Savelli luxe smaragden smartphones - een unieke mix van technologie en edelstenen

Savelli, gevestigd in Genève, speelt in op de groeiende vraag naar luxe smartphones in de mobiele telefoonmarkt. Het bedrijf heeft onlangs samen met gekleurde edelsteenmijnwerker Gemfields een paar nieuwe luxe handsets gelanceerd: de Emerald Night en de Emerald Insane.

Deze exclusieve smartphones zijn ware kunstwerken, met slechts 27 exemplaren die ooit zullen worden uitgebracht. Elk toestel is met de hand gemaakt en verfraaid met een mix van smaragdgroene edelstenen, waaronder briljant geslepen en stokbrood geslepen smaragden.

De Emerald Night is versierd met maar liefst 400 briljant geslepen smaragden, wat neerkomt op ongeveer 3 karaat. Het toestel heeft een elegante 18kt roségouden behuizing met een Ultra-Bombé saffierkristal scherm. Er zullen slechts 19 exemplaren van de Emerald Night beschikbaar zijn, elk geprijsd op €59.000.

De Emerald Insane daarentegen is nog exclusiever en verfijnder. Het toestel is gezet met 75 stokbrood geslepen smaragden (4,5 karaat) en 900 briljant geslepen diamanten (bijna 12,5 karaat). Het Ultra-Bombé saffierkristal scherm wordt omlijst door een 18-karaats witgouden behuizing. Er zullen slechts 8 exemplaren van de Emerald Insane beschikbaar zijn, elk met een prijskaartje van €216.000.

De combinatie van hoogwaardige technologie en verfijnde edelstenen maakt deze Savelli smartphones uniek. Ze belichamen luxe, exclusiviteit en vakmanschap op het hoogste niveau. Met deze bijzondere collectie streeft Savelli ernaar om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar smartphones die niet alleen functioneel zijn, maar ook een ware verfijning en stijl uitstralen.

De samenwerking tussen Savelli en Gemfields is een perfecte combinatie van technologie en de pracht van edelstenen. De Emerald Night en de Emerald Insane smartphones bieden een unieke ervaring voor degenen die streven naar exclusiviteit en verfijning.

De Emerald Night, met zijn 400 briljant geslepen smaragden en 18kt roségouden behuizing, is een waar pronkstuk. Het Ultra-Bombé saffierkristal scherm voegt een extra vleugje elegantie toe. Met slechts 19 beschikbare exemplaren is dit toestel een zeldzaam juweel in de wereld van smartphones.

De Emerald Insane daarentegen gaat nog een stap verder in luxe en exclusiviteit. Deze adembenemende smartphone is versierd met 75 stokbrood geslepen smaragden en 900 briljant geslepen diamanten. Met een 18-karaats witgouden behuizing en een Ultra-Bombé saffierkristallen scherm is het een waar meesterwerk. Slechts 8 exemplaren zullen beschikbaar zijn, waardoor het nog exclusiever wordt.

De prijzen van deze luxueuze smartphones weerspiegelen hun unieke karakter en hoogwaardige afwerking. De Emerald Night heeft een prijskaartje van €59.000, terwijl de Emerald Insane een prijs heeft van €216.000 per stuk. Deze prijzen benadrukken de zeldzaamheid en het vakmanschap dat bij elke Savelli smartphone komt kijken.

Met hun oog voor detail en toewijding aan kwaliteit heeft Savelli met deze collectie een nieuwe standaard gezet voor luxe smartphones. De combinatie van geavanceerde technologie en edelstenen van topkwaliteit maakt deze smartphones tot een waardevolle aanwinst voor verzamelaars en liefhebbers van exclusieve gadgets.

De Emerald Night en de Emerald Insane vormen het bewijs van Savelli'sstreven naar het leveren van unieke en verfijnde producten die zowel technologische prestaties als esthetische schoonheid combineren. Deze luxe smartphones zijn een eerbetoon aan de grensverleggende visie en het ambachtelijke meesterschap van het merk.

Over Savelli

Savelli is een opkomend bedrijf dat zich richt op de groeiende markt van luxe smartphones. Gevestigd in Genève, heeft Savelli zich gepositioneerd als een pionier in het leveren van high-end telefoons met een vleugje exclusiviteit.

Het merk heeft zich onderscheiden door samen te werken met Gemfields, een gerenommeerde edelsteenmijnwerker, om unieke en exclusieve smartphones te creëren. Een van hun opvallende collecties omvat de Emerald Night en de Emerald Insane.

De Emerald Night is een waar kunstwerk, met een behuizing van 18kt roségoud en maar liefst 400 briljant geslepen smaragden die een sprankelende pracht toevoegen. Met slechts 19 beschikbare exemplaren is dit toestel een zeldzaam juweel dat vakmanschap en verfijning belichaamt.

De Emerald Insane tilt luxe naar een hoger niveau. Met een behuizing van 18-karaats witgoud en een combinatie van stokbrood geslepen smaragden en briljant geslepen diamanten, is deze smartphone een absolute blikvanger. Met slechts 8 exemplaren beschikbaar, is de exclusiviteit van dit toestel ongeëvenaard.

Savelli legt de nadruk op vakmanschap en kwaliteit bij het creëren van deze luxe smartphones. Elk toestel wordt met de hand gemaakt en verfraaid met zorgvuldig geselecteerde edelstenen van topkwaliteit.

Naast hun unieke esthetiek en vakmanschap, bieden Savelli'ssmartphones geavanceerde technologie en functionaliteit. Ze combineren elegantie met gebruiksgemak en prestaties, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor diegenen die streven naar zowel luxe als technologische verfijning.

Met hun exclusieve en beperkte oplages onderscheidt Savelli zich van andere smartphoneproducenten. Ze streven ernaar om een ultieme ervaring van verfijning en exclusiviteit te bieden aan degenen die op zoek zijn naar een unieke telefoonervaring.

Savelli blijft een merk dat synoniem staat voor luxe, vakmanschap en exclusiviteit. Met hun voortdurende streven naar innovatie en verfijning blijven ze de grenzen verleggen en de verwachtingen van de luxemarkt overtreffen.

Over Gemfields

Gemfields is een vooraanstaande edelsteenmijnwerker die bekend staat om zijn uitzonderlijke collectie van zeldzame en hoogwaardige edelstenen. Het bedrijf werkt samen met luxemerken zoals Savelli om deze kostbare stenen te leveren voor hun exclusieve smartphones.

Gemfields heeft zich toegewijd aan ethische mijnbouw, waarbij ze streven naar duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Ze hechten veel waarde aan transparantie en traceerbaarheid in hun toeleveringsketen, waardoor consumenten verzekerd zijn van de herkomst en integriteit van de edelstenen.

De samenwerking tussen Gemfields en Savelli heeft geleid tot de creatie van unieke en exclusieve smartphones met edelstenen van uitzonderlijke kwaliteit. Deze edelstenen, zoals smaragden, zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kleur, zuiverheid en zeldzaamheid.

Gemfields staat bekend om zijn expertise in het delven van smaragden, waarbij ze de meest prachtige exemplaren van deze kostbare steen op de markt brengen. Door hun grondige kennis en ervaring kunnen ze de meest indrukwekkende stenen leveren aan luxe merken zoals Savelli.

Het partnerschap tussen Gemfields en Savelli combineert de schoonheid van zeldzame edelstenen met de technologische verfijning van luxe smartphones. Dit resulteert in unieke en exclusieve toestellen die de grenzen van luxe en elegantie verleggen.

Met hun toewijding aan verantwoorde mijnbouw en het leveren van hoogwaardige edelstenen blijft Gemfields een toonaangevende speler in de edelsteenindustrie. Hun samenwerkingen met luxemerken dragen bij aan de creatie van buitengewone en begeerlijke producten die de tand des tijds zullen doorstaan.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...