Grieb & Benzinger personaliseert de zeldzame Tourbillon Pour le Mérite van A. Lange & Söhne

Grieb & Benzinger staat bekend om zijn ongeëvenaarde vaardigheid in het restaureren en aanpassen van luxe uurwerken.
Een van de laatste wapenfeiten is de restauratie van de iconische en zeer zeldzame Tourbillon Pour le Mérite van A. Lange & Söhne.
Slechts 200 van deze Calibre 902.0 by A. Lange & Söhne uurwerken zijn ooit gemaakt en het kostte het Duitse bedrijf twaalf maanden om van het originele horloge een nog mooier stuk te maken.
De release valt samen met de 20e verjaardag van de herlancering van A. Lange & Söhne in 1994, maar het uurwerk werd grondig aangepast in overeenstemming met de esthetiek van Grieb & Benzinger.
Het uurwerk wordt geleverd in een prachtige massieve platina kast van 41 mm, waarbij het handgewonden Duitse uurwerk is verfraaid met horlogetechnieken zoals skeletvorming, guilloché of het coaten van delen van het uurwerk met blauw platina en roségoud. Grieb & Benzinger's aangepaste Tourbillon Pour le Mérite wordt geleverd met een prijskaartje dat zo'n zeldzaam, uitstekend horloge waardig is - €500.000, om precies te zijn.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...