Devialet Phantom - krachtig, draadloos en stijlvolle luidspreker

De Devialet Phantom draadloze luidspreker werd enkele jaren geleden geïntroduceerd en viel op door zijn prijskaartje, 750 W audiovermogen en vervormingsvrij geluid. Sindsdien heeft het Franse audiobedrijf een 3.000 W Silver-model en een 4.500 W Gold-versie uitgebracht. Nu is er een vernieuwde Devialet Phantom met een instapvermogen van 1.200 W, een 60 procent hogere piekoutput, geen verzadiging en geen achtergrondgeluid.

Deze draadloze luidspreker heeft een met glasvezel gevulde polycarbonaat binnenhuid, een ABS-behuizing en een aluminium centrale kern. Hierin bevinden zich de aluminium tweeter, mid-range en zijgerichte basdrivers, evenals een 24-bit/192 kHz DAC en ARM Cortex A9-processor met 512 MB DDR3 RAM. De Phantom ondersteunt dual-band wifi en Bluetooth.

De bijbehorende Spark-app maakt het mogelijk om muziek af te spelen, afspeellijsten samen te stellen en toegang te krijgen tot streamingdiensten zoals Deezer en Tidal, of te genieten van je favoriete internetradiostation.

De stijlvolle en moderne Devialet Phantom met voldoende vermogen is verkrijgbaar voor €1.690. Er is ook een tijdelijke aanbieding met een beukenhouten statief voor €1.790.

Als je op zoek bent naar nog betere prestaties, biedt Devialet ook andere accessoires aan, zoals de Dialog en de Reactor. De Dialog is een draadloze hub die je kunt aansluiten op je thuisnetwerk, waardoor je meerdere Phantom-luidsprekers kunt koppelen en tegelijkertijd kunt afspelen in verschillende kamers. De Reactor is een compactere versie van de Phantom, met een vermogen van 600 W, die ideaal is voor kleinere ruimtes of als je een meer draagbare optie nodig hebt.

Het vermogen van de Devialet Phantom kan intimiderend klinken, maar de luidspreker is ontworpen om te presteren zonder de geluidskwaliteit in gevaar te brengen. Het vervormingsvrije geluid is te danken aan de ADH-technologie (Analog Digital Hybrid), die analoge en digitale circuits combineert om een geluid te creëren dat zo dicht mogelijk bij de originele opname ligt.

Al met al is de Devialet Phantom een uitstekende keuze voor liefhebbers van hoogwaardige audio. Met zijn krachtige vermogen, heldere geluid en elegante design is deze luidspreker een investering die de moeite waard is voor iedereen die op zoek is naar de ultieme luisterervaring.

De collectie van Devialet Phantom omvat momenteel drie verschillende modellen:

 • Devialet Phantom: Dit is het oorspronkelijke model van de Phantom-luidspreker en het instapmodel van de serie. Het heeft een vermogen van 1.200 W en biedt een helder en krachtig geluid, zonder enige vervorming. Het heeft ook dual-band wifi en Bluetooth-connectiviteit, samen met een glasvezel gevulde polycarbonaat binnenhuid, ABS-behuizing en aluminium centrale kern.

 • Devialet Phantom Reactor: Dit is een compactere versie van de Phantom-luidspreker, met een vermogen van 600 W. Het is ideaal voor kleinere ruimtes of voor mensen die een meer draagbare optie nodig hebben. Het heeft ook dezelfde functies als de originele Phantom, inclusief dual-band wifi en Bluetooth-connectiviteit.

 • Devialet Phantom Gold: Dit is het vlaggenschipmodel van de Phantom-luidsprekercollectie en biedt een vermogen van 4.500 W. Het heeft dezelfde functies als de andere modellen, maar biedt een nog hogere geluidskwaliteit en prestaties.

Hieronder vind je een omstandige lijst van alle technische informatie voor de Devialet Phantom:

 • Vermogen: 1.200 W
 • Geluidsprestaties: vervormingsvrij geluid met 60 procent piekoutput
 • Connectiviteit: Dual-band wifi en Bluetooth
 • Kleuren: Mat wit, mat zwart, glanzend wit, glanzend zwart, zilver
 • Constructie: Glasvezel gevulde polycarbonaat binnenhuid, ABS-behuizing en aluminium centrale kern
 • Drivers: Aluminium tweeter, mid-range en zijgerichte basdrivers
 • Processor: ARM Cortex A9-processor met 512 MB DDR3 RAM
 • DAC: 24-bit/192 kHz
 • Afmetingen: 253 x 255 x 343 mm
 • Gewicht: 11,4 kg


De Devialet Phantom wordt ook geleverd met de Spark-app, waarmee je de luidspreker kunt bedienen en toegang hebt tot streamingdiensten zoals Deezer en Tidal. De app biedt ook equalizerinstellingen, afspeellijsten en software-updates voor de luidspreker.

Over Devialet

Devialet is een Franse fabrikant van high-end audio-apparatuur die in 2007 werd opgericht. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve audiotechnologie en heeft een aantal producten op de markt gebracht die bekend staan om hun uitstekende geluidskwaliteit en stijlvolle design.

Een van de meest bekende producten van Devialet is de Phantom draadloze luidspreker, die in verschillende modellen verkrijgbaar is, zoals de Devialet Phantom, Devialet Phantom Reactor en Devialet Phantom Gold. Deze luidsprekers hebben een uniek ontwerp en bieden een indrukwekkende geluidservaring, met behulp van gepatenteerde technologieën zoals ADH (Analog Digital Hybrid).

Naast draadloze luidsprekers biedt Devialet ook andere audioproducten aan, zoals versterkers, soundbars en hoofdtelefoons. Het bedrijf heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn innovatieve technologie en heeft samengewerkt met verschillende andere bedrijven, waaronder Sky, Renault, en Huawei, om audio-oplossingen te bieden voor verschillende toepassingen.

Devialet is gevestigd in Parijs en heeft wereldwijd kantoren en verkooppunten. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige audioproducten en het ontwikkelen van nieuwe technologieën om de geluidskwaliteit te verbeteren en de luisterervaring te verbeteren.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...