Het geluid van luxe: Chanel x Monster-koptelefoon

Toen hiphopartiest en producer Swizz Beatz (van wie in het verleden ook bekend was dat hij zich bezighield met modeontwerp) en de legendarische ontwerper Karl Lagerfeld elk een koptelefoon droegen tijdens de recente Chanel Fall '14 catwalkshow in Parijs, kwamen al snel geruchten naar voren over een ietwat ongebruikelijke samenwerking.
Deze geruchten zijn onlangs bevestigd, toen we het resultaat kregen van de samenwerking tussen het Franse luxemerk en Monster, de mensen die verantwoordelijk zijn voor de veelgeprezen Beats-hoofdtelefoon van Dr. Dre. Zoals je zou verwachten, zijn dit niet zomaar een koptelefoon.
Elke headset draagt het kenmerk van kwaliteit en stijl waaraan Chanel ons gewend is, met een gewatteerde leren hoofdband en de kenmerkende in elkaar grijpende C's van het merk.
Niet alleen dat, elk stuk wordt geleverd met een bijpassende draagtas in matelassé-afwerking.
Het is niet elke dag dat Chanel een samenwerking aangaat met een high-end technologiebedrijf, dus we zullen nauwlettend volgen voor nieuws over hoe deze onderneming in de toekomst evolueert.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...