Poet Audio's pandoretta° - een Hi-Tech Kunstwerk

Poet Audio, een Oostenrijks bedrijf, heeft met zijn nieuwste draadloze geluidssysteem genaamd pandoretta° de aandacht getrokken. Het 360-graden systeem heeft zeven luidsprekers en een versterker van 170 watt voor hoge kwaliteit geluid dat gestreamd kan worden vanaf een computer of mobiel apparaat. Het beschikt over verliesvrije aptX Bluetooth-technologie en werkt met Apple Airplay. Twee verborgen analoge ingangen geven de gebruiker de mogelijkheid om het direct naar een tv te sturen.

Maar het is niet alleen indrukwekkend qua prestaties, het is ook visueel aantrekkelijk. De buitenbehuizing is gemaakt van geborsteld roestvrij staal met ronde uitsparingen en houten kamers die de bedrading binnenin beschermen. Het geheel wordt afgemaakt door een houten voetstuk, dat beschikbaar is tegen een meerprijs van €2.820 voor de notenversie en €1.990 voor massief eiken. De pandoretta° zelf heeft een prijskaartje van €3.490.

Het esthetische aspect van de pandoretta° is net zo belangrijk als de technische specificaties. Het apparaat ziet eruit als een modern kunstwerk dat zeker de aandacht zal trekken in elke kamer. Het is een mooi voorbeeld van hoe technologie en kunst kunnen samenkomen om iets opmerkelijks te creëren.

Naast het mooie uiterlijk, is de pandoretta° ook erg praktisch. Met zijn 360-graden bereik kan het geluid in elke richting worden verspreid, waardoor het ideaal is voor grote ruimtes. De aptX Bluetooth-technologie zorgt voor verliesvrije audio en de analoge ingangen maken het apparaat veelzijdig in gebruik.

De pandoretta° is niet alleen geschikt voor persoonlijk gebruik, maar kan ook worden gebruikt in commerciële omgevingen zoals winkels, restaurants of hotels. De combinatie van esthetiek en prestaties maakt het apparaat een goede keuze voor wie op zoek is naar een draadloze luidspreker die zowel functioneel als stijlvol is.

Het is ook vermeldenswaardig dat het bedrijf Poet Audio bekend staat om zijn milieuvriendelijke benadering van productie. Het bedrijf maakt gebruik van duurzame materialen en streeft ernaar om zijn productieprocessen zo energiezuinig mogelijk te maken. Dit betekent dat u niet alleen een hoogwaardig product krijgt, maar ook een dat met respect voor het milieu is geproduceerd.

De pandoretta° van Poet Audio is een opmerkelijke draadloze luidspreker die zowel qua prestaties als esthetiek uitblinkt. Het is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige draadloze luidspreker die ook nog eens stijlvol is.

Technische specificaties:

  • 7 luidsprekersysteem
  • 170 watt versterker
  • 360-graden geluidsbereik
  • aptX Bluetooth-technologie
  • Apple Airplay compatibel
  • 2 analoge ingangen
  • Afmetingen: 47 cm x 30 cm x 30 cm
  • Gewicht: 16 kg
  • Prijs: €3.490 voor de pandoretta° zelf, €2.820 voor het noten voetstuk en €1.990 voor het massief eiken voetstuk

 

Over Poet Audio

Poet Audio is een Oostenrijks bedrijf dat zich toelegt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige audio-apparatuur. Het bedrijf werd opgericht in 2010 door Peter Gansterer, die zich richtte op het ontwikkelen van audio-apparatuur die niet alleen functioneel was, maar ook een kunstwerk op zichzelf was. Poet Audio maakt gebruik van hoogwaardige materialen en streeft ernaar om zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren.

Het bedrijf biedt een breed scala aan audio-apparatuur, waaronder versterkers, luidsprekers en draaitafels. Elk product wordt met de hand gemaakt en is ontworpen om een combinatie te zijn van esthetiek en prestaties. Poet Audio's producten hebben internationale erkenning gekregen vanwege hun innovatieve ontwerpen en uitstekende geluidskwaliteit.

Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en gebruikt alleen duurzame materialen in hun productieprocessen. Daarnaast gebruikt het bedrijf energiezuinige methoden en vermijdt het afval door materialen te hergebruiken waar mogelijk. Dit alles past bij hun visie van duurzaamheid en respect voor het milieu.

In het algemeen staat Poet Audio bekend om zijn compromisloze benadering van geluidskwaliteit en hun toewijding aan esthetiek en duurzaamheid. Dit is duidelijk terug te zien in hun producten, waaronder de pandoretta° die opvalt door zijn combinatie van technologie en design.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...