Motorola's nieuwe Moto G Ferrari-editie

De Moto G-smartphone van Motorola is niet bepaald een high-end apparaat, maar zijn grote populariteit heeft hem een facelift opgeleverd en de toevoeging van een zeer prestigieuze naam ernaast - dit alles met de release van de nieuwe Ferrari-editie.
De nieuwe Moto G ziet er misschien veel beter uit, maar helaas is hij niet zo indrukwekkend onder de motorkap als iets op vier wielen met het Ferrari-logo. Het is nog steeds een 4,5-inch 720p-weergaveapparaat, met een Qualcomm Snapdragon 400-processor, 16 GB opslag (die kan worden uitgebreid met microSD-kaarten) en LTE-connectiviteit.
Naast het zwarte en rode exterieurthema biedt het apparaat ook inhoud met Ferrari-thema (dingen zoals achtergronden en beltonen), naast een speciale lijn accessoires van het merk Ferrari.
Motorola's nieuwe Moto G Ferrari-editie wordt aanvankelijk uitgebracht in Mexico in juni 2014, waar het 4.999 peso (ongeveer €387) zal kosten.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...