En & Is Gold MegaPhone iPhone-iPod versterker

De MegaPhones voor iPods zijn een creatief en uniek product van het Italiaanse ontwerpbedrijf En & Is. De megafoons zijn gemaakt van keramische materialen op een dun houten frame en zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: goud afgewerkt, wit of zwart.

De megafoons zijn ontworpen om de geluiden van een iPod touch of iPhone op te vangen, te weerkaatsen, te versterken en te verspreiden via een kegel, zonder het gebruik van elektriciteit. Hierdoor is het niet nodig om een koptelefoon te gebruiken om naar muziek te luisteren. De megafoons zijn compatibel met iPhones 2G, 3G, 3GS, 4, 4S en iPod Touch met hoesje.

Het meest opvallende model is de 24-karaats gouden MegaPhone, die gemaakt wordt door het goud te verwarmen tot 720 graden Celsius voor duurzaamheid en perfecte dichtheid. De zwarte en witte modellen zijn eenvoudig geverfd.

Het ontwerp van de MegaPhones zorgt ervoor dat het object lijkt te zweven op de tafel, waardoor het contact tussen de gadget en de ondersteuning wordt verminderd en de trillingen en dus de geluidskwaliteit worden beïnvloed. Dit geeft een helder en krachtig geluid, waardoor het lijkt alsof de persoon aan het einde van de lijn bij jou in de buurt is.

Er zijn geen technische specificaties beschikbaar voor de iPod MegaPhones, omdat ze voornamelijk worden gebruikt als een esthetisch en decoratief stuk in plaats van als een functioneel apparaat. Ze zijn ontworpen om het geluid van een iPod touch of iPhone te versterken en te verspreiden zonder het gebruik van elektriciteit. De megafoons zijn compatibel met verschillende iPhone- en iPod Touch-modellen en kunnen worden gebruikt zonder een koptelefoon. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: goud afgewerkt, wit en zwart.

Over En & Is

En & Is is een Italiaans ontwerpbedrijf opgericht door Isabella Lovero en Enrico Bosa. Het bedrijf is gevestigd in Milaan en houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen van producten en accessoires voor consumenten. Hun ontwerpen zijn stijlvol, innovatief en functioneel en hebben al talloze onderscheidingen gewonnen, waaronder de Red Dot Design Award. Naast het ontwerpen van producten werken ze ook aan tentoonstellingsontwerp en interieurontwerp. En & Is heeft samengewerkt met verschillende gerenommeerde bedrijven zoals Fiat, LG, en Samsung, en hun producten zijn te vinden in designmusea over de hele wereld.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...