Vertu heeft een nieuwe limited edition Constellation Gemstone-collectie uitgebracht

Er is maar zoveel kracht en zoveel functies die je in een mobiele telefoon kunt persen, dus je moet op andere manieren de aandacht trekken van klanten met diepe zakken.
Dit is waar bedrijven als Vertu en Savelli binnenkomen - de laatste, bijvoorbeeld, is een Zwitsers bedrijf dat gespecialiseerd is in luxe apparaten dat onlangs de Gemfields smaragdgroene Android-smartphone heeft uitgebracht.
Maar voorlopig is Vertu absoluut de leider als het gaat om high-end smartphones en om die positie te versterken, heeft het ook twee limited edition-modellen uit de Constellation-serie gelanceerd, de Constellation Gemstone-editie genaamd. De handsets die onder de naam zijn uitgebracht, zijn de Liquorice Sapphire en Rose Ruby, beide prachtige stukken ingelegd met edelstenen.
Maar liefst 80 saffieren of robijnen zijn individueel geplaatst in de titanium kast van klasse 5, die ook is voorzien van halfglanzend kalfsleer in bijpassende kleur dat exclusief voor deze limited edition wordt gebruikt.
Slechts 320 apparaten van elke kleur worden uitgebracht als onderdeel van deze exclusieve collectie, waarbij de apparaten €10.000 kosten.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...