Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

De Poweregg-drone verbaast iedereen op IFA 2016

De Poweregg-drone verbaast iedereen op IFA 2016

De Poweregg-drone is niet je alledaagse quadcopter, of wat mensen meestal verwachten te zien als ze aan een drone denken, waardoor iedereen verrast wordt op de IFA 2016. 's Werelds eerste op gebaren gebaseerde, onbemande vliegtuigcontroller met één hand maakt dit ding nog specialer, waardoor Poweregg kan opstijgen en landen met een simpele druk op de knop, daarom werd iedereen er gek van toen ze het voor het eerst in actie zagen.

De afstandsbediening met één hand bevat bewegingsdetectiemogelijkheden, wat betekent dat gebruikers tijdens de vlucht kunnen communiceren met en de drone kunnen manipuleren via gebarenherkenning; als dit allemaal cool klinkt, komt dat omdat het zo is.

De toekomstige eigenaren van dit verbazingwekkende kleine ding, die verbeterde bediening nodig hebben, kunnen ook een traditionele afstandsbediening met twee handen gebruiken, maar de eerste opties klinken veel interessanter.

De Poweregg is slank, compact en draagbaar, en het zou de nieuwe ideale metgezel kunnen zijn om speciale momenten op de camera vast te leggen vanuit een geweldig perspectief. Het levert real-time videotransmissie over lange afstanden tot vijf kilometer (3,1 mijl), het bevat HD-videotransmissie en heeft een maximale vliegtijd van ongeveer 23 minuten. Dat is indrukwekkend, toch?

Deze verbluffende drone kan ook binnenshuis vliegen, laag op de grond en in GPS-vrije gebieden, en de geïntegreerde 4k UHD-camera levert panoramische 360 graden uitzichten op een 3-assige cardanische ophanging, terwijl de vluchtsoftware en de meerdere geautomatiseerde vluchtmodi voor al het andere zorgen. We vermoeden dat het inmiddels vrij duidelijk is dat Poweregg echt revolutionair is, daarom weten we zeker dat het een enorme hit gaat worden.


De Poweregg-drone verbaast iedereen op IFA 2016