ColorWare maakt limited edition 24K vergulde Xbox - en PS4-controllers

ColorWare, een Amerikaans bedrijf dat zich toelegt op het personaliseren van bestaande producten met verbluffende kleurtransformaties, heeft onlangs zijn kunstzinnige capaciteiten naar een hoger niveau getild. Het bedrijf, dat bekend staat om zijn bijzondere verfraaiingen, heeft besloten om niet zomaar een kleurverandering aan te brengen, maar om een volwaardige transformatie tot een kunstobject door te voeren.

Het resultaat is een adembenemende collectie 24-karaats vergulde controllers, ontworpen voor zowel PlayStation 4 als Xbox. De controllers zijn niet alleen oogstrelend door hun schitterende, weelderige afwerking, maar ook door de uitmuntende vakmanschap waarmee ze zijn vervaardigd. Hoewel het vergulden van een controller een primeur is voor ColorWare, heeft het bedrijf meer dan een decennium ervaring in het aanbrengen van dergelijke esthetische aanpassingen.

Het echte huzarenstukje van dit project was niet zozeer de vergulding zelf, maar wel het complexe proces van demontage, reiniging, masking en schilderen van elk van deze apparaten. En dit alles zonder de gevoelige bedieningselementen te schaden of de functionaliteit op enige wijze aan te tasten. ColorWare garandeert dat de enige wijzigingen aan deze apparaten puur esthetisch zijn, wat ongetwijfeld een toegevoegde waarde betekent.

Deze 24-karaats vergulde versies van zowel de DualShock 4-controller als de Xbox One-controller zijn uitgebracht als gelimiteerde edities, met slechts 25 genummerde exemplaren van elk model. De prijs van elk van deze uitzonderlijke stukken was vastgesteld op €259. Beide reeksen waren binnen de kortste keren uitverkocht, wat getuigt van de populariteit van deze unieke stukken. Het blijft een indrukwekkend staaltje van vakmanschap dat de grenzen van het mogelijke opnieuw heeft verlegd in de wereld van gepersonaliseerde elektronica.

Deze bijzondere creatie van ColorWare illustreert niet alleen hun vakmanschap en aandacht voor detail, maar ook de huidige trend van personalisatie in de tech-industrie. Consumenten streven ernaar om hun apparaten uniek en op maat gemaakt te hebben, en bedrijven zoals ColorWare spelen perfect in op deze groeiende vraag.

De vergulde controllers zijn niet alleen verbluffend om te zien, maar ze brengen ook een gevoel van exclusiviteit met zich mee. Door de beperkte oplage van slechts 25 stuks per model, garandeert ColorWare dat de eigenaren in het bezit zijn van iets zeer speciaals en unieks. Elk apparaat is genummerd, wat de exclusiviteit en verzamelwaarde ervan verhoogt.

Hoewel de prijs van €259 stevig kan lijken voor een gamecontroller, is de prijs in overeenstemming met de kwaliteit en exclusiviteit van het product. Voor de gepassioneerde gamer of verzamelaar bieden deze controllers een zeldzame kans om te pronken met een apparaat dat even functioneel als luxueus is.

De snelle uitverkoop van beide series benadrukt de populariteit en het succes van deze onderneming. Het bevestigt ook de reputatie van ColorWare als een bedrijf dat in staat is om alledaagse technologische apparaten om te zetten in opvallende kunstwerken.

Kijkend naar de toekomst, kan men verwachten dat ColorWare de grenzen van personalisatie en luxe blijft verleggen met nog meer innovatieve en indrukwekkende creaties. Deze vergulde controllers zijn slechts een glimp van wat mogelijk is wanneer technologie, design en kunst samenkomen.

ColorWare, het bedrijf staat bekend om zijn personalisatie van een breed scala aan elektronische apparaten en accessoires. Dit kan omvatten:

  • Gamecontrollers: ColorWare biedt aanpassingen voor PlayStation-, Xbox- en Nintendo-controllers. Dit kan variëren van kleuraanpassingen tot vergulde afwerkingen.

  • Laptops en Computers: ColorWare kan laptops van merken zoals Apple en Dell personaliseren, met een breed scala aan kleuropties en afwerkingen.

  • Smartphones en Tablets: ColorWare biedt personalisatiediensten aan voor verschillende modellen van merken zoals Apple en Samsung.

  • Hoofdtelefoons en Luidsprekers: Merken als Beats by Dre, Sennheiser, en Bose kunnen aangepast worden door ColorWare.

  • Keukenapparaten: Ook kleine huishoudelijke apparaten, zoals KitchenAid mixers, kunnen worden gepersonaliseerd.

  • Overige Apparaten: Andere apparaten zoals drones, muizen en toetsenborden, en zelfs televisies kunnen ook worden gepersonaliseerd.

Over ColorWare

ColorWare is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanpassen van elektronische apparaten en accessoires met unieke kleurenschema s. Ze bieden een breed scala aan producten die kunnen worden aangepast, waaronder smartphones, tablets, koptelefoons, gameconsoles en meer.

Het proces van ColorWare omvat het vervangen van de originele behuizing van het apparaat door een nieuwe behuizing in de door jou gekozen kleur(en). Ze bieden ook verschillende afwerkingsopties, zoals glanzend, mat of metallic, om aan je voorkeuren te voldoen.

Om gebruik te maken van de diensten van ColorWare, kun je hun website bezoeken en het gewenste product selecteren dat je wilt aanpassen. Vervolgens kun je een kleurenschema kiezen uit de beschikbare opties of zelfs een aangepast kleurenschema specificeren.

Houd er rekening mee dat het aanpassen van een apparaat bij ColorWare meestal extra kosten met zich meebrengt boven op de oorspronkelijke prijs van het apparaat. De exacte kosten variëren afhankelijk van het product en de specifieke aanpassingen die je wilt laten doen.

ColorWare staat bekend om de kwaliteit van hun werk en het gebruik van duurzame materialen. Ze hebben een goede reputatie opgebouwd als het gaat om het aanpassen van elektronische apparaten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.