Morobé's nieuwe accessoirelijn van schoenen tot stijlvolle tassen!

Het Belgische schoenenmerk Morobé, dat tot nu toe voornamelijk bekend stond om zijn schoenencollectie, heeft een nieuwe richting ingeslagen. Onder de creatieve vleugels van Virginie Morobé en de recent aangestelde creatief directeur Bernard Tournemenne, heeft het merk zijn horizon verbreed met de introductie van een gloednieuwe accessoirelijn.

Deze nieuwe lijn is niet zomaar een uitbreiding; het is een zorgvuldig samengestelde collectie die de essentie van Morobé weerspiegelt. De collectie omvat een verscheidenheid aan handtassen, juwelen en riemen. Elk stuk is ontworpen met een kenmerkende Morobé-touch, waarbij het brochelogo, dat synoniem staat voor het merk, prominent aanwezig is.

In augustus kregen liefhebbers van het merk al een voorproefje van wat komen zou. Morobé introduceerde toen een grote reistas en een zogenaamde 'bucket bag', een schoudertas die met een touwtje kan worden gesloten. Maar dat was slechts het begin. In de loop van september werden nog twee ontwerpen onthuld: een stijlvolle clutch en een handtas met een tijdloze uitstraling.

Naast tassen heeft Morobé ook een reeks opvallende juwelen gelanceerd. Een van de hoogtepunten is een lange statementoorbel die ongetwijfeld de aandacht zal trekken. Daarnaast zijn er diverse riemen toegevoegd aan de collectie, die zowel elegantie als robuustheid uitstralen.

Virginie Morobé, de oprichtster van het merk, uitte haar enthousiasme over de nieuwe lijn. Ze beschreef het ontwerpproces als intens, waarbij elk detail op maat werd gemaakt. Ze is zeer tevreden met het eindresultaat en kijkt al uit naar het ontwerpen van de volgende collectie.

Wat betreft de prijsstelling, de nieuwe accessoires zijn beschikbaar voor een breed publiek. De prijzen beginnen bij 110 euro voor de oorbellen en kunnen oplopen tot 1.250 euro voor de grotere reistassen. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het bemachtigen van een stuk uit deze exclusieve collectie, zijn de producten zowel online op de officiële website van Morobé als in hun boetieks in Antwerpen en Knokke verkrijgbaar.

Met deze nieuwe accessoirelijn heeft Morobé duidelijk een nieuwe mijlpaal bereikt. Het merk blijft innoveren en verrassen, en het is duidelijk dat we in de toekomst nog veel meer kunnen verwachten van deze Belgische modegigant.

Bernard Tournemenne: nieuwe creatieve kracht bij Morobé

Het Belgische schoenenmerk Morobé heeft een nieuwe creatief directeur aangesteld: Bernard Tournemenne. Deze benoeming werd officieel bekendgemaakt via een persbericht van het merk.

Bernard Tournemenne is geen vreemde voor Morobé. Achter de schermen heeft hij al invloed uitgeoefend op het merk. De oprichter van Morobé, Virginie Morobé, en Tournemenne kennen elkaar al geruime tijd. Hun professionele paden kruisten voor het eerst bij Glenn Sestig Architects, waar Tournemenne als artistic director verantwoordelijk was voor kleuren, materialen en de algehele sfeer. Bovendien speelde hij een cruciale rol bij de ontwikkeling van de Morobé-boetieks in zowel Knokke als Antwerpen.

Tournemenne's ervaring strekt zich echter verder uit dan architectuur. Hij heeft een indrukwekkend mode-cv opgebouwd, met werkervaring bij gerenommeerde merken zoals Missoni, Thierry Mugler, Dirk Bikkembergs en Olivier Theyskens. Bij Morobé heeft hij niet alleen zijn stempel gedrukt op de schoenencollecties, maar heeft hij ook de allereerste accessoirecollectie van het merk gelanceerd, die bestaat uit handtassen, ceinturen en juwelen.

Het persbericht van Morobé benadrukt de unieke kijk die Tournemenne op het merk heeft. Hij omschreef Morobé als 'balnéaire', wat de inspiratie werd voor de nieuwe accessoirelijn. Deze samenwerking tussen Virginie Morobé en Bernard Tournemenne is organisch gegroeid, gedreven door hun gedeelde visies en esthetiek.

Morobé, opgericht in 2015 door Virginie Morobé, staat bekend om haar liefde voor elegante schoenen, vakmanschap en voortreffelijk design. Met de toevoeging van Tournemenne aan het team is het duidelijk dat het merk blijft streven naar innovatie en groei in de modewereld.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...