Buben & Zorweg onthulde de Orion Safe Line

Buben & Zorweg, een maker van high-end horlogewinders en luxe kluizen, heeft onlangs hun nieuwe collectie kluizen onthuld genaamd de Orion-collectie, vernoemd naar het sterrenbeeld en de legendarische jager in de Griekse mythologie die zijn naam gaf.

De Orion-kluizen zijn beschikbaar in vier verschillende maten en kleuren en hebben een unieke vorm en hoogwaardige materialen die gebruikt worden om een opmerkelijk product te produceren dat uw kostbare bezittingen veilig houdt. De kluis is bekleed met nappaleer, heeft koperkleurige naden en een roestvrijstalen bovenklep die versierd is met lederen inzetstukken, wat deze kluizen buitengewoon verbluffend maakt.

De nieuwste lijn kluizen van Buben & Zorweg maakt gebruik van geavanceerde technologie om te voldoen aan de meest recente technische beveiligingsnormen. Het Duitse hoogbeveiligde slot, ook bedekt met Italiaans nappaleer, beschermt alle kostbare inhoud tegen ongeoorloofde toegang en voldoet aan de veeleisende VdS I Security-klasse.

Een optioneel Buben & Zorweg-alarm- en GPS-volgsysteem tilt de beveiliging van deze kluizen naar een hoger niveau en houdt eigenaren op de hoogte van de locatie van de kluis te allen tijde. De kluizen hebben verschillende lades, Time Mover-horlogewinders en ultramoderne LED-verlichting met vervagende technologie, waardoor ze volledig op maat kunnen worden gemaakt naar de wensen van de eigenaar.

Met de Orion-collectie heeft Buben & Zorweg opnieuw bewezen dat ze een leider zijn in de wereld van hoogwaardige en innovatieve kluizen en horlogewinders. Deze kluizen zijn niet alleen functioneel, maar ook kunstwerken op zichzelf en een waardevolle investering voor horlogeliefhebbers en verzamelaars.

Buben & Zorweg is al jaren een gerenommeerd merk in de wereld van high-end horlogewinders en luxe kluizen. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland en heeft een reputatie opgebouwd voor het produceren van hoogwaardige producten met een uniek design en innovatieve technologie.

Naast de Orion-collectie biedt Buben & Zorweg ook andere kluismodellen aan, zoals de Solitaire en de Grand Collector. De Solitaire is een luxueuze kluis met een minimalistisch ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. De Grand Collector is een grotere kluis die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verzamelaars. Het heeft verschillende compartimenten en lades om een ​​verscheidenheid aan objecten veilig op te bergen, zoals horloges, sieraden en andere waardevolle items.

Buben & Zorweg is ook bekend om zijn horlogewinders, die zijn ontworpen om automatische horloges op te winden en op te slaan. De horlogewinders zijn beschikbaar in verschillende maten en modellen en kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant.

Buben & Zorweg is een toonaangevend merk op het gebied van high-end horlogewinders en luxe kluizen. De Orion-collectie is een bewijs van hun vakmanschap en innovatieve technologie, en biedt eigenaren de mogelijkheid om hun kostbare bezittingen op een veilige en stijlvolle manier op te bergen.

Orion-collectie van Buben & Zorweg

Materiaal:

 • Nappaleer
 • Roestvrij staal
 • Koperkleurige naden
 • Italiaans leer


Product:

 • Kluizen
 • Horlogewinders


Kleur:

 • Niet specifiek vermeld, maar de Orion-kluis is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren


Afmeting:

 • Orion-kluis is verkrijgbaar in vier verschillende maten
 • Andere kluismodellen variëren in grootte


Modellen:

 • Orion: De Orion-kluis van Buben & Zorweg is vernoemd naar het sterrenbeeld en de legendarische jager in de Griekse mythologie die zijn naam gaf. De kluizen zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten en kleuren en hebben een unieke vorm en hoogwaardige materialen die gebruikt worden om een opmerkelijk product te produceren dat uw kostbare bezittingen veilig houdt. De kluis is bekleed met nappaleer, heeft koperkleurige naden en een roestvrijstalen bovenklep die versierd is met lederen inzetstukken. Het Duitse hoogbeveiligde slot, bedekt met Italiaans nappaleer, beschermt alle kostbare inhoud tegen ongeoorloofde toegang en voldoet aan de veeleisende VdS I Security-klasse.

 • Solitaire: De Solitaire van Buben & Zorweg is een luxueuze kluis met een minimalistisch ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. De kluis is uitgerust met een geavanceerd veiligheidssysteem, een hoogwaardig slot en verstelbare lades en vakken om uw kostbare bezittingen te beschermen.

 • Grand Collector: De Grand Collector van Buben & Zorweg is een grotere kluis die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verzamelaars. Het heeft verschillende compartimenten en lades om een ​​verscheidenheid aan objecten veilig op te bergen, zoals horloges, sieraden en andere waardevolle items. De kluis is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en heeft een geavanceerd veiligheidssysteem.

 • Time Mover-horlogewinders: De Time Mover-horlogewinders van Buben & Zorweg zijn ontworpen om automatische horloges op te winden en op te slaan. De horlogewinders zijn beschikbaar in verschillende maten en modellen en kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant. De Time Mover-horlogewinders hebben een stille motor en zijn voorzien van LED-verlichting.


Types:

 • Hoogbeveiligd slot
 • Alarm- en GPS-volgsysteem
 • Time Mover-horlogewinders
 • Ultramoderne LED-verlichting met vervagende technologie

 

Bezoek Website
Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...