Bentley en Club House Italia bundelen krachten om Bentley Home-meubelcollectie te creëren

Bentley is wereldberoemd vanwege de verfijnde elegantie en de glans die zijn luxe auto's kenmerken. Nu gaat de Britse autofabrikant een samenwerking aan met Club House Italia, die zijn eigen expertise en Italiaanse gevoel voor stijl zal toevoegen aan de creatie van de Bentley Home-meubelcollectie.

De collectie omvat kasten, eettafels, salontafels, bedden en zitjes, allemaal met de grootste zorg en aandacht voor details en met de onderscheidende stijl, vakmanschap en materiaalkeuze van het Britse merk.

De meubels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder metaal, fineer, leer en glas, en worden vervaardigd met behulp van ultramoderne technieken. Deze exclusieve collectie combineert vakmanschap van de beste kwaliteit met een uitstekend modern design.

Elk meubelstuk is met de hand vervaardigd en voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en esthetiek, waardoor het perfect is voor degenen die het legendarische Bentley-prestige van de garage naar hun huis willen brengen.

De Bentley Home-meubelcollectie is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers wereldwijd en biedt klanten de mogelijkheid om hun huis te verfraaien met de verfijnde en tijdloze stijl die synoniem is geworden met het iconische Britse merk.

De Bentley Home-meubelcollectie is gemaakt met hoogwaardige materialen zoals metaal, fineer, leer en glas en elk meubelstuk is vervaardigd met de grootste zorg en aandacht voor details. De collectie omvat verschillende soorten meubels, waaronder kasten, eettafels, salontafels, bedden en zitjes.

De meubelcollectie heeft een modern design, dat perfect past bij de elegante en verfijnde stijl van Bentley-auto's. Elk stuk is ontworpen om comfort te bieden, met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en vakmanschap. De kleuren en texturen van de materialen zijn zorgvuldig gekozen om een luxe uitstraling te creëren en de esthetiek van de Bentley-merk te weerspiegelen.

Bijvoorbeeld, de eettafel is gemaakt van massief hout en is verkrijgbaar in verschillende maten. Het is ontworpen met de iconische ruitvorm van het Bentley-logo in het midden van het tafelblad, en het is omgeven door verfijnde details en versieringen. De kasten hebben een gestroomlijnd en modern design, met prachtige glazen deuren en ingebouwde LED-verlichting om de inhoud van de kast te laten zien.

De bedden zijn ontworpen om een serene sfeer in de slaapkamer te creëren, met comfortabele matrassen en elegante hoofdborden gemaakt van leer en hout. De salontafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn voorzien van glazen tafelbladen, ingelegd met het iconische Bentley-logo.

De collectie is gemaakt in samenwerking met Club House Italia, een bedrijf dat bekend staat om zijn Italiaanse gevoel voor stijl en vakmanschap. Door de expertise van Club House Italia te combineren met de legendarische stijl van Bentley, heeft de Bentley Home-meubelcollectie een tijdloze elegantie en verfijning die past bij de reputatie van het merk.

  • Materialen: de meubelstukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder metaal, fineer, leer en glas. Het metaal is van de hoogste kwaliteit en wordt gebruikt voor de frames en poten van de tafels en stoelen. Het fineer wordt gebruikt voor de tafelbladen en wordt vervaardigd uit geselecteerde houtsoorten, zoals walnoot en eiken. Het leer wordt gebruikt voor de bekleding van stoelen en banken en is van de beste kwaliteit, met een zacht en glad oppervlak. Het glas wordt gebruikt voor de tafelbladen en is van zeer hoge kwaliteit, met een heldere en transparante afwerking.

  • Producten: de meubelcollectie omvat kasten, eettafels, salontafels, bedden en zitjes. Elk product is zorgvuldig ontworpen en geproduceerd met aandacht voor detail en vakmanschap van de hoogste kwaliteit.

  • Kleuren: de meubelstukken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waaronder walnoot, eiken, zwart, wit en grijs. De kleuren zijn zorgvuldig gekozen om een tijdloze en elegante uitstraling te creëren die past bij de legendarische Bentley-stijl.

  • Grondstoffen: de grondstoffen die worden gebruikt voor de productie van de meubelstukken zijn van de hoogste kwaliteit en worden zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor een perfecte afwerking. Dit omvat onder andere geselecteerde houtsoorten, hoogwaardig leer en glas van de beste kwaliteit.

  • Afmetingen: de afmetingen van de meubelstukken zijn zorgvuldig gekozen om te zorgen voor een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. De eettafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van kleinere modellen voor appartementen tot grotere modellen voor ruimere eetkamers. De salontafels en zitjes zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en modellen.

  • Modellen: elk meubelstuk is verkrijgbaar in verschillende modellen en ontwerpen om te voldoen aan de verschillende smaken en stijlen van klanten. Elk model is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap van de hoogste kwaliteit.

  • Types: de meubelcollectie omvat verschillende soorten meubels, waaronder kasten, eettafels, salontafels, bedden en zitjes. Elk type meubel is zorgvuldig ontworpen en geproduceerd met aandacht voor detail en vakmanschap van de hoogste kwaliteit.

  • Andere details: elk meubelstuk is voorzien van de kenmerkende Bentley-stijl, met een tijdloze en elegante uit.

De collectie omvat een verscheidenheid aan meubelstukken in verschillende materialen, kleuren en afmetingen. De kasten zijn gemaakt van een combinatie van metaal en houtfineer en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waaronder donker houtfineer met zilveren accenten en licht houtfineer met gouden accenten.

De eettafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stijlen, waaronder rechthoekig en rond, en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals marmer, hout en metaal. De salontafels hebben ook verschillende afmetingen en stijlen en zijn gemaakt van materialen zoals houtfineer, metaal en glas.

De bedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder een elegant en gestroomlijnd platformbed met een hoog hoofdeinde en zijkanten bekleed met zacht leer. Andere bedden zijn voorzien van een combinatie van houtfineer en stofbekleding met elegante knoopdetails.

De zitmeubels variëren van comfortabele en eigentijdse banken en fauteuils tot elegante en klassieke stoelen. De materialen variëren van leer en stof tot metaal en hout. De bekleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waaronder zacht leer in neutrale tinten en gedurfde stoffen met patronen en texturen.

Kussens, decoratieve objecten en verlichting maken ook deel uit van de collectie en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen. Decoratieve objecten zijn gemaakt van materialen zoals metaal en hout en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Verlichting omvat hanglampen, tafellampen en vloerlampen met moderne en elegante ontwerpen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...