Omega presenteert haar eerste zonnebrillencollectie

De gerenommeerde Zwitserse horlogemaker Omega heeft in samenwerking met Marcolin Eyewear haar allereerste zonnebrillencollectie geïntroduceerd. Deze exclusieve collectie is alleen verkrijgbaar in Omega-boetieks wereldwijd en bevat modellen voor zowel mannen als vrouwen. Elk model is beschikbaar in twee verschillende maten en diverse aantrekkelijke kleuren.

Omega'szonnebrillen stralen exclusiviteit, technische perfectie en esthetiek uit, wat allemaal sterke verkooppunten zijn. Elk paar zonnebrillen is geïnspireerd op de sieraden en horloges van het merk, iets wat liefhebbers en eigenaren van Omega-producten zeker zullen waarderen.

De aandacht voor detail van Omega is duidelijk zichtbaar in de hele collectie. Alleen de beste materialen zijn gebruikt voor de productie, zoals krasbestendige, antireflecterende, hoogwaardige lenzen en tal van verfijnde details.

Deze zonnebrillencollectie markeert een opwindende ontwikkeling voor Omega en haar fans. Denk bijvoorbeeld aan de Olympische Spelen van Rio 2016 en de Omega Limited Edition-modellen 2016, die perfect zouden passen bij een klassieke unisex-zonnebril in matzwart met gepolariseerde groene lenzen.

Omega'sdebuut in de zonnebrillenmarkt is een logische uitbreiding van hun expertise in het ontwerpen van luxe horloges en sieraden. Klanten kunnen nu hun favoriete Omega-horloge combineren met een bijpassende zonnebril om een complete, stijlvolle look te creëren.

De zonnebrillencollectie van Omega is niet alleen een knipoog naar hun iconische horloge-ontwerpen, maar ook een bewijs van hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Het gebruik van geavanceerde materialen en technologieën, zoals gepolariseerde lenzen en krasbestendige coatings, verzekert klanten van een duurzaam en functioneel product dat jaren meegaat.

Bovendien is de collectie ontworpen om een breed scala aan stijlvoorkeuren te bedienen. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke, minimalistische look of een meer gedurfde en opvallende stijl, er is een Omega-zonnebril die bij jouw smaak past.

De introductie van Omega'szonnebrillencollectie is slechts het begin van wat mogelijk een uitbreiding van hun productportfolio kan zijn. De horlogemaker kan in de toekomst mogelijk ook andere modeaccessoires en lifestyle-producten introduceren, waardoor ze hun merk verder kunnen versterken en hun klanten meer keuzes kunnen bieden.

In de tussentijd kunnen Omega-liefhebbers genieten van deze zorgvuldig ontworpen zonnebrillencollectie en de elegante stijl die ze bieden. Het is een opwindende tijd voor het merk en hun klanten, en we zijn benieuwd wat de toekomst nog meer in petto heeft voor Omega en haar toegewijde fans.

Omega Zonnebrillencollectie:

Klassieke Unisex Zonnebril (Matzwart):

  • Gepolariseerde groene lenzen
  • Stijlvol, minimalistisch ontwerp
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen


Retro Aviator-stijl Zonnebril:

  • Vintage-geïnspireerd ontwerp met dubbele neusbrug
  • Keuze uit verschillende lenskleuren (bijv. bruin, grijs, groen)
  • Gepolariseerde lenzen voor verbeterd zicht


Oversized Vierkante Zonnebril:

  • Grote, vierkante monturen voor een gedurfde look
  • Verkrijgbaar in verschillende montuurkleuren en lenskleuren
  • Krasbestendige en antireflecterende lenzen


Elegante Cat-eye Zonnebril (voor vrouwen):

  • Sierlijke cat-eye monturen voor een vrouwelijke touch
  • Verkrijgbaar in verschillende montuur- en lenskleuren
  • Gepolariseerde, krasbestendige lenzen


Sportieve Wrap-around Zonnebril (voor mannen):

  • Strak ontwerp dat rond het gezicht wikkelt voor extra bescherming
  • Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties
  • Gepolariseerde, antireflecterende lenzen


 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...