De kraan Axor Starck V maakt gebruik van de elegantie van de Vortex

Axor en Philippe Starck hebben de handen ineengeslagen om een unieke kraan te creëren die van het wassen van je handen een beetje een betoverende ervaring maakt.
Het stuk, tentoongesteld tijdens de Milan Design Week, is de belichaming, hoe etherisch het ook mag lijken, van de fascinatie van de familie Hansgrohe voor water. Philippe Grohe, hoofd van het merk Axor, verklaarde zelfs dat zijn vader, Klaus Grohe, een bijzondere belangstelling had voor het vortexfenomeen - wat duidelijk is in de Axor Starck V. Wanneer de mixer wordt ingeschakeld, ontstaat er een watervortex in, die zachtjes ronddraait en vervolgens uit de transparante kristalglazen tuit stroomt.
Het is bijna alsof het water zijn oorsprong vindt in de vortex zelf en vervolgens soepel naar je toe stroomt langs een onzichtbaar pad, waardoor een boeiend effect ontstaat.
De Axor Starck V is verkrijgbaar in wit, chroom of messing en wordt geleverd als eengreepsmengkraan, 2-gats wastafelmengkraan en eengreepsmengkraan voor wastafels. Het is zeker een stuk dat veel stijl kan toevoegen aan elke badkamer.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...