Beperkte Editie van Zodiac x Worn & Wound Super Sea Wolf horloge geïnspireerd door Lasertag

In de dynamische wereld van horloges, waar traditie hand in hand gaat met innovatie, hebben Zodiac en Worn & Wound een bijzondere samenwerking aangekondigd die liefhebbers van zowel uurwerken als cultuur uit de late 20ste eeuw zal verblijden. Met expertise van beide fronten, is er een nieuw horloge gecreëerd die niet alleen de tijd weergeeft, maar ook een uniek verhaal vertelt: de Super Sea Wolf, een limited edition geïnspireerd door het energieke en kleurrijke universum van lasertag.

Lasertag, de interactieve spelervaring die hoogtij vierde in de jaren 80 en 90, was een futuristisch spel waarin spelers uitgerust met speciale pakken en laserpistolen door donkere, met neon verlichte ruimtes navigeerden om hun tegenstanders te "taggen". Deze culturele referentie heeft een speciaal plekje in de harten van velen die zijn opgegroeid in die tijd en blijft een symbool van jeugdige avontuur en vooruitstrevend entertainment.

Zodiac, een merk met een rijke historie die teruggaat tot 1882, staat bekend om zijn nauwkeurige en betrouwbare duikhorloges en heeft zijn klassieke Super Sea Wolf model gekozen om een moderne twist te geven. In samenwerking met Worn & Wound, een autoriteit op het gebied van horlogejournalistiek en -productie, is er een ontwerp ontstaan dat zowel trouw blijft aan de essentiële kwaliteiten van een duikhorloge als een esthetische knipoog geeft naar het tijdperk van lasertag.

Het resultaat is verbluffend: De nieuwe Limited Edition Super Sea Wolf pronkt met een wijzerplaat die een geometrisch patroon bevat, geïnspireerd door de complexe lay-outs van lasertag arena s. De levendige kleuren en patronen zijn niet alleen een visueel genot, maar verwijzen ook naar de fluorescerende lichten en snelle actie van het lasertag spel. De wijzers en uurmarkeringen zijn versierd met fluorescerende verf, waardoor ze in het donker oplichten – een subtiele herinnering aan de neonstralen van lasertag.

Niet alleen het uiterlijk van de Super Sea Wolf is bijzonder, ook de binnenkant mag er zijn. Het horloge herbergt een automatisch STP 3-13 Kaliber uurwerk, wat bekend staat om zijn superieure precisie. Het saffierkristal beschermt de wijzerplaat niet alleen tegen krassen, maar draagt ook bij aan de algehele robuustheid van het horloge. Deze technische voortreffelijkheid maakt het horloge tot een betrouwbaar instrument voor zowel dagelijks gebruik als voor professionele duikers, met een waterbestendigheid tot 200 meter.

Voor verzamelaars en horlogeliefhebbers is de gelimiteerde beschikbaarheid van deze speciale editie een extra aantrekkingspunt. Met slechts een beperkt aantal exemplaren die op de markt komen, is de Zodiac x Worn & Wound Super Sea Wolf een waardevolle aanwinst voor elke collectie.

Deze samenwerking tussen Zodiac en Worn & Wound is een toonbeeld van hoe heden en verleden kunnen samensmelten in een uniek uurwerk. Het belichaamt de kunst van het horlogemaken en brengt tegelijkertijd een ode aan een iconische periode. De Zodiac x Worn & Wound Super Sea Wolf Lasertag Limited Edition is niet slechts een instrument om de tijd te meten; het is een viering van nostalgie, vakmanschap en avontuurlijke geest die gegarandeerd opvalt om de pols. Voor degenen die zich aangetrokken voelen tot deze speciale blend van kwaliteit en karakter, is snel handelen geboden om deel uit te maken van deze beperkte oplage die de essentie van een onvergetelijk tijdperk vastlegt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...