De vergulde met diamanten bezaaide iPhone van een miljoen dollar

De iPhone wordt algemeen beschouwd als een van de beste, meest invloedrijke hardware die er zijn, dus het is absoluut de eerste keuze van "grondstof" voor luxe maatwerkbedrijven.
Een van deze bedrijven is Alchemist, een in Londen gevestigd luxemerk dat gespecialiseerd is in vergulding en het aanpassen van smartphones in het iPhone-assortiment.
Hun meest opmerkelijke stuk is een aangepaste iPhone 5, geprijsd op een ongelooflijke €1 miljoen.
Met zo'n prijskaartje is het waarschijnlijk veilig om aan te nemen dat er niet veel potentiële kopers zijn, wat oké is, aangezien er slechts twee van deze aangepaste telefoons zijn geproduceerd. En er is zeker veel tijd en moeite gestoken in de Million Dollar Gold en Diamond iPhone, waarbij Alchemist meer dan 5 maanden besteedt aan het maken van zijn meest verbazingwekkende product.
Elk van deze smartphones is op zichzelf al een schitterend meesterwerk. De handgemaakte, 24kt gouden bezel heeft 1600 individuele onberispelijke diamanten langs de zijkanten, terwijl de 24kt vergulde navigatieknop een enkel geslepen 2kt diamant heeft.
De achterkant van de telefoon is ook verguld met 24kt goud en verder versierd met 53 prachtige diamanten.
De Million Dollar iPhone wordt ontgrendeld voor gebruik op elke provider wereldwijd, en wordt geleverd met een levenslange garantie voor technische fouten of kleine cosmetische problemen.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...