De nieuwe Ultra High Definition BeoVision Avant 85 TV van Bang & Olufsen

Bang & Olufsen, de Deense high-end elektronicafabrikant, heeft zojuist de release aangekondigd van de langverwachte BeoVision Avant 85. Als opvolger van de BeoVision Avant 55 biedt dit nieuwe model zowel een indrukwekkende schermgrootte als een algehele verbetering in kwaliteit.

Het 85-inch apparaat wordt geleverd met een uniek geluidspaneel dat zeven geïntegreerde drivers bevat. Deze drivers glijden onder het scherm in beeld en schuiven naar de zijkanten om een meeslepende stereoscheiding te bieden wanneer de tv wordt ingeschakeld. Het scherm zelf is LED en heeft een adembenemende 4K-resolutie van 3840 x 2160 pixels, waardoor het beeld levendig en gedetailleerd is. Daarnaast is de BeoVision Avant 85 ook 3D-ready, waardoor kijkers kunnen genieten van een meeslepende driedimensionale kijkervaring.

De soundbar van de BeoVision Avant 85 biedt driekanaals audio en kan draadloos worden aangesloten op het draadloze geluidssysteem van Bang & Olufsen, waardoor het aantal kanalen toeneemt en een verbluffend 7.1-surroundsysteem wordt gecreëerd. Dit zorgt voor een meeslepend geluid dat perfect synchroon loopt met het indrukwekkende visuele spektakel.

Bovendien wordt de BeoVision Avant 85 geleverd met een gemotoriseerde standaard die de kijkhoek met een druk op de knop kan aanpassen, waardoor de kijkervaring naar persoonlijke voorkeur kan worden aangepast. Het moet echter worden opgemerkt dat deze functie en de 3D-bril niet zijn inbegrepen in de basisprijs van €22.995.

Voor degenen die niet kunnen wachten om dit meesterwerk in hun woonkamer te hebben, zijn voorbestellingen nu mogelijk. De BeoVision Avant 85 zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn in geselecteerde winkels, waardoor consumenten kunnen genieten van de ultieme kijkervaring met een combinatie van indrukwekkend beeld en meeslepend geluid.

Naast de opmerkelijke kenmerken van de BeoVision Avant 85, zijn er nog enkele andere details die het vermelden waard zijn:

  • De BeoVision Avant-serie bestaat uit high-end Ultra High Definition-televisies met indrukwekkende beeld- en geluidskwaliteit.
  • Het vlaggenschipmodel in de serie is de BeoVision Avant 85, een 85-inch televisie met een verbluffende 4K-resolutie van 3840 x 2160 pixels.
  • De BeoVision Avant 85 is voorzien van een LED-scherm, dat zorgt voor heldere en levendige kleuren, diepe zwarttinten en een uitstekende beeldkwaliteit.
  • Het geluidssysteem van de BeoVision Avant 85 is geïntegreerd in een uniek geluidspaneel met zeven drivers die onder het scherm in beeld glijden en naar de zijkanten schuiven om een meeslepende stereoscheiding te bieden.
  • De soundbar van de tv biedt driekanaals audio en kan draadloos worden verbonden met het draadloze geluidssysteem van Bang & Olufsen, waardoor een 7.1-surroundgeluidssysteem wordt gecreëerd.
  • De BeoVision Avant 85 wordt geleverd met een gemotoriseerde standaard, waarmee de kijkhoek eenvoudig kan worden aangepast met een druk op de knop.
  • De tv is compatibel met het Bang & Olufsen Multiroom-systeem, waardoor gebruikers audio kunnen streamen naar andere kamers in huis en een naadloze muziekervaring kunnen creëren.
  • Optionele extra's, zoals de gemotoriseerde standaard en de 3D-bril, kunnen worden toegevoegd tegen een meerprijs.
  • Met de BeoVision Avant-serie biedt Bang & Olufsen een indrukwekkende lijn van high-end televisies die een buitengewone kijkervaring combineren met een elegant design en geavanceerde audiotechnologie. Of het nu gaat om het indrukwekkende 85-inch model of andere varianten in de serie, deze televisies belichamen de compromisloze kwaliteit en innovatie waar Bang & Olufsen bekend om staat.

Met de BeoVision Avant 85 biedt Bang & Olufsen een indrukwekkend staaltje technologie en design dat de kijkervaring naar een hoger niveau tilt. Met zijn grote scherm, adembenemende beeldkwaliteit, meeslepend geluid en elegante ontwerp is dit televisietoestel een luxueuze toevoeging aan elk interieur. Het belichaamt de voortdurende innovatie en kwaliteit waar Bang & Olufsen bekend om staat.

Over Bang & Olufsen

Bang & Olufsen is een Deens bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige audio- en videoproducten. Het werd opgericht in 1925 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een pionier in design, vakmanschap en geluidskwaliteit.

Het merk is wereldwijd bekend om zijn luxe audioapparatuur, waaronder luidsprekers, hoofdtelefoons, draadloze geluidssystemen en televisies. Elk product van Bang & Olufsen is ontworpen met oog voor detail, met gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën.

Het bedrijf staat bekend om zijn minimalistische en tijdloze ontwerpen, die esthetiek combineren met functionaliteit. De producten van Bang & Olufsen worden vaak beschouwd als kunstwerken, waarbij de perfectie zowel in vorm als functie wordt nagestreefd.

Naast geluidskwaliteit en design is innovatie een belangrijk aspect van het merk. Bang & Olufsen integreert voortdurend nieuwe technologieën in zijn producten, zoals draadloze connectiviteit, slimme functies en adaptieve audioprestaties.

Het merk heeft een breed scala aan producten die voldoen aan de behoeften van zowel thuisgebruikers als professionals in de audiovisuele industrie. Van draadloze luidsprekers die eenvoudig in elke kamer kunnen worden geplaatst tot high-end thuisbioscoopsystemen die een meeslepende kijkervaring bieden, Bang & Olufsen heeft voor elk wat wils.

Met zijn focus op kwaliteit, design en innovatie blijft Bang & Olufsen een leider in de audiovisuele industrie, waarbij het streven naar perfectie en de passie voor geluid en beeld centraal staan in alles wat ze doen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...