Golden Dreams onthult een Carbon Gold composietmateriaal

Het vinden van sterkere, lichtere en mooiere materialen is een van de gevechten die veel topmerken momenteel voeren. Wetende dat Pagani carbon titanium heeft samengesteld en Hublot Magic Gold heeft uitgevonden, heeft Golden Dreams, een luxemerk uit Zwitserland, onlangs een koolstof gepresenteerd met 18 karaats goud composietmateriaal. Golden Dreams staan vooral bekend om het creëren van's werelds meest exclusieve iPhone-collectie, die ze eerder dit jaar hebben gemaakt. De R & D van het merk heeft samengewerkt met een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van koolstofvezel voor vliegtuigen om een luxueuze vorm van koolstofvezel samen te stellen.
Na verschillende processen te hebben doorlopen, moest de respectieve koolstofvezel eerst worden behandeld en vervolgens worden bedekt met een dunne laag 18 karaats goud, om de structurele integriteit te behouden. Vervolgens hebben ze het prachtige materiaal in een telefoon geïntegreerd en het de Carbon Gold Edition genoemd. De artistiek directeur van het bedrijf, Belkacem Kendouci, verklaart: „Na het succes van onze luxe iPhone-collectie hebben we veel vragen ontvangen voor creaties van koolstofvezels. We observeerden ook het werk van de lijnen van Pagani met hun Carbon Titanium op de Zonda Cinque en andere toonaangevende exotische autofabrikanten die koolstofvezel veranderden in een aantrekkelijke kunstvorm en we wilden iets soortgelijks doen met onze creaties.” Later was de CEO van Golden Dreams, Alexandre Masson, verheugd te kunnen zeggen dat het resultaat hun aanvankelijke verwachtingen heeft overtroffen. Hij verklaarde: „De R&D was een uitdaging, maar we zijn erin geslaagd iets spectaculairs te creëren.
We gaan deze technologie niet beperken tot de iPhone, omdat deze toepassing vindt in een reeks luxe producten en kan worden aangepast volgens de eisen van de klant.” We verwachten wat meer gedetailleerde beschrijvingen van dit specifieke materiaal en de gadgets waarin het wordt geïntegreerd.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...