Unieke salontafel gemaakt van wrakstukken van een geaccidenteerde Ferrari

De Italiaanse sportwagenfabrikant Ferrari staat bekend om zijn onberispelijke ontwerpen en technologie. Helaas zijn sommige van deze voertuigen betrokken bij ongelukken en worden ze vernietigd. Maar wat gebeurt er met de wrakstukken van deze legendarische auto's? Charly Molinelli van Molinelli Designs had een idee en creëerde de Crashed Ferrari Coffee Table.

Deze opmerkelijke salontafel maakt gebruik van delen van een geaccidenteerde Ferrari om een ​​uniek huis- en vrijetijdsstuk te creëren. Het ontwerp is gebaseerd op 'autosadisme', waarbij het wrak van de auto wordt gebruikt om iets nieuws en moois te maken. Voor sommigen is het gewoon een zielig wrak, maar voor anderen is het een manier om eer te bewijzen aan de legendarische naam Ferrari.

Het meest opvallende aan deze tafel is dat zelfs de kentekenplaat van de originele Ferrari wordt bewaard, waardoor het mogelijk is om te achterhalen van wie de auto was voordat deze crashte. Het resultaat is een tafel die niet alleen een gespreksonderwerp is, maar ook een uniek stukje geschiedenis van een van de beroemdste automerken ter wereld.

Hoewel de prijzen nog niet zijn vrijgegeven, kunnen we aannemen dat deze in de vijfcijferige range zullen zijn, gezien de exclusiviteit en oorsprong van het product. Als je op zoek bent naar een opvallend stuk voor je huis of kantoor, dan is deze Crashed Ferrari Coffee Table misschien wel iets voor jou.

De tafel is ontworpen door Charly Molinelli, eigenaar van Molinelli Designs, en is een creatie van gerecyclede onderdelen van een geaccidenteerde Ferrari. Het ontwerp is een combinatie van een zielig wrak en een mooi, origineel stuk voor thuis of als decoratie. Molinelli noemt het 'autosadisme', waarbij de esthetiek van een autowrak wordt gebruikt om een nieuw en uniek product te creëren.

De tafel bevat delen van de neergestorte Ferrari, inclusief de kentekenplaat van de auto, die bewaard blijft om de geschiedenis van het voertuig te behouden. Het ontwerp van de tafel is modern en minimalistisch, waardoor de focus op de unieke materialen ligt.

De afmetingen en specificaties van de tafel zijn niet bekendgemaakt, maar gezien de exclusiviteit van de gebruikte materialen en het vakmanschap dat nodig is om zo'n stuk te creëren, kan de prijs uit vijf cijfers bestaan. Het is een stuk dat waarschijnlijk alleen voor de echte autoliefhebber is, die een voorliefde heeft voor het unieke en het exclusieve.

Molinelli Designs staat bekend om het hergebruiken van materialen om unieke meubelstukken te creëren, en de Crashed Ferrari Coffee Table is daarop geen uitzondering. Het is een statement piece dat gegarandeerd de aandacht trekt en bewondering oogst bij autoliefhebbers en designfanaten.

  • Materiaal: delen van het wrak van een geaccidenteerde Ferrari (specifieke onderdelen worden niet genoemd)
  • Product: salontafel
  • Kleur: het ontwerp omvat waarschijnlijk delen van een rode Ferrari, maar er wordt geen specifieke kleur genoemd
  • Grondstof: het gebruikte materiaal is metaal
  • Afmetingen: de afmetingen van de tafel worden niet vermeld in de tekst
  • Type/model: de tafel is ontworpen door Charly Molinelli van Molinelli Designs en is een uniek stuk, gebaseerd op een neergestorte Ferrari


Over Molinelli Designs

Molinelli Designs is een Italiaans designbedrijf opgericht door Charly Molinelli, een autoliefhebber en designer. Het bedrijf specialiseert zich in het creëren van unieke meubelstukken en accessoires die zijn geïnspireerd op de automotive wereld. Molinelli Designs heeft een unieke stijl die vaak wordt gekenmerkt door het gebruik van authentieke auto-onderdelen en het behoud van de oorspronkelijke esthetiek van de onderdelen. Het bedrijf heeft een brede selectie van producten, waaronder tafels, stoelen, verlichting, kunstwerken en decoratieve objecten. De producten worden met de hand gemaakt door vakmensen en zijn van hoge kwaliteit. Molinelli Designs heeft klanten over de hele wereld en heeft samengewerkt met enkele van de grootste namen in de automotive industrie, waaronder Ferrari, Lamborghini en Maserati.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...