De Undersea Aquahoverer zal je een ontdekkingsreiziger maken

Een baanbrekende manier om onderwater te reizen en te verkennen kan met de spectaculaire Undersea Aquahoverer. Deze uitzonderlijke persoonlijke onderzeeër wordt beschouwd als een van de meest gebruiksvriendelijke ter wereld en is in staat om te zweven zonder de ballast te hoeven aanpassen.

Aangedreven door zes kanaalpropellers van 400 tpm en 1,2 kilowatt, biedt de Aquahoverer moeiteloze omnidirectionele bewegingen onder water. Hierdoor kan de bestuurder nauwe riffen, scheepswrakken en exotische onderwaterwezens bewonderen zonder zich zorgen te maken over persoonlijke verwondingen of schade aan het vaartuig.

De futuristische en gestroomlijnde vormgeving van de Aquahoverer wordt versterkt door de composiet drukromp die ontworpen is om twee passagiers veilig en comfortabel te huisvesten. De op maat gemaakte koolstofvezelstoelen en de geoptimaliseerde acrylkoepels zorgen voor een helder zicht op de adembenemende onderwaterwereld.

De Aquahoverer is uitgerust met twee onafhankelijke digitaal bewaakte zuurstofsystemen en een geavanceerd communicatiesysteem. Deze hoogwaardige technologie, gecombineerd met een Bond-achtige uitstraling, maakt de Undersea Aquahoverer de perfecte keuze voor je volgende avontuur in warme, Caribische wateren. Hoewel er geen informatie is over ingebouwde verwarmingssystemen, is het veilig om te zeggen dat de Aquahoverer het beste tot zijn recht komt in warmwatergebieden, waardoor het een uitstekende aanvulling is op je collectie waterspeelgoed.

De Undersea Aquahoverer biedt niet alleen een fantastische onderwaterervaring, maar is ook ontworpen met gebruiksgemak en veiligheid in gedachten. Het intuïtieve besturingssysteem maakt het gemakkelijk voor zelfs onervaren duikers om de onderzeeër te bedienen en te manoeuvreren.

Bovendien beschikt de Aquahoverer over geavanceerde navigatiesystemen, waaronder GPS, dieptemeters en sonar, om de piloot te helpen bij het nauwkeurig bepalen van de locatie en het vermijden van mogelijke gevaren. De ingebouwde verlichting zorgt voor een beter zicht tijdens het verkennen van donkere en diepe wateren.

De Aquahoverer is ook milieuvriendelijk, aangezien het gebruik maakt van elektrische aandrijving met een geschat bereik van maximaal 4 uur op een enkele lading. Dit zorgt voor een stille en emissievrije onderwaterervaring die de mariene ecosystemen niet verstoort.

Onderhoud en opslag van de Aquahoverer zijn eenvoudig dankzij de modulaire ontwerpelementen. De onderzeeër kan gemakkelijk worden gedemonteerd en opgeslagen in kleinere ruimtes, zoals aan boord van een jacht of in een opslagfaciliteit.

Tot slot biedt Hammacher Schlemmer training en ondersteuning aan kopers van de Undersea Aquahoverer om ervoor te zorgen dat ze volledig voorbereid en zelfverzekerd zijn om het meeste uit hun nieuwe persoonlijke onderzeeër te halen.

De Undersea Aquahoverer is een indrukwekkend staaltje techniek en design dat liefhebbers van onderwateravonturen een ongeëvenaarde en gebruiksvriendelijke ervaring biedt. Het is een uitstekende keuze voor diegenen die hun passie voor de onderwaterwereld willen combineren met luxe, comfort en geavanceerde technologie.

 • Vaste positief drijfvermogen: De Aquahoverer behoudt zijn drijfvermogen zonder de noodzaak om ballast aan te passen, wat het navigeren vergemakkelijkt.
 • Zes kanaalpropellers: 400 tpm, 1,2 kW propellers zorgen voor een eenvoudige omnidirectionele beweging, waardoor de onderzeeër moeiteloos kan manoeuvreren.
 • Composiet drukromp: Ontworpen om twee passagiers veilig te huisvesten en bestand te zijn tegen de druk op diepte.
 • Acrylkoepels: Geoptimaliseerd voor helder onderwaterzicht, waardoor passagiers kunnen genieten van panoramische uitzichten op het onderwaterleven.
 • Op maat gemaakte koolstofvezelstoelen: Bieden comfort en ondersteuning tijdens het onderwateravontuur.
 • Twee onafhankelijke, digitaal bewaakte zuurstofsystemen: Zorgen voor een veilige en betrouwbare luchtvoorziening voor de passagiers.
 • Geavanceerd communicatiesysteem: Maakt communicatie tussen de onderzeeër en het oppervlak mogelijk.
 • GPS, dieptemeters en sonar: Navigatiesystemen helpen de piloot bij het bepalen van de locatie en het vermijden van gevaren.
 • Ingebouwde verlichting: Verbetert het zicht in donkere en diepe wateren.
 • Elektrische aandrijving: Zorgt voor een stil en emissievrij vaartuig met een geschat bereik van maximaal 4 uur op een enkele lading.
 • Modulair ontwerp: Vereenvoudigt onderhoud en opslag, waardoor de onderzeeër gemakkelijk kan worden gedemonteerd en opgeslagen in kleinere ruimtes.
 • Training en ondersteuning: Hammacher Schlemmer biedt training en ondersteuning aan kopers om ervoor te zorgen dat ze volledig voorbereid en zelfverzekerd zijn in het gebruik van de Aquahoverer.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.