Hublot Morphosis Horloge Winder Safe door Döttling

Döttling, een fabrikant van luxe kluizen, heeft in samenwerking met de beroemde horlogemaker Hublot de Hublot Morphosis Watch Winder Safe gecreëerd, die beschouwd wordt als een van de meest ongelooflijke horlogewinders ter wereld. De kluis heeft een cilindrische vorm en weegt ongeveer 180 kilogram. Het heeft twee sets winders, elk met de capaciteit om 21 horloges per paneel te bevatten, wat een totaal van 42 uurwerken mogelijk maakt.

De binnenband van de kluis draait 90 graden zodra de juiste pincode wordt ingevoerd, waarna het eerste paneel met 21 horloges wordt getoond. Door aan de draaiknop te draaien, kan het tweede paneel met 21 horlogewinders worden getoond. De kluis is gemaakt van staal en is ingekapseld in gelakte semi-matte Hublot zwarte panelen, terwijl de buitenste planken en panelen zijn bedekt met koolstofvezel voor extra veiligheid en lichtheid. De kluis bevat ook enorme 'H'-vormige schroeven om te herinneren aan de naam van de horlogemaker Hublot.

Als alternatief voor horlogewinders, kunnen lades voor sieraden worden geplaatst voor mensen met kleinere horlogecollecties. De Hublot Morphosis Watch Winder Safe wordt geleverd met een geïntegreerd muzieksysteem in de vorm van een iPad-dock, waarmee de functies van de kluis plus de vergrendelings- en ontgrendelingsmechanismen kunnen worden bediend via Wi-Fi of een aangepaste applicatie. De boost-modus, het aantal beurten per dag en de richting waarin de winder beweegt, kunnen worden aangepast met behulp van de app.

De Hublot Morphosis Watch Winder Safe kan ook worden aangesloten op het beveiligingssysteem van het huis. Er is ook een zwaardere versie van 500 kilogram beschikbaar voor extra veiligheid. De prijzen voor deze prachtige horlogewinderkluizen beginnen bij €206.000.

Naast de mogelijkheid om lades toe te voegen voor sieraden in plaats van winders, biedt Döttling ook de mogelijkheid om de binnenkant van de kluis op maat te laten maken, zodat het perfect aansluit bij de specifieke behoeften van de klant. De Hublot Morphosis Watch Winder Safe is beschikbaar in verschillende maten en kleuren en kan worden aangepast aan de persoonlijke voorkeur van de klant.

De kluis is uitgerust met een LCD-scherm dat informatie geeft over de status van de winders en het beveiligingssysteem. Het beveiligingssysteem omvat biometrische identificatie, een alarmsysteem en een systeem dat de kluis automatisch vergrendelt als er een poging wordt gedaan om deze te openen zonder de juiste autorisatie.

Döttling is een Duitse fabrikant van luxe kluizen die bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en vakmanschap. Het bedrijf is opgericht in 1919 en heeft sindsdien vele opvallende klanten gehad, waaronder royalty s, beroemdheden en musea. Naast horlogewinders en kluizen produceert Döttling ook reisaccessoires, zoals koffers en tassen.

 • Gewicht: ongeveer 180 kg - Hoogte: 163 cm (standaardversie)
 • Capaciteit: met twee sets winders voor in totaal 42 uurwerken (21 per paneel)
 • Materiaal: staal, gelakte semi-matte zwarte panelen, koolstofvezel voor buitenste plank, panelen en basisplaat
 • Bediening: via pincode, draaiknop en iPad-app
 • Functies: boost-modus, pauzeren, slaapmodus, aanpassen van het aantal beurten per dag en richting van de winderbeweging (rechts, links of achteruit)
 • Beveiliging: hoogwaardig veiligheidsslot en mogelijkheid om aan te sluiten op het beveiligingssysteem van het huis
 • Beschikbaar in verschillende modellen, waaronder de mogelijkheid om lades voor sieraden te plaatsen in plaats van winders
 • Prijzen beginnen bij €206.000
 • Materialen: Staal - Gelakte semi-matte Hublot zwarte panelen - Koolstofvezel voor de buitenste plank, panelen en basisplaat (optioneel rubber)
 • Standaardversie met twee sets winders voor in totaal 42 uurwerken
 • Optionele versie van 500 kg voor extra beveiliging


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...