Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Burberry's Britain Travel Collection, voor degenen die van het buitenleven genieten

Burberry's Britain Travel Collection, voor degenen die van het buitenleven genieten

Burberry staat niet bepaald bekend om het produceren van horloges - nog verrassender is het feit dat de polshorlogecollectie die door de Britse mode is uitgebracht eigenlijk heel buiten is, schijnbaar ontworpen voor mensen die niet bang zijn voor water, zand of vuil.

Desondanks draagt de Britain Travel-serie, ontworpen in het VK en vervaardigd in Zwitserland, dat onmiskenbare vleugje kwaliteit en elegantie dat we van Burberry gewend zijn. Het is een geweldige collectie die stijl en klasse combineert met praktische functies zoals GMT-functies, chronograaf en een limited edition met dubbele tijd.

De Britain Travel Dual Time Limited Edition is bijvoorbeeld een exclusieve serie bestaande uit 100 genummerde stukken, elk stuk prachtig vervaardigd van de beste materialen. Deze horloges beschikken ook over de prestigieuze C.O.S.C. certificering, wat betekent dat hun niveaus van precisie en nauwkeurigheid ongeëvenaard zijn.

Dan is er de Britain Travel GMT Automatic, een prachtig stuk met een uurwerk van 99 componenten en een op maat gemaakte rotor met een gegraveerde ruit. Het onderscheidende kenmerk is een zeer praktische tweede tijdzonefunctie waarbij de 24-uurs klok wordt weergegeven tussen de standaard tijdmarkeringen.

Eindelijk is er de Britain Travel Chronograph, een stuk dat roestvrij staal en contrastrubber perfect combineert, waardoor het waterbestendig is tot 100 meter.

Dit uitstekende automatisch opwindbare horloge heeft een gangreserve van 40 uur en een incabloc schokbeschermingssysteem, waardoor het perfect is voor mensen die verwachten dat het moeilijk wordt in de wildernis.