Nova is een hightech iPhone-gestuurd klimwandconcept

Het Nova-kunstwerk van Lunar Europe is niet alleen een decoratief stuk, maar ook een functionele klimmuur die via een iPhone-app kan worden bediend. Het kan worden gebruikt als een echte klimmuur om de prestaties van de gebruiker te testen en de beoogde route kan worden verlicht om te volgen. De vorm van de muur is voorzien van achtergrondverlichting, waardoor het een interessant sculpturaal object is wanneer het niet wordt gebruikt als klimmuur. Het ontwerp heeft een uitgesneden patroon dat esthetisch aantrekkelijk en elegant is. Het Nova-kunstwerk is een functionele en decoratieve toevoeging aan elk huis.

Het Nova-kunstwerk van Lunar Europe is een unieke decoratieve klimmuur die ook dienst doet als kunstwerk. Het is ontworpen om te werken als een klimmuur en kan worden bediend via een iPhone-app waarmee de klimprestaties kunnen worden gecontroleerd en de beoogde route kan worden verlicht terwijl je klimt. De moeilijkheidsgraad van de klimprestatie is gebaseerd op het uitgesneden patroon van de muur, dat er elegant uitziet en zorgt voor een interessant visueel aspect, zelfs als het niet wordt gebruikt om te klimmen. Met achtergrondverlichting kan de Nova ook fungeren als een beeldhouwwerk dat de ruimte verlicht en een unieke sfeer creëert.

Er is ook een gepatenteerd veiligheidssysteem dat zorgt voor een zachte landing als je per ongeluk valt, en het apparaat kan worden gebruikt door zowel beginners als gevorderde klimmers. Het is ook mogelijk om verschillende routes te downloaden en te delen met andere gebruikers van het apparaat, zodat je altijd nieuwe uitdagingen kunt aangaan.

Het Nova-kunstwerk is verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen, waaronder een natuurlijke houten afwerking of een gepolijste aluminium afwerking. Het is een uniek en veelzijdig stuk dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Het is niet alleen geschikt voor degenen die geïnteresseerd zijn in klimmen en avontuur, maar kan ook een geweldige toevoeging zijn aan elke moderne woning.

Meer over Lunar Europe

Lunar Europe is een Brits bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en produceren van innovatieve producten voor thuisdecoratie en interieurontwerp. Het bedrijf is opgericht in 2011 en heeft sindsdien diverse onderscheidingen gewonnen voor zijn creatieve en unieke ontwerpen.

Een ander product van Lunar Europe dat de aandacht heeft getrokken, is de "Moon" lamp. Dit is een lamp die is ontworpen om eruit te zien als een maan, compleet met kraters en reliëfs. Het is gemaakt van een speciaal materiaal dat lijkt op het oppervlak van de maan en heeft verschillende instellingen waarmee de helderheid en kleur van het licht kunnen worden aangepast.

Naast deze twee producten heeft Lunar Europe ook een aantal andere unieke en stijlvolle producten voor thuisdecoratie ontworpen, waaronder spiegels en bijzettafels. Het bedrijf streeft ernaar om "functionele kunst" te creëren, producten die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook praktisch en nuttig zijn in het dagelijks leven.

Lunar Europe's producten zijn verkrijgbaar bij een aantal gerenommeerde retailers en interieurontwerpstudio's over de hele wereld, waaronder Harrods in Londen en ABC Carpet & Home in New York.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...