Savelli heeft twee nieuwe prachtige smaragdgroene smartphones uitgebracht

Naarmate de markt voor mobiele telefoons groeit, neemt ook de vraag naar luxe smartphones toe en een van de nieuwste bedrijven die op deze trend probeert te springen, is het in Genève gevestigde Savelli.
Na de release van vorig jaar van 11 Android-apparaten gericht op vrouwen, heeft Savelli onlangs een paar nieuwe luxe handsets gelanceerd in samenwerking met gekleurde edelsteenmijnwerker Gemfields genaamd de Emerald Night en de Emerald Insane.
Slechts 27 van deze telefoons zullen ooit worden uitgebracht, elk handgemaakt met een mix van smaragdgroene, briljante en stokbrood gesneden smaragden.
De Emerald Night is versierd met 400 briljant geslepen smaragden (wat neerkomt op ongeveer 3 karaat) en wordt geleverd met een 18kt roségouden behuizing met een Ultra-Bombé saffierkristal scherm. Er worden slechts 19 stuks uitgebracht, elk geprijsd op €70.000.
De Emerald Insane daarentegen bevat stokbrood geslepen smaragden en briljant geslepen diamanten en wordt geleverd met een Ultra-Bombé saffierkristallen scherm gezet in 18-karaats witgoud.
Het is bezet met 75 (4,5kt) smaragden en 900 (bijna 12,5kt) diamanten. Het is zelfs exclusiever dan het vorige model, met slechts 8 stuks die beschikbaar worden gesteld met een prijskaartje van €240.000 per stuk.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...