Breitling Avenger Blackbird is elegantie en betrouwbaarheid in één Uurwerk

Breitling staat bekend als hét merk voor professionals, met name vliegeniers, maar ook voor iedereen die op zoek is naar een elegant en betrouwbaar uurwerk. De nieuwste aanwinst in de Avenger-serie van de Zwitserse horlogemaker is de Avenger Blackbird. Dankzij de bovengemiddelde 48mm zwarte titanium kast is dit horloge onmiskenbaar bedoeld voor mensen die serieus zijn.

Toch weet de Blackbird indruk te maken zonder opzichtig of overdreven te zijn. Het ontwerp is strak en gestroomlijnd, zonder chronograaf en zonder 24-uurs wijzerplaat. Hierdoor worden afleidingen geëlimineerd en is het horloge zeer eenvoudig af te lezen.

Het uurwerk is voorzien van een ingebouwd zelfopwindend mechanisme dat chronometer gecertificeerd is. Dit garandeert dat het voldoet aan de hoogste normen van precisie en betrouwbaarheid. De Avenger Blackbird wordt geleverd met een robuuste, maar comfortabele tactische horlogeband, is waterbestendig tot 300 meter (ongeveer 1000 voet) en is verfraaid met 25 juwelen.

De Avenger Blackbird, hoewel ontworpen voor professionals en vliegeniers, biedt ook een stijlvolle esthetiek die geschikt is voor dagelijks gebruik of formele gelegenheden. Het subtiele ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen voor een duurzaam en stijlvol uurwerk dat een leven lang meegaat.

Enkele kenmerken van de Breitling Avenger Blackbird zijn:

 • Kast: 48mm zwarte titanium kast, zorgt voor lichtgewicht en krasbestendigheid met een stoere uitstraling.
 • Uurwerk: Automatisch, zelfopwindend Breitling Caliber 17, met een gangreserve van ongeveer 38 uur.
 • Frequentie: 28.800 trillingen per uur (4 Hz) voor soepele en nauwkeurige tijdmeting.
 • Functies: Uren, minuten, seconden en datumweergave.
 • Chronometer gecertificeerd: COSC (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres) gecertificeerd, wat betekent dat het uurwerk voldoet aan de strengste eisen voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.
 • Waterbestendigheid: Waterbestendig tot 300 meter (1000 voet), geschikt voor watersporten en diepzeeduiken.
 • Wijzerplaat: Zwarte wijzerplaat met lichtgevende wijzers en uurmarkeringen voor een optimale afleesbaarheid in alle lichtomstandigheden.
 • Glas: Krasbestendig saffierglas met ontspiegeling aan beide zijden om schittering en reflecties te minimaliseren.
 • Horlogeband: Militaire stijl anthracietkleurige textielband, comfortabel en duurzaam, geschikt voor extreme omstandigheden.
 • Sluiting: Tangsluiting voor een veilige en verstelbare pasvorm.
 • Schroefkroon: Afgeschermde, schroefbare kroon voor verbeterde waterbestendigheid en bescherming tegen stof en vuil.
 • Eenrichtingsdraaibare lunette: De eenrichtingsdraaibare lunette maakt het eenvoudig om de verstreken tijd bij te houden tijdens duiken of andere getimede activiteiten.
 • Juwelen: Het uurwerk is voorzien van 25 juwelen die wrijving verminderen en de levensduur van het uurwerk verlengen.


De Breitling Avenger Blackbird combineert geavanceerde technologie en mechaniek met een gestroomlijnd, functioneel ontwerp, waardoor het een uitstekende keuze is voor veeleisende gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en stijlvol uurwerk. De prijs voor de Breitling Avenger Blackbird kan variëren afhankelijk van de winkel en regio, maar ligt over het algemeen rond de €4.000. Met zijn indrukwekkende combinatie van stijl, betrouwbaarheid en functionaliteit, is de Avenger Blackbird een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een horloge dat zowel elegant als robuust is.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...