Motorola lanceert Moto G Ferrari-editie smartphone

De Moto G, een smartphone van Motorola die bekend staat om zijn populariteit binnen het middensegment, heeft een opvallende makeover gekregen. Met deze nieuwe uitgave heeft het toestel een prestigieuze upgrade gekregen, waarbij de naam Ferrari is toegevoegd aan de titel - de nieuwe Ferrari-editie.

Hoewel de nieuwe Moto G qua design een upgrade heeft gekregen, blijft de technische specificatie onveranderd en zou je hem niet kunnen vergelijken met een vierwielig apparaat dat het Ferrari-logo draagt. Het blijft een apparaat met een 4,5-inch scherm met 720p-resolutie. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 400-processor, samen met 16 GB opslagruimte, die kan worden uitgebreid met microSD-kaarten. Het toestel biedt ook LTE-connectiviteit voor snelle gegevensoverdracht.

De Moto G Ferrari-editie onderscheidt zich met een zwart en rood kleurenschema. Daarnaast biedt het toestel Ferrari-thema content, zoals specifieke achtergronden en beltonen, en het wordt geleverd met een reeks exclusieve Ferrari-merkaccessoires.

Deze speciale editie van de Moto G wordt in juni 2014 eerst uitgebracht in Mexico, waar het wordt aangeboden voor 4.999 peso, wat ongeveer €387 is.

Hoewel de technische specificaties van de Moto G Ferrari-editie gelijk blijven aan de standaard Moto G, is het toestel uitgerust met enkele specifieke Ferrari kenmerken die het onderscheiden. Zo draagt het toestel het iconische springende paard logo van Ferrari, dat elegant op de achterkant is gegraveerd. Daarnaast is het toestel uitgerust met een reeks van speciale Ferrari-thema wallpapers en ringtones die de gebruikerservaring verder personaliseren.

Bovendien is er een speciale aandacht besteed aan de bouwkwaliteit van het toestel. Het toestel heeft een hoogwaardige polycarbonaat behuizing, die zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Daarbij komt nog de rode en zwarte kleurstelling die de associatie met Ferrari'swereldberoemde sportauto's versterkt.

De Moto G Ferrari-editie beschikt ook over LTE-connectiviteit, wat zorgt voor snelle dataverbindingen. Dit maakt het toestel ideaal voor het streamen van video s, online gaming, en andere data-intensieve taken.

Ondanks zijn toegankelijke prijspunt en bescheiden technische specificaties, biedt de Moto G Ferrari-editie een unieke mix van stijl, bruikbaarheid en merkbeleving. Voor fans van Ferrari, of voor diegenen die gewoon op zoek zijn naar een smartphone met een beetje extra flair, is deze editie van de Moto G zeker het overwegen waard.

Moto G Ferrari-editie

  • Scherm: Het apparaat heeft een 4,5-inch 720p scherm. Dit betekent dat het scherm een resolutie heeft van 1280 x 720 pixels, wat resulteert in een scherpe en heldere weergave.

  • Processor: De smartphone wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400-processor. Deze chipset bestaat uit een quad-core 1.2 GHz CPU en een Adreno 305 GPU, wat zorgt voor voldoende prestaties voor alledaagse taken.

  • Opslag: De Moto G Ferrari-editie heeft 16 GB interne opslagruimte. Hoewel dit niet bijzonder veel is in vergelijking met sommige andere smartphones op de markt, ondersteunt het toestel ook microSD-kaarten, waardoor de opslagruimte uitgebreid kan worden.

  • Connectiviteit: De smartphone ondersteunt LTE-connectiviteit, wat betekent dat het in staat is om gebruik te maken van 4G-netwerken voor snelle internetverbindingen.

  • Uiterlijk: Met een Ferrari-rood en zwart kleurenschema, het Ferrari-logo en een reeks van Ferrari-gerelateerde digitale inhoud, is de Moto G Ferrari-editie onmiskenbaar geïnspireerd door het iconische Italiaanse automerk.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.