Caviar onthult op maat gemaakte iPhone 11-collectie meteoriet fragment en goud

De langverwachte iPhone 11 staat op het punt gelanceerd te worden en het Russische luxe aanpassingsmerk Caviar heeft al een opmerkelijke collectie op maat gemaakte versies van deze begeerde smartphone onthuld. Gebaseerd op de gelekte specificaties en geruchten rondom de iPhone 11, heeft Caviar een reeks unieke ontwerpen gecreëerd die gebruik maken van meteorietfragmenten, maanstenen, edelstenen en goud om een buitenaardse uitstraling te creëren.

Het vlaggenschipmodel van de collectie, genaamd 'Universe Diamond', is rijkelijk versierd met goud, kleine edelstenen en een opvallende tourbillon aan de achterkant. Dit toestel bevat zelfs een klein stukje van een echt ruimteschip, samen met fragmenten van de maan en meteorieten. De 'Universe Diamond' iPhone 11 is werkelijk een uniek kunstwerk.

De buitengewone iPhone 11 met ruimtethema toont de artistieke visie van Caviar, geïnspireerd door ons zonnestelsel. Dit speciale ontwerp is gebaseerd op de topversie van de iPhone 11, die naar verwachting drie camera'saan de achterkant zal hebben. De behuizing van de smartphone is prachtig vormgegeven met massieve gouden bollen die de banen van de planeten weergeven. De planeten en andere hemellichamen worden geaccentueerd met verschillende edelstenen, waaronder diamanten, robijnen en Zwitserse blauwe topaas.

De 'Universe Diamond' variant wordt geleverd met een echt mechanisch horloge met een tourbillon in het hart ervan en wordt uitgebracht als een uniek exemplaar met een prijskaartje van maar liefst €49.990. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer betaalbare optie, biedt Caviar ook andere modellen in de collectie, beginnend vanaf slechts €4.530.

Andere opvallende ontwerpen in de collectie zijn onder andere de 'Explorer'-variant, die eruitziet als een satelliet en is voorzien van een behuizing van gebeeldhouwd steen en titanium. De 'Sojoez'-variant bevat een miniatuurversie van de Russische satelliet op de achterkant, samen met een klein fragment van een echt ruimtevaartuig. De 'Singularity'-variant is geïnspireerd op zwarte gaten en heeft een uniek en intrigerend design.

Met deze op maat gemaakte iPhone 11-collectie laat Caviar zien dat technologie en luxe hand in hand kunnen gaan. Deze exclusieve toestellen bieden een unieke en opvallende esthetiek voor degenen die op zoek zijn naar een buitengewone telefoonervaring.

Naast de genoemde modellen in de collectie van Caviar, zijn er nog andere op maat gemaakte versies van de iPhone 11 beschikbaar. Elk model heeft zijn eigen unieke ontwerp en esthetiek, waarbij gebruik wordt gemaakt van luxueuze materialen en decoratieve elementen.

Deze aangepaste iPhones zijn niet alleen bedoeld als pronkstukken, maar behouden ook de functionaliteit en technische specificaties van de originele iPhone 11. Ze zijn uitgerust met het geavanceerde iOS-besturingssysteem van Apple en bieden toegang tot alle functies en apps die beschikbaar zijn op de standaard iPhone 11.

Caviar staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en de op maat gemaakte iPhone 11-modellen zijn daar geen uitzondering op. Elk toestel wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd en ondergaat strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat het aan de hoge standaarden voldoet.

De prijzen van de op maat gemaakte iPhone 11-modellen variëren, afhankelijk van het gekozen ontwerp en de gebruikte materialen. De kosten kunnen oplopen tot enkele duizenden euro s, afhankelijk van de luxe en exclusiviteit van het model.

Met deze exclusieve collectie biedt Caviar iPhone-liefhebbers de mogelijkheid om een uniek en gepersonaliseerd toestel te bezitten dat hun individualiteit en stijl weerspiegelt. Deze op maat gemaakte iPhones zijn een combinatie van vakmanschap, luxe en technologie, en zijn bedoeld voor degenen die op zoek zijn naar een buitengewone telefoonervaring.

  • Universe Diamond: Dit vlaggenschipmodel van de Caviar-collectie is de belichaming van luxe en exclusiviteit. Het heeft een behuizing versierd met goud en kleine edelstenen, samen met fragmenten van meteorieten en de maan. Bovendien heeft het een tourbillon-mechanisme aan de achterkant en een klein stukje van een echt ruimteschip. De Universe Diamond iPhone 11 is een uniek kunstwerk dat een astronomisch prijskaartje van €49.990 heeft.

  • Explorer: Geïnspireerd door satellieten, is de Explorer-editie voorzien van een behuizing van gebeeldhouwd steen en titanium. Het ontwerp weerspiegelt de avontuurlijke geest van ruimteverkenning en biedt een onderscheidende esthetiek voor de iPhone 11. Dit model is beschikbaar vanaf €4.530.

  • Sojoez: De Sojoez-variant is geïnspireerd door de Russische satelliet en heeft een miniatuurversie van de satelliet aan de achterkant. Het toestel is vervaardigd met hoogwaardige materialen, waaronder titanium en een klein fragment van een echt ruimtevaartuig. De Sojoez-editie van de iPhone 11 is een eerbetoon aan de Russische bijdrage aan de ruimtevaart en is verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën.

  • Singularity: Gemodelleerd naar zwarte gaten, vertegenwoordigt de Singularity-editie een mysterieuze en fascinerende esthetiek. Met zijn unieke ontwerp en decoratieve elementen is deze iPhone 11 een eerbetoon aan de kosmische fenomenen die ons universum omringen. De Singularity-modellen zijn beschikbaar tegen verschillende prijzen, afhankelijk van het gekozen ontwerp en de gebruikte materialen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.