Montage Kapalua Bay Resort op het Hawaïaanse eiland Maui

Montage Kapalua Bay is een adembenemend resort gelegen op het prachtige eiland Maui in Hawaii, waar gasten kunnen genieten van de serene schoonheid van Kapalua Bay. Het resort is onlangs gerenoveerd en omgedoopt tot een all-suite hotel en biedt 50 elegant ingerichte suites met een spectaculair uitzicht op de oceaan of de bergen van Maui. Het resort biedt ook een scala aan voorzieningen en activiteiten die perfect zijn voor golfliefhebbers en reizigers die op zoek zijn naar een luxe vakantie-ervaring.

Eetgelegenheden:

  • Cane & Canoe: Een verfijnde eetervaring met een prachtig uitzicht op zee en een menu dat zich richt op verse, lokaal geproduceerde ingrediënten.
  • Sunset Patio: Geniet van heerlijke cocktails en hapjes terwijl u geniet van de prachtige zonsondergangen van Maui.


Faciliteiten:

  • Kapalua Spa: Het ultieme toevluchtsoord voor ontspanning en verjonging, met een scala aan behandelingen en diensten, waaronder massages, gezichtsbehandelingen, en lichaamsbehandelingen.
  • Zwembaden: Montage Kapalua Bay beschikt over meerdere zwembaden, waaronder een infinity pool met uitzicht op de oceaan, een kinderzwembad, en een overloopzwembad.
  • Fitnesscentrum: Het fitnesscentrum biedt state-of-the-art apparatuur en is dagelijks geopend.


Activiteiten:

  • Golf: Montage Kapalua Bay beschikt over twee kampioenschapsgolfbanen, Plantation en Bay, beide ontworpen door Arnold Palmer en bekend als twee van de beste golfbanen in Hawaï. De Kapalua Gold Academy biedt lessen en clinics voor alle niveaus.
  • Watersporten: Gasten kunnen kajakken, snorkelen, paddleboarden en surfen in de prachtige wateren van Kapalua Bay.
  • Wandelen: Verken de natuurlijke schoonheid van Maui met een wandeling door de nabijgelegen bergen en het regenwoud.


Daarnaast biedt het Montage Kapalua Bay resort een scala aan andere faciliteiten en activiteiten, zoals een prachtig zwembad met uitzicht op de oceaan, een fitnesscentrum en een full-service spa. Gasten kunnen ook genieten van het witte zandstrand van Kapalua Bay, dat op steenworp afstand van het resort ligt en wordt beschermd door weelderige tropische begroeiing. Voor de avontuurlijke gasten zijn er mogelijkheden om te snorkelen, te duiken, te surfen, te paddleboarden en te kajakken in de kristalheldere wateren van de Stille Oceaan. Er zijn ook tal van mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in de prachtige omgeving van Kapalua Bay.

  • Cane & Canoe: een restaurant met verse zeevruchten en een prachtig uitzicht op zee
  • Sunset Patio: een bar met cocktails en lichte snacks, ideaal voor een ontspannen avond
  • Twee kampioenschapsgolfbanen: Plantation en Bay, beoordeeld als de beste banen van Hawaii
  • Kapalua Golf Academy: een moderne faciliteit voor golfliefhebbers om hun vaardigheden te verbeteren
  • Een prachtig zwembad met uitzicht op de oceaan en omgeven door tropische tuinen
  • Een full-service spa met een scala aan behandelingen en diensten
  • Toegang tot het witte zandstrand van Kapalua Bay, perfect voor zwemmen, zonnebaden en watersporten
  • Mogelijkheden om te snorkelen, duiken, surfen, paddleboarden en kajakken in de kristalheldere wateren van de Stille Oceaan
  • Wandelen en fietsen in de prachtige omgeving van Kapalua Bay.

 

Bovendien biedt Montage Kapalua Bay ook speciale diensten voor gezinnen, zoals de Paintbox-kinderclub, waar kinderen van 5 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan leuke activiteiten en avonturen onder begeleiding van professionele kinderopvangmedewerkers. Voor degenen die graag winkelen, is er het Kapalua Shops, een verzameling van chique boetieks, restaurants en kunstgalerijen op slechts een steenworp afstand van het resort.

Als gast van Montage Kapalua Bay kunt u ook genieten van de vele culturele evenementen en activiteiten die het resort organiseert, zoals hula-dansen, lei-maken en traditionele Hawaiiaanse ambachten. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie aan het strand, een golfavontuur of een leuke gezinsvakantie, het Montage Kapalua Bay resort biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring op Maui.

  • Paintbox-kinderclub: een professionele kinderopvang voor kinderen van 5 tot 12 jaar
  • Kapalua Shops: een verzameling van chique boetieks, restaurants en kunstgalerijen op steenworp afstand van het resort
  • Culturele evenementen en activiteiten, zoals hula-dansen, lei-maken en traditionele Hawaiiaanse ambachten
  • Ideaal voor een ontspannen strandvakantie, golfavontuur of leuke gezinsvakantie.


Naast de eerder genoemde voorzieningen, biedt Montage Kapalua Bay ook diverse andere faciliteiten en activiteiten, zoals een fitnesscentrum met uitzicht op de oceaan en verschillende tennisbanen. Voor de natuurliefhebbers is er de mogelijkheid om te wandelen over de Kapalua Coastal Trail, een pittoreske route langs de kustlijn van het resort.

Gasten kunnen ook genieten van de twee zwembaden van het resort, waaronder een lagunezwembad met watervallen en grotten, en een overloopzwembad met een prachtig uitzicht op de oceaan. Daarnaast zijn er verschillende buitenactiviteiten beschikbaar, zoals surflessen, paddleboarden, kajakken en snorkelen.

Voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning en wellness, biedt Montage Kapalua Bay ook de Spa Montage, een uitgebreide spa met 10 behandelkamers en een scala aan behandelingen, zoals massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Het resort beschikt ook over een eigen strandclub, de Kapalua Beach Club, waar u kunt genieten van de zon, het zand en de oceaan.

  • Fitnesscentrum met uitzicht op de oceaan
  • Tennisbanen
  • Kapalua Coastal Trail: een wandelroute langs de kustlijn van het resort
  • Twee zwembaden, waaronder een lagunezwembad en een overloopzwembad met uitzicht op de oceaan
  • Buitenactiviteiten, zoals surflessen, paddleboarden, kajakken en snorkelen
  • Spa Montage: een uitgebreide spa met diverse behandelingen
  • Kapalua Beach Club: een eigen strandclub van het resort.


Het resort biedt ook een verscheidenheid aan andere eetgelegenheden, zoals de Sunset Patio, waar u kunt genieten van lichte hapjes en cocktails terwijl u geniet van het uitzicht op de oceaan en de zonsondergang. Voor een meer formele dinerervaring kunt u terecht bij Cane & Canoe, waar u kunt genieten van verse, lokale ingrediënten en zeevruchten.

Montage Kapalua Bay biedt ook diverse ruimtes voor evenementen en bruiloften, inclusief de Kapalua Cliff House, een adembenemende locatie op een klif met uitzicht op de oceaan en de omliggende bergen.

Montage Kapalua Bay biedt de perfecte vakantie-ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar luxe en ontspanning, omgeven door de ongerepte natuurlijke schoonheid van Maui.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...