Hoe en waar ArkWorld Tokens ($AKW) te kopen?

Het kan moeilijk zijn om het proces te begrijpen om ArkWorld Token (€AKW) te kopen. Er is geen goede gids die alles uitlegt wat je moet weten. Daarom hebben we deze beginnershandleiding gemaakt. In dit artikel ga ik je uitleggen hoe je ArkWorld Token (€AKW) kunt kopen, zodat je kunt beginnen met handelen/investeren.

Wat zijn ArkWorld-tokens (€AKW)?

ArkWorld is een UGC-metaverse die middelen en land biedt parallel aan de realiteit, met een kernfocus op makers en spelers. Met ArkWorld'singebouwde creatieve tool PocketInvEditor. Spelers kunnen games, musea, concerten, sociale bijeenkomsten, winkelen en meer bewerken. LAND is eigendom van de speler en iedereen kan het ervaren of bouwen en ermee verdienen. En AKW is het bewijs van interesse dat ArkWorld vormt.

Waar ArkWorld Tokens (€AKW) kopen?

Je kunt het kopen bij PancakeSwap (DEX), hier kun je BNB inruilen voor ArkWorld Token (€AKW). Er zijn ook veel populaire crypto-uitwisselingen waarmee u ArkWorld Token (€AKW) zoals Kraken, Binance, ByBit en MEXC kunt kopen.

Hoe ArkWorld Tokens (€AKW) kopen?

Het is gemakkelijk om ArkWorld Token (€AKW) te kopen met een creditcard. Om te beginnen, wil je Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) of €T kopen met je creditcard en deze vervolgens converteren naar ArkWorld Token (€AKW) op een beurs die de valuta ondersteunt. Breng vervolgens de tokens over van uw exchange naar uw portemonnee voordat u ze kunt ruilen voor ArkWorld Token (€AKW). Wissel het ten slotte in voor ArkWorld Token (€AKW)! Volg onze stapsgewijze handleiding hieronder voor het kopen van ArkWorld Token (€AKW). Coinbase heeft de handel in Bitcoin Cash, Ether en Litecoin al mogelijk gemaakt, maar hoe zit het met wat gewoonlijk altcoins wordt genoemd? Hier leest u hoe u ArkWorld Token (€AKW) kunt kopen!

Registreer u op een Fiat-naar-Crypto Exchange

Eerst moet u zich registreren bij een van de vele beurzen die fiat-naar-crypto-aankopen toestaan. U kunt cryptocurrency kopen op beurzen of peer-to-peer. Op beurzen kunt u fiatgeld gebruiken om cryptocurrency te kopen, u kunt bijvoorbeeld € gebruiken om Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) en Litecoin (LTC) te kopen. In dit geval moeten we €T (€T) kopen bij Coinbase. Coinbase is ook een van de grootste crypto-uitwisselingen die fiat-stortingen accepteert. Gebruik de onderstaande link om u te registreren bij Coinbase en u ontvangt een gratis bedrag van € 10 aan BTC na aankoop van €100 aan crypto s.

Dit kan door naar de website te gaan en op 'Aanmelden' te klikken. U moet uw naam en e-mailadres invoeren, een wachtwoord maken en uw e-mailadres verifiëren.

Verifieer Coinbase-account

Nadat uw account is aangemaakt, moet u het KYC-proces (ken uw klant) doorlopen. Het KYC-proces vereist ook dat u een identiteitsbewijs en een bewijs van ingezetenschap overlegt. Tijdens het KYC-proces moet u mogelijk een foto van uzelf toevoegen met uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs en een foto van uzelf met uw rijbewijs of paspoort omhoog. Zodra dit is voltooid, zou u zich met succes moeten hebben geregistreerd en kunt u nu cryptocurrency kopen!

Koop €T met fiatgeld

Selecteer €T en voer in de vensters onderaan de pagina in hoeveel geld u wilt uitgeven/hoeveel munten u wilt kopen. Zodra dit is gebeurd, klikt u op de knop Kopen. Nu moet u uw aankoop bevestigen. Doe dit door op de knop Aankoop bevestigen te drukken. U bezit nu wat €T. Sluit Coinbase echter nog niet af - we gebruiken het later!

Opmerking: als u een kaart op Coinbase gebruikt, zijn uw kosten hoger, maar uw aankopen zijn direct. Het is goedkoper om bankoverschrijvingen te gebruiken, maar het is traag - het kan tot een week duren om uw munten te ontvangen. Wanneer uw betalingsgegevens zijn geverifieerd, klikt u op de knop 'kopen/verkopen' in het bovenste menu.

Zet €T over naar een Altcoin Exchange

U kunt €T gebruiken om de meeste munten en tokens op de markt te kopen. De snelste manier om ArkWorld-token te kopen, is door uw €T over te zetten naar Binance (of de hierboven genoemde beurzen voor Amerikaanse handelaren), €T om te zetten in BNB, het vervolgens via Binance Smart Chain naar uw portemonnee te sturen en uw BNB om te wisselen voor AKW op PancakeSwap. Nu moet u een uitwisseling vinden waarmee u €T kunt storten en deze kunt verhandelen voor AKW. Aangezien ArkWorld Token momenteel wordt vermeld op PancakeSwap, zullen we u begeleiden bij het converteren van uw €T op het platform. We zullen Binance gebruiken, maar er zijn veel andere beurzen zoals ByBit, KuCoin, Kraken, Gate.io en MEXC die Altcoins aanbieden.

Converteer uw €T naar BNB op Binance

Ga nu naar Binance.com en maak daar een account aan. Het is een supereenvoudig proces dat niet langer dan vijf minuten zou moeten duren. (Traders uit de Verenigde Staten kunnen ook gebruik maken van de bovenstaande beurzen) Als je eenmaal bent ingesteld op Binance, is het tijd om wat €T om te zetten in BNB. U kunt dit doen door naar 'Fondsen' en vervolgens 'Stortingen en opnames' te gaan, waar u een lijst ziet met verschillende munten die door Binance worden ondersteund. Scroll naar beneden totdat u €T in de lijst vindt en klik op de knop Storten ervoor.
Binance geeft je een uniek adres om je munten te verzenden om dit adres te kopiëren en in je Coinbase-portemonnee te plakken. Nadat u uw €T naar Binance heeft overgemaakt, duurt het ongeveer 10-15 minuten voordat uw geld beschikbaar is voor handel. Zodra ze beschikbaar zijn, verhandelt u uw €T naar Binance Coin (BNB).

Zet BNB over naar uw portemonnee

Oké, dus dit is het lastigste deel van het proces. U moet uw portemonnee maken om zowel BNB als AKW te bevatten.  Ga nu naar PancakeSwap. Allereerst, als je dat nog niet hebt gedaan, meld je dan aan voor een account door op de gele knop in de rechterbovenhoek te klikken. Dat is waar u uw ArkWorld Token-tokens opslaat en toegang krijgt tot een breed scala aan nieuwe functies. Nadat u zich heeft aangemeld, klikt u op de knop 'Portemonnee verbinden'. Hiermee wordt MetaMask geopend, een browser-plug-in waarmee u uw BNB-tokens naar PancakeSwap kunt verzenden. Als je al een Metamask-account hebt, ga dan verder naar het volgende deel. Als dat niet het geval is, gaat u naar MetaMask.io, klikt u op 'Chrome-extensie downloaden' en installeert u deze. Als dit de eerste keer is dat u verbinding maakt met MetaMask, moet u onmiddellijk worden gevraagd of u het Binance Smart Chain-netwerk aan uw MetaMask wilt toevoegen. Ga door met deze stap, want u moet ervoor zorgen dat u uw BNB via het juiste netwerk verzendt. Ga dan naar Binance en klik op het tabblad 'Wallet' bovenaan het scherm. Klik op 'Opnemen' en zoek vervolgens naar 'BNB'. Plak je portemonnee-adres waar je een optie ziet met de naam ontvangersadres om BNB op te nemen; zorg er vervolgens voor dat u op het overdrachtsnetwerk Binance Smart Chain (BSC) of BEP20 (BSC) hebt geselecteerd. Klik op verzenden en volg daarna de verificatiestappen. Na het succesvol opnemen van uw BNB zou deze zeer binnenkort in uw Metamask-portemonnee moeten aankomen. Nu ben je klaar om ArkWorld Token te kopen!

Verbind MetaMask met PancakeSwap

Zodra Metmask klaar is, ga je naar PancakeSwap, klik je bovenaan op 'Portemonnee verbinden' en kies je Metamask. Hier leest u hoe u verbinding kunt maken met PancakeSwap en tokens kunt wisselen met MetaMask: 1. Log in op uw MetaMask-account. 2. Klik op 'Instellingen' in de linkerbovenhoek van de browserextensie, vervolgens op 'Geavanceerd' en klik op 'Verbinding maken met een aangepast netwerk' onderaan de geavanceerde instellingen. 3. Wanneer u op 'Verbinden met een aangepast netwerk' klikt, wordt er een pop-upvenster weergegeven waarin u wordt gevraagd om de RPC-URL en keten-ID van PancakeSwap. Deze vind je op https://pancakeswap.info/ 4. Voeg een nieuwe aangepaste RPC toe met de volgende informatie:

Netwerknaam: PancakeSwap (of een andere naam die je leuk vindt)

Nieuwe RPC-URL: https://rpc.cakeswap.fi/

ChainID: 0x91 (voor mainnet) of 0x82 (voor testnet)

Symbool: CAKE

Verkenner-URL blokkeren: https://bscscan.com/ (of een andere verkennersite naar keuze)

5. Klik op Opslaan en selecteer PancakeSwap in de lijst met netwerken die verschijnt wanneer u op de netwerknaam op MetaMask klikt.

Wissel BNB in ​​voor AKW

Selecteer nu Handel > Ruilen in de linkerzijbalk. Vul in het bovenste veld het bedrag aan BNB in ​​dat u wilt inwisselen voor €AKW. U kunt op elk moment teruggaan en dit nummer wijzigen voordat u doorgaat met 'Wisselen'. Klik nu op het andere veld en kies ArkWorld Token uit de lijst. De overeenkomstige hoeveelheid ArkWorld Token zou onmiddellijk moeten verschijnen. Verifieer en ga verder met “Swap”. Nu zou MetaMask moeten verschijnen en u vragen of u PancakeSwap uw BNB-tokens wilt laten uitgeven, klik op bevestigen. Wacht op de bevestigingspop-up totdat 'Transactie verzonden' wordt weergegeven. U kunt uw ArkWorld-token zien in uw MetaMask-portemonnee. Gefeliciteerd! Je hebt eindelijk ArkWorld Token (€AKW) gekocht!

Kan ik ArkWorld Token kopen op Coinbase?

Nee, niet alle cryptocurrencies zijn zo gemakkelijk te verkrijgen als andere. ArkWorld Token is er een van. Het staat niet vermeld in de app van Coinbase of de Coinbase-portemonnee.

Waar kan ik ArkWorld Token-crypto kopen?

Je kunt ArkWorld Token kopen met elke gedecentraliseerde crypto-uitwisseling die werkt op Binance Blockchain-technologie.

Welke beurzen verkopen ArkWorld Token?

U kunt ArkWorld Token verkopen met elke gedecentraliseerde crypto-uitwisseling die is gebouwd op Binance Blockchain-technologie.

Is ArkWorld Token crypto?

Nee, ArkWorld Token is een digitaal token gebouwd op de Binance-netwerkketen BNC.

Hoe koop ik ArkWorld Token met PayPal?

Nee, u kunt ArkWorld Token niet rechtstreeks met PayPal kopen. U kunt Binance echter gebruiken om uw fiat-valuta in PayPal in te wisselen voor € AKW.

Kan ik ArkWorld Token via contant geld kopen?

Nee, u kunt ArkWorld Token niet rechtstreeks met uw geld kopen. U kunt Binance echter gebruiken om uw geld in te wisselen voor € AKW.

Kan ik ArkWorld Token minen in plaats van kopen?

Nee, je kunt ArkWorld Token niet minen omdat het een andere netwerkstructuur heeft dan Bitcoin. Je kunt ArkWorld Token alleen kopen via een exchange.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.