigaar te genieten, maar het is ook een kunstwerk op zich. Het is gemaakt van de beste materialen en is afgewerkt met de grootste zorg en aandacht voor detail.

Er zijn verschillende uitvoeringen van de El Purista-stoel beschikbaar, elk met hun eigen unieke uitstraling en afwerking. Zo is er bijvoorbeeld de El Purista Black Edition, die is gemaakt van zwart gebeitst hout en is afgewerkt met hoogwaardig leder. Ook is er de El Purista Natural Edition, die is gemaakt van onbehandeld hout en een meer rustieke uitstraling heeft.

Naast de stoel zelf biedt El Purista ook verschillende accessoires en toebehoren, zoals een asbak en een humidor, om de rookervaring nog completer te maken. Zo biedt het merk alles wat de serieuze sigarenliefhebber nodig heeft om optimaal van zijn sigaren te genieten.

Kortom, de El Purista-stoel is de ultieme stoel voor sigarenliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke rookervaring in comfort en stijl. Het is een meesterwerk op zich en een waardevolle investering voor elke serieuze sigarenverzamelaar.

Rodrigo Gonzalez

Rodrigo Gonzalez is een Chileense architect en ontwerper. Hij is mede-oprichter van het architectenbureau Gonzalez Moix Arquitectura, dat zich richt op het ontwerpen van woningen, kantoren en openbare gebouwen. Gonzalez heeft een passie voor het creëren van unieke en functionele ontwerpen die de omgeving en de gebruikers respecteren. Zijn ontwerpen zijn vaak geïnspireerd op de natuur en hebben een organische en tijdloze uitstraling.

Voor de El Purista-stoel werkte Gonzalez samen met de Duitse advocaat Alexander Sauer om de perfecte rokersfauteuil te ontwerpen voor de gelijknamige sigarenwinkel. Gonzalez en Sauer hebben zich laten inspireren door de natuur en hebben gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap om de stoel te creëren. Het resultaat is een unieke en functionele stoel die de ideale omgeving biedt voor sigarenliefhebbers om te ontspannen en te genieten van hun sigaren.

Alexander Sauer

Alexander Sauer is een Duitse advocaat en mede-oprichter van El Purista, een exclusieve sigarenwinkel en lounge in Hamburg, Duitsland. Sauer heeft altijd een passie gehad voor sigaren en besloot deze passie te combineren met zijn expertise als advocaat en ondernemer om El Purista op te richten.

Het idee achter El Purista was om een plek te creëren waar sigarenliefhebbers kunnen genieten van de beste sigaren in een stijlvolle en ontspannen omgeving. Sauer werkte samen met architect Rodrigo Gonzalez om de perfecte rokersfauteuil te ontwerpen, die niet alleen comfortabel is, maar ook functioneel en esthetisch aantrekkelijk.

Naast het ontwerpen van de El Purista-stoel heeft Sauer ook een reeks exclusieve sigaren ontwikkeld, waaronder de El Purista No.1 en de El Purista No.2. Deze sigaren zijn gemaakt van de beste tabakken uit verschillende landen en zijn zorgvuldig gerijpt om de best mogelijke smaak te garanderen.

Met El Purista heeft Sauer een uniek en exclusief merk gecreëerd dat staat voor vakmanschap, kwaliteit en stijl. Het is de perfecte plek voor sigarenliefhebbers die op zoek zijn naar een bijzondere rookervaring in een elegante en comfortabele omgeving.

 

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...