Burberry elegante horloge collectie - de Britain travel-serie

Hoewel Burberry niet direct bekend staat om het produceren van horloges, is de polshorlogecollectie van het Britse modehuis verrassend robuust en geschikt voor het buitenleven, ontworpen voor mensen die niet bang zijn voor water, zand of vuil. Toch draagt de in het Verenigd Koninkrijk ontworpen en in Zwitserland vervaardigde Britain Travel-serie dat onmiskenbare vleugje kwaliteit en elegantie waar Burberry om bekend staat. De collectie combineert stijl en klasse met praktische functies zoals GMT-functies, chronograaf en een limited edition met dubbele tijd.

De Britain Travel Dual Time Limited Edition is een exclusieve serie bestaande uit 100 genummerde stukken, elk vakkundig vervaardigd uit de fijnste materialen. Deze horloges hebben bovendien de prestigieuze C.O.S.C. certificering, wat betekent dat hun precisie en nauwkeurigheid ongeëvenaard zijn.

Dan is er de Britain Travel GMT Automatic, een prachtig horloge met een uurwerk van 99 componenten en een op maat gemaakte rotor met een gegraveerd ruitpatroon. Het onderscheidt zich door een uiterst praktische tweede tijdzonefunctie waarbij de 24-uurs klok wordt weergegeven tussen de standaard tijdaanduidingen.

Tot slot hebben we de Britain Travel Chronograph, een model dat roestvrij staal en contrasterend rubber perfect combineert, waardoor het waterbestendig is tot 100 meter. Dit indrukwekkende automatische opwindbare horloge heeft een gangreserve van 40 uur en een incabloc schokbeschermingssysteem, wat het perfect maakt voor mensen die verwachten dat het er ruig aan toe kan gaan in de wildernis.

  • Britain Travel Dual Time Limited Edition: Deze exclusieve serie bestaat uit 100 genummerde stukken, elk vakkundig vervaardigd uit de fijnste materialen. De horloges dragen de prestigieuze C.O.S.C. certificering, een garantie voor hun uitzonderlijke precisie en nauwkeurigheid. De Britain Travel Dual Time Limited Edition biedt een dubbele tijdfunctie, waardoor het ideaal is voor frequente reizigers of professionals die met meerdere tijdzones werken.

  • Britain Travel GMT Automatic: Een stijlvol en functioneel horloge met een uurwerk van 99 componenten en een op maat gemaakte rotor met een gegraveerd ruitpatroon. Het meest onderscheidende kenmerk van dit model is een uiterst praktische tweede tijdzonefunctie, waarbij de 24-uurs klok wordt weergegeven tussen de standaard tijdaanduidingen. Deze feature maakt het gemakkelijker om twee verschillende tijden tegelijkertijd bij te houden, ideaal voor internationale reizigers of mensen die in meerdere tijdzones werken.

  • Britain Travel Chronograph: Een harmonieus samenspel van roestvrij staal en contrasterend rubber, dat het horloge tot 100 meter waterbestendig maakt. Dit indrukwekkende automatische opwindbare horloge heeft een gangreserve van 40 uur en een incabloc schokbeschermingssysteem. Dit laatste maakt het zeer duurzaam en bestand tegen ruige omstandigheden, waardoor het perfect is voor avontuurlijke individuen of buitensportliefhebbers. De chronograaffunctie maakt nauwkeurige tijdmeting mogelijk, wat handig kan zijn bij verschillende sport- en fitnessactiviteiten.

Burberry en uurwerken

Burberry, het iconisch Brits modehuis, is al meer dan 150 jaar een toonaangevende naam in de mode-industrie, bekend om zijn kenmerkende tartanpatroon en trenchcoats. Hoewel niet direct bekend om zijn uurwerken, heeft Burberry de afgelopen jaren indruk gemaakt in de wereld van horloges.

Het merk heeft zijn kernwaarden van kwaliteit, functionaliteit en traditioneel vakmanschap overgebracht naar zijn horlogecollecties, terwijl het toch trouw blijft aan zijn modeachtergrond door zich te concentreren op stijl en design. Dit maakt Burberry horloges uniek, omdat ze de grens tussen modeaccessoire en functioneel uurwerk vervagen.

Burberry heeft de technische complexiteit van uurwerken omarmd door het produceren van horloges met een scala aan functies, waaronder GMT-functies, chronografen en dubbele tijden. Dit toont aan dat Burberry meer is dan een modieuze naam; het merk heeft zich gewijd aan de kunst van de horlogemakerij en streeft naar precisie, nauwkeurigheid en duurzaamheid in zijn uurwerken.

Bovendien wordt de kwaliteit van Burberry'suurwerken erkend door het prestigieuze C.O.S.C. certificaat dat toegekend is aan sommige van hun modellen. Dit certificaat garandeert dat de horloges voldoen aan de hoogste standaarden van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in de horlogemakerij.

Burberry'sreis in de wereld van horloges illustreert de veelzijdigheid van het merk en zijn vermogen om innovatie en traditie op harmonieuze wijze te combineren. Deze combinatie resulteert in unieke horloges die zowel de stijl van Burberry als de precisie en functionaliteit van een hoogwaardig uurwerk weerspiegelen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...