Fairmont Orchid Hawaii misschien wel de beste plek om van de zomer te genieten

Fairmont Orchid Hawaii is een uitgestrekt resort aan de kust van Kohala in Hawaï. Het resort beslaat 32 hectare van het grootste en meest diverse eiland van Hawaï, omgeven door witte zandstranden, palmbomen en lagunes. Dit resort biedt ongelooflijke uitzichten en accommodaties die aan elke behoefte en smaak voldoen.

De kamers van Fairmont Orchid Hawaii bieden adembenemende uitzichten op zowel de oceaan als de bergen van het eiland, terwijl de privélanais bijdragen aan de charmante sfeer van deze plek. Gasten kunnen ook kiezen voor een verblijf op de Gold Floor, waar ze kunnen genieten van een intieme lounge en gratis drankjes en snacks.

Gasten hoeven zich geen zorgen te maken over honger, want het resort biedt een uitgebreid ontbijtbuffet dat om de paar dagen verandert. Daarnaast heeft het resort ook verschillende restaurants waar u kunt genieten van heerlijke gerechten, zoals Norio'songelooflijke sushi, verse vis uit de Orchid Court en nog veel meer.

Het resort biedt ook een indrukwekkende lijst met activiteiten, waaronder een bekroonde kampioenschapsgolfbaan, tennis, surfen, snorkelen en yoga. Gasten kunnen ook een wandeling maken op het eiland om te genieten van de tropische regenwouden, een wandeling naar Mauna Kea te maken, of een tour te maken over de Kilauea-vulkaan.

Na een drukke dag kunnen gasten ontspannen in de weelderige spa van het resort, waar ze kunnen genieten van een natuurlijke Hawaiiaanse behandeling in een privéwaterval in de buitenlucht. Daarnaast biedt het resort ook andere ontspannende activiteiten aan, zoals loungen bij het zwembad, genieten van de stranden of gewoon ontspannen in hun prachtige kamer met een adembenemend uitzicht.

Fairmont Orchid Hawaii heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Condé Nast Traveler Gold List en de Forbes Travel Guide Four-Star Award. Het resort staat ook bekend om zijn toewijding aan milieuvriendelijke praktijken, zoals recycling, waterbesparing en het behoud van de lokale flora en fauna.

Fairmont Orchid Hawaii biedt ook verschillende faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen, waaronder vergaderruimtes, een businesscentrum en cateringdiensten. Het resort beschikt over meer dan 5.574 vierkante meter aan vergaderruimte, waaronder de Grand Ballroom en verschillende kleinere kamers die perfect zijn voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften en andere evenementen. Het professionele evenemententeam van het resort staat klaar om u te helpen bij het plannen van uw evenement en kan aan al uw wensen voldoen.

Naast zakelijke bijeenkomsten biedt het resort ook speciale arrangementen voor huwelijksreizen en andere romantische gelegenheden. Gasten kunnen genieten van romantische diners bij kaarslicht op het strand, champagne bij zonsondergang, of ontspannen in de spa van het resort met zijn of haar partner. Het resort biedt ook een breed scala aan romantische activiteiten, zoals wandelingen langs het strand, een helikoptervlucht over de vulkaan, of een romantische cruise bij zonsondergang.

Belangrijk om te vermelden dat Fairmont Orchid Hawaii zich inzet voor milieuvriendelijk toerisme en duurzame praktijken. Het resort is toegewijd aan het behoud van het milieu en de lokale gemeenschappen en heeft verschillende initiatieven opgezet om zijn ecologische voetafdruk te verminderen. Het resort gebruikt bijvoorbeeld zonne-energie en andere hernieuwbare energiebronnen, recyclet afval en heeft een programma voor waterbehoud.

Bovendien biedt het resort verschillende pakketten en arrangementen aan, waaronder een all-inclusive pakket. Met dit pakket kunnen gasten genieten van maaltijden, drankjes, activiteiten en meer, allemaal inbegrepen in de prijs van hun verblijf. Dit is een geweldige optie voor gasten die willen genieten van alles wat het resort te bieden heeft zonder zich zorgen te hoeven maken over extra kosten.

Voor degenen die willen genieten van de lokale Hawaïaanse cultuur, biedt het resort ook verschillende culturele activiteiten en evenementen. Gasten kunnen deelnemen aan een traditionele Hawaïaanse luau, hula-danslessen volgen of meer te weten komen over de lokale geschiedenis en cultuur tijdens een rondleiding door het resort. Het resort organiseert ook verschillende feestelijke evenementen, waaronder kerstvieringen en Nieuwjaarsfeesten, waar gasten kunnen genieten van live-entertainment en traditionele gerechten.

Fairmont Orchid Hawaii is ook de thuisbasis van een aantal unieke kunstwerken en historische artefacten die te zien zijn in het resort. Gasten kunnen een rondleiding krijgen van het resort om meer te weten te komen over deze stukken en de geschiedenis van het gebied. Bovendien heeft het resort zijn eigen kunstgalerij met lokale kunstenaars en kunstwerken die te koop zijn.

Het resort heeft een programma genaamd 'Fairmont Loves Kids', dat speciaal is ontworpen om gezinnen te helpen bij het plannen van hun vakantie en hen te voorzien van speciale extra'sen diensten. Het programma omvat activiteiten en evenementen voor kinderen, kinderopvangdiensten en speciale maaltijden en menu'svoor kinderen.

Fairmont Orchid Hawaii biedt niet alleen prachtige accommodatie, uitzicht en service, maar ook een breed scala aan activiteiten, faciliteiten en diensten die aan elke behoefte en smaak voldoen. Dit resort is de ideale bestemming voor gezinnen, stelletjes en individuele reizigers die willen genieten van de schoonheid en cultuur van Hawaï, in combinatie met luxe en comfort.

 

Bars en restaurants:

  • Brown'sBeach House: Dit bekroonde restaurant biedt een verfijnde Hawaïaanse keuken met lokale ingrediënten, gecombineerd met een adembenemend uitzicht op de oceaan.
  • Hale Kai Restaurant: Dit restaurant biedt een informele, gezinsvriendelijke sfeer met heerlijke internationale gerechten en een prachtig uitzicht op de oceaan.
  • Norio'sJapanese Steakhouse & Sushi Bar: Hier kunnen gasten genieten van de traditionele Japanse keuken met heerlijke sushi en een spectaculaire culinaire ervaring.
  • Brown'sDeli: Dit is een geweldige plek om te genieten van lichte snacks, heerlijke broodjes en drankjes terwijl u geniet van het uitzicht op de oceaan.
  • Luana Lounge: Hier kunnen gasten genieten van cocktails, bier, wijn en lichte snacks, terwijl ze genieten van livemuziek en een prachtig uitzicht op de zonsondergang.


Faciliteiten:

  • Golfbaan: Het resort beschikt over een bekroonde kampioenschapsgolfbaan die uitdagend is voor alle niveaus.
  • Spa: De spa biedt verschillende behandelingen en diensten, waaronder massages, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en meer.
  • Zwembaden: Het resort heeft verschillende zwembaden, waaronder een lagunezwembad, een zwembad voor kinderen en een volwassenen-only zwembad.
  • Strand: Het resort heeft een privéstrand met wit zand en kristalhelder water, waar gasten kunnen genieten van activiteiten zoals snorkelen, zwemmen en kajakken.
  • Tennisbanen: Het resort heeft verschillende tennisbanen met lessen en clinics voor gasten van alle niveaus.
  • Fitnessruimte: Het resort heeft een fitnessruimte met cardio- en krachttrainingstoestellen, evenals een personal trainer voor gasten die graag actief blijven tijdens hun vakantie.


Activiteiten:

  • Culturele activiteiten: Het resort biedt verschillende culturele activiteiten en evenementen, waaronder een traditionele Hawaïaanse luau, hula-danslessen en rondleidingen door het resort om meer te weten te komen over de lokale geschiedenis en cultuur.
  • Watersporten: Het resort biedt verschillende watersporten aan, zoals surfen, stand-up paddleboarding, kajakken en snorkelen.
  • Excursies en tours: Het resort biedt verschillende excursies en tours aan, zoals een helikoptervlucht over de vulkaan, een wandeling naar Mauna Kea en een tour over de Kilauea-vulkaan.
  • Kinderactiviteiten: Het resort heeft een speciaal programma voor kinderen, genaamd 'Fairmont Loves Kids', met activiteiten, kinderopvangdiensten en speciale maaltijden en menu'svoor kinderen.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...