Bowers & Wilkins lanceert nieuwe Zeppelin Wireless White-luidspreker

Bowers & Wilkins, een Brits bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige audioproducten, heeft onlangs een nieuwe editie van de Zeppelin Wireless-luidspreker uitgebracht. De stijlvolle witte uitvoering van deze speaker is ontworpen om zowel palet-puristen als designliefhebbers aan te spreken en biedt superieure audioprestaties en verbluffende functies.

De nieuwe Zeppelin Wireless White-luidspreker beschikt over vijf volledig nieuwe aandrijfeenheden en twee Double Dome-tweeters, wat zorgt voor ongerepte, levensechte zang en instrumenten. De grotere 6,5-inch subwoofer met ultralange spreekspoel zorgt voor diepere bas en de versterkte kast is opnieuw ontworpen om trillingen te verminderen en de geluidskwaliteit te verbeteren.

Dankzij Digital Signal Processing (DSP) is de muzikale ervaring van de Zeppelin Wireless-luidspreker verbeterd. Het apparaat ondersteunt AirPlay, Bluetooth aptX en Spotify Connect, terwijl de Bowers & Wilkins Control-app beschikbaar is op iOS, Mac en pc om de bediening te vereenvoudigen.

De nieuwe Zeppelin Wireless White-luidspreker past in elk interieur en is verkrijgbaar vanaf augustus voor €700. Bowers & Wilkins staat bekend om zijn hoogwaardige audioproducten en de nieuwe Zeppelin Wireless-luidspreker is daar geen uitzondering op.

Bowers & Wilkins heeft de nieuwe Zeppelin Wireless White-luidspreker ontworpen om de beste geluidskwaliteit te bieden in een stijlvol en elegant ontwerp. De luidspreker is ontworpen om te werken met de meest populaire muziekdiensten, zoals Spotify en Apple Music, en maakt gebruik van de nieuwste Bluetooth- en AirPlay-technologieën om verbinding te maken met een breed scala aan apparaten.

De Zeppelin Wireless White-luidspreker is ontworpen met oog voor detail en biedt superieure geluidskwaliteit dankzij de combinatie van nieuwe aandrijfeenheden, een grotere subwoofer en verbeterde versterkingsmethoden. De kast is ook verbeterd om trillingen te verminderen en de geluidskwaliteit te verbeteren.

Bowers & Wilkins heeft ook een speciale app ontwikkeld om het bedienen van de luidspreker gemakkelijker te maken. De Bowers & Wilkins Control-app is beschikbaar voor iOS, Mac en pc en biedt een eenvoudige interface om de instellingen van de luidspreker aan te passen en muziek te streamen.

De nieuwe Zeppelin Wireless White-luidspreker van Bowers & Wilkins is niet alleen ontworpen om geweldig te klinken, maar ook om er goed uit te zien. Het elegante ontwerp past goed bij elk interieur en zal een aanwinst zijn voor elke muziekliefhebber die op zoek is naar een luidspreker die zowel qua design als geluidskwaliteit uitblinkt.

  • 5 nieuwe aandrijfeenheden
  • 2 Double Dome-tweeters
  • 6,5-inch subwoofer met ultralange spreekspoel
  • Digitale versterking van 150 watt
  • Frequentierespons: 44 Hz tot 28 kHz
  • Bluetooth aptX en AirPlay-ondersteuning
  • Spotify Connect-ondersteuning
  • Afmetingen: 188 x 660 x 183 mm
  • Gewicht: 6,5 kg
  • Prijs: €700


Het is ook vermeldenswaardig dat Bowers & Wilkins bekend staat om hun uitgebreide collectie van hoogwaardige audioproducten, waaronder luidsprekers, versterkers, koptelefoons en meer. Elk product wordt met de hand gemaakt en ontworpen om de beste geluidskwaliteit te bieden, en Bowers & Wilkins staat bekend om hun compromisloze benadering van geluidstechnologie en design.

Over Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins, opgericht in 1966, is een Brits bedrijf dat wereldwijd bekend is om zijn hoogwaardige audioproducten. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie, ontwerp en geluidskwaliteit.

Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder luidsprekers, versterkers, koptelefoons en streamingapparaten. Elk product wordt met de hand gemaakt en ontworpen om een ongeëvenaarde geluidskwaliteit te bieden. Het bedrijf streeft ernaar om de beste geluidstechnologie te combineren met baanbrekende ontwerpen en materialen van de hoogste kwaliteit.

Bowers & Wilkins heeft verschillende patenten op het gebied van audiotechnologie en heeft samengewerkt met enkele van 's werelds meest prestigieuze merken in de muziek- en entertainmentindustrie. Het bedrijf werkt nauw samen met opnamestudio's en muziekproducenten om de geluidskwaliteit van hun producten te optimaliseren.

Naast hun toewijding aan geluidskwaliteit, heeft Bowers & Wilkins ook aandacht voor duurzaamheid en werkt het bedrijf aan het minimaliseren van hun ecologische voetafdruk. Ze zijn betrokken bij recycling en het verminderen van afval tijdens hun productieprocessen.

Bowers & Wilkins blijft een leider in de audiowereld, en hun producten worden wereldwijd gebruikt en vertrouwd door muziekliefhebbers, professionele audio-engineers en audiofielen. Hun producten zijn te vinden in huiskamers, bioscopen, op podia en in de luchtvaartindustrie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...