Luxemerken zoals Chanel wagen zich aan gaming om jongere klanten te lokken

Luxemerken intensiveren hun inspanningen om een jonger klantdoel te bereiken door zich te wagen aan gaming. Chanel waagt zich aan gamen met Chanel Moon Walk, de eerste mobiele game. Het neemt de spelers mee op een spannende expeditie naar de maan aan boord van een spaceshuttle.

Het doel is om zoveel mogelijk meteorieten te vernietigen en schoonheidsproducten te vangen die door het merk zijn geselecteerd voor Kerstmis. Zodra het spel is voltooid, kunnen deze producten rechtstreeks in de e-shop van Chanel worden gekocht.

De game is toegankelijk door een QR-code te scannen op de website van het merk en gebruiksvriendelijk. Het lijkt erop dat het spel is ontworpen om alle doelgroepen aan te spreken met zijn ietwat retro-afbeeldingen en de rustgevende muziek Kelly Watch The Stars van de band Air.

Ontworpen in samenwerking met het agentschap Mazarine, dat al andere projecten voor het label heeft ontwikkeld, is het tot 1 januari verkrijgbaar in 30 landen. In een andere omgeving is Kenzo run, de game ontwikkeld door Kenzo en bestuurd door de Japanse ontwerper Nigo, tot 31 december online beschikbaar op de website van het merk.

Hiermee kunnen spelers hun personage kiezen en hem of haar in het doolhof van de futuristische virtuele stad Kenzo lanceren. Het doel is om tokens te verzamelen in de vorm van Boke-bloemen, geïnspireerd op het iconische motief van het huis, terwijl je over obstakels springt en sluiproutes neemt om ze te vermijden, terwijl het spel versnelt. Voor de beste spelers liggen er exclusieve cadeaus te winnen, en Kenzo biedt de speler met de hoogste score de kans om de modeshow herfst-winter 2023/24, die op 20 januari in Parijs plaatsvindt, bij te wonen, en biedt Kenzo de kans om deel te nemen aan de modeshow herfst-winter 2023/24, die op 20 januari in Parijs plaatsvindt, samen met een vliegticket en een hotelovernachting.

Bezoek Website
Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...