Luxemerk Vertu overtreft concurrentie met exclusieve edelsteen-smartphones

Er is een grens aan de kracht en functies die je in een mobiel apparaat kunt integreren, waardoor fabrikanten op zoek moeten naar andere manieren om de welgestelde klant te verleiden. Hier vinden we bedrijven als Vertu en Savelli, met de laatste als Zwitsers merk dat gespecialiseerd is in luxueuze elektronische apparatuur en onlangs de Gemfields smaragdgroene Android-smartphone op de markt bracht.

Maar tot op heden blijft Vertu de onbetwiste pionier in de wereld van high-end smartphones. Om deze positie te consolideren, heeft het merk twee beperkte uitgaven van de Constellation-serie uitgebracht, bekend als de Constellation Gemstone-edition. De modellen die onder deze naam zijn gelanceerd, zijn de Liquorice Sapphire en de Rose Ruby, beide prachtig ingelegd met edelstenen.

De kwalitatieve titanium klasse 5-behuizing van elke handset is rijkelijk versierd met 80 individueel geplaatste saffieren of robijnen. Bovendien zijn deze smartphones voorzien van semi-glanzend kalfsleder in een kleur die speciaal is gekozen voor deze beperkte uitgave.

Als onderdeel van deze exclusieve collectie zullen er slechts 320 toestellen van elk model worden geproduceerd, elk met een prijskaartje van €10.000. Met deze lancering versterkt Vertu zijn leidende positie in de wereld van luxesmartphones.

De exclusiviteit van deze smartphones gaat verder dan alleen het uiterlijk. Naast het opmerkelijke ontwerp en de gebruikte materialen, is de technologie die erin is verwerkt ook van topkwaliteit. Hoewel de specifieke technische specificaties voor deze modellen niet in de oorspronkelijke tekst worden genoemd, staan Vertu-toestellen bekend om hun hoogwaardige specificaties, zoals heldere high-definition displays, uitstekende camera'sen sterke processoren.

Daarnaast staat Vertu bekend om zijn uitstekende klantenservice. Eigenaren van Vertu-toestellen hebben vaak toegang tot een speciale conciërgedienst, die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is om te helpen met alles, van reisplanning tot het reserveren van concerttickets. Deze extra service geeft de luxe-ervaring van het bezit van een Vertu-toestel een extra dimensie.

Met de release van de Liquorice Sapphire en Rose Ruby smartphones, biedt Vertu niet alleen prachtige apparaten, maar ook een volledig luxueuze ervaring, van de fysieke producten tot de bijbehorende diensten. Dit benadrukt nogmaals de positie van Vertu als leider in de wereld van high-end mobiele apparaten.

Over Ventu

Vertu is een Brits bedrijf dat bekend staat om het produceren van luxe smartphones. Opgericht in 1998 door Nokia als een volledig onafhankelijke dochteronderneming, heeft Vertu zich sindsdien gevestigd als een leidend merk in de wereld van high-end mobiele apparaten.

Vertu-smartphones zijn beroemd om hun uitzonderlijke bouwkwaliteit en het gebruik van hoogwaardige materialen. Dit omvat onder andere titanium voor de behuizing, saffierkristal voor het scherm en fijn leder voor de achterkant van de apparaten. Daarnaast zijn sommige modellen verfraaid met edelstenen, wat bijdraagt aan hun status als luxe producten.

Wat de technische specificaties betreft, zijn Vertu-telefoons uitgerust met hoogwaardige hardware die in lijn is met andere premium smartphones. Dit omvat heldere, high-definition schermen, krachtige processors, en uitstekende camera s.

Een van de kenmerkende diensten van Vertu is hun 24/7 conciërgeservice, beschikbaar voor eigenaren van Vertu-toestellen. Deze service kan klanten helpen met allerlei zaken, variërend van reisplanning tot het reserveren van evenementen.

Ondanks verschillende uitdagingen en eigendomswisselingen in de loop der jaren, blijft Vertu vandaag de dag bestaan en blijft het merk zich richten op het creëren van luxueuze en hoogwaardige smartphones.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.